2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Öyle valla sadece yağdığı bişe olmazda havada soğuk, dün bi ıslandım bi ıslandım çok ıslandım hala üşüyorum sanki..

cok fark yoktur umarım fıyatlar arasında ...

Var malesef inanamadım bende, 30 40 tl farkediyorr..

en sinir olduğum olay canım yaa
inşallah kargolamadan gorurler canım ya :26:

inşllah iki kere yazdım, telefonlada ulaşılmıyor. gelse bile geri yollucam baya fark var,
ne güzel uyguna buldum diye seviniyodum daha ucuza görüncede çok şaşırdım.. 130 du başka yerde 90 dı

günaydın kız naberr :79:

iim cnm sendenn nabeeerrr

haklsn tatlm bnde onu duşundm geçenlerde..

inaşşalah cnm bnde çok sinir olurm iyice araştrmak lazm işte ...

inşllah iki kere yazdım, telefonlada ulaşılmıyor. gelse bile geri yollucam baya fark var,
ne güzel uyguna buldum diye seviniyodum daha ucuza görüncede çok şaşırdım.. 130 du başka yerde 90 dı

aa koşulsuz iadesi warsa süper cnm 40 tl ye başka eksıgını alırsın yolla tabiii

havalar bu sene cok dengesız tatlım valla seneye de boyle olursa yandık benımde 30 hazıranda olacak hazıranda da havalar baya serındı bu sene :26:

havalar bu sene cok dengesız tatlım valla seneye de boyle olursa yandık benımde 30 hazıranda olacak hazıranda da havalar baya serındı bu sene :26:

sanırım böle gıderse hıc ıstemeyerek hatta nefret ederk salonda yapmak zorunda kalıcam dugunu offff...

40 lira az da değil canım yaa yolla bence de...
Paraya bu kadar zamanımız oldugu bır zamanda hakkımızı arayalıımmm :26:
çoookkk para lazım çooooookkkkkkkk

evet ya bu sene havalar çok dengesiz ((

acaba seneye nasıl olacak cok korkuyorum dugunumde yagmur falan yagacak dıye gercı salonda olacak ama studyo dısı fotograf cekımlerı falan olacagından yagmur yagarsa cok uzulurumm :26:

sanırım böle gıderse hıc ıstemeyerek hatta nefret ederk salonda yapmak zorunda kalıcam dugunu offff...

ınsallah ıstedıgın gıbı olur cnım benım

aa koşulsuz iadesi warsa süper cnm 40 tl ye başka eksıgını alırsın yolla tabiii

hepsiburada dan aldım, var diyolar ama bakıcaz..

bizimki hepten nisan ya :) kader kısmet canım..

40 lira az da değil canım yaa yolla bence de...
Paraya bu kadar zamanımız oldugu bır zamanda hakkımızı arayalıımmm :26:
çoookkk para lazım çooooookkkkkkkk

arıcam tabi

inşallah şansımıza hava o gün güzel olur düğünlermzde dış mekan çekimi yapabılırzzz

ayyyy evet yaa inşallah yagmur yagmaz böle şu havaya baksanıza.bende dış çekim fotograf istiyorum

Aminnnnn.. Bu sene 17 nisanda kuzenin düğünü oldu hava güneşliydi çok güzeldi, şansımıza artıkın..

heycanlıyım kızlarrrrr önümüzdeki hafta sonu büyük alışverişimi yapcam

-misafir yemek takımı
-misafir çatal kaşık bıçak takımı
-tencere takımı
-teflon takımı
-kahvaltı için porselen saplı renkli 6 kişilik çatal kaşık bıçak
-şarjlı el süpürgesi
-ketıl
-tost makinası
-saç kurutma makinası
-saç düzleştirici
-traş makinası (bohça için)
-2 tane pamuk saten nevresim
-1 pike takımı
-1 yatak örtüsü

hayırlı olsun canım şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…