- 19 Aralık 2009
- 736
- 0
- 316
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #3.781
gunaydın canlar..... ya kızlar ben kır dugunu ıstıodum bu sene temmuz 1 de bı arkadasımın dugunu yagmur yuzunden rezalete donustugu ıcın vazgectım teras bakayım yanı en azından ustu kapalı yanları acık olsun dedım ama agustos ortasında havayı gorunce ıyıce tırsmaya basladım
cok fark yoktur umarım fıyatlar arasında ...
en sinir olduğum olay canım yaa
inşallah kargolamadan gorurler canım ya :26:
günaydın kız naberr :79:
gunaydın canlar..... ya kızlar ben kır dugunu ıstıodum bu sene temmuz 1 de bı arkadasımın dugunu yagmur yuzunden rezalete donustugu ıcın vazgectım teras bakayım yanı en azından ustu kapalı yanları acık olsun dedım ama agustos ortasında havayı gorunce ıyıce tırsmaya basladım
Günaydın kızlaar
Dün netten bi çay seti aldım sonra daha uyguna başka bi sitede buldum iptl etmeye çalışıyorum olmuyo sinir oldumbide pike almıştım beraber onu kargolamışlar diğerini hazırlanıyomuş, kargolamazlar inşllah mailime cvp verirler
inşllahiki kere yazdım, telefonlada ulaşılmıyor. gelse bile geri yollucam baya fark var,
ne güzel uyguna buldum diye seviniyodum daha ucuza görüncede çok şaşırdım.. 130 du başka yerde 90 dı
havalar bu sene cok dengesız tatlım valla seneye de boyle olursa yandık benımde 30 hazıranda olacak hazıranda da havalar baya serındı bu sene :26:
inşllahiki kere yazdım, telefonlada ulaşılmıyor. gelse bile geri yollucam baya fark var,
ne güzel uyguna buldum diye seviniyodum daha ucuza görüncede çok şaşırdım.. 130 du başka yerde 90 dı
evet ya bu sene havalar çok dengesiz((
sanırım böle gıderse hıc ıstemeyerek hatta nefret ederk salonda yapmak zorunda kalıcam dugunu offff...
aa koşulsuz iadesi warsa süper cnm 40 tl ye başka eksıgını alırsın yolla tabiii
havalar bu sene cok dengesız tatlım valla seneye de boyle olursa yandık benımde 30 hazıranda olacak hazıranda da havalar baya serındı bu sene :26:
40 lira az da değil canım yaa yolla bence de...
Paraya bu kadar zamanımız oldugu bır zamanda hakkımızı arayalıımmm :26:
çoookkk para lazım çooooookkkkkkkk
inşallah şansımıza hava o gün güzel olur düğünlermzde dış mekan çekimi yapabılırzzz
ayyyy evet yaa inşallah yagmur yagmaz böle şu havaya baksanıza.bende dış çekim fotograf istiyorum
heycanlıyım kızlarrrrr önümüzdeki hafta sonu büyük alışverişimi yapcam
-misafir yemek takımı
-misafir çatal kaşık bıçak takımı
-tencere takımı
-teflon takımı
-kahvaltı için porselen saplı renkli 6 kişilik çatal kaşık bıçak
-şarjlı el süpürgesi
-ketıl
-tost makinası
-saç kurutma makinası
-saç düzleştirici
-traş makinası (bohça için)
-2 tane pamuk saten nevresim
-1 pike takımı
-1 yatak örtüsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?