- Konu Sahibi bal_bocegi
- #3.721
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın yıkaması problem.hem çok gereksız pahalıı..600 tl ye bi çok eksık tamamlanır.bnm tost makınem fritözüm kahve makinem yookk..sadece blendr seti alm henzbide beko da ındrm wardı narenciye sıkcagı almştm.. o kadar..korkmazin mor bi tost makınesi war onu almak ıstıorum..senın aklında war mı bı model
aynen canım o paraya şu saydıgın eksiklernin hepsini alırsında para bile kalır yani.
benm akımda bi model yok.
sinbo hariç her modeli alabilirim.çok marka olmasına gerek yok çok sık kullanılcak bişi deil benm evimde.
ama arzum,tefalin tost makinasını alabilirim.
hediyen çok hoş canım güzel günlerde kullan, benimde yakında doğumgünüm var bakalım nişanlım ne alacak:97::97::97:
ayyy allahım yaaaayesinler tencereni çok şeker yaa ben çok begendim valla
kızlar dun kaynanamlara ıftara gıttıgımızde setımın ve bılezıklerımın fotosunu cektım paylassam yanlıs anlamazsınız dımı![]()
kızlar dun kaynanamlara ıftara gıttıgımızde setımın ve bılezıklerımın fotosunu cektım paylassam yanlıs anlamazsınız dımı![]()
Eki Görüntüle 238955
işte buu...ben böyle şeyleri çok sewıorum şirin oluo ama annem dalga geçıor oyuncak gbi die![]()
Tnceren harikaa canım bayıldım, bende çok seviyorum bu tür şeylerii, bende biev de inekli çaydanlık görmüştüm ilk fırsatta almak istiyorum![]()
resımler cok net deıl ama ıdare edın artık aceleyle telden cektık
Eki Görüntüle 238958
Eki Görüntüle 238959
Eki Görüntüle 238960
Eki Görüntüle 238961
Eki Görüntüle 238962
Eki Görüntüle 238963
Eki Görüntüle 238957
saol cnm teşekkür ederm. o inekliye bende bayıldm ama sadece su ısıtmak için kullanılıormuş almadm o yuzden. bu benm aldgm sos tenceresı mınık bıde bunun buyugu vardı..
resımler cok net deıl ama ıdare edın artık aceleyle telden cektık
Eki Görüntüle 238958
Eki Görüntüle 238959
Eki Görüntüle 238960
Eki Görüntüle 238961
Eki Görüntüle 238962
Eki Görüntüle 238963
Eki Görüntüle 238957
Evet balım sadece su ısıtmak için ama ne biliym ocakta duru hoş bişşi, bu tencere ne kadar cnm güzelkullanışlıı