2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Kizlar beyaz esya ve mobilya konusunda fikirleriniz varsa paylasirsaniz sevinirim cünkü üc ay sonra beyaz esya ve mobilya alis verisini yapicaz insaAllah :)

mrb arkadaşlar bende 2012 geliniyim inş :) . ben bır kac markaya baktım beyz eşyalara aklıma yatan sımdılık samsung'un kombi tipi buzdolabı ve wash & dry çamaşır makinesi fıyatlarıda uygun dıger bır kac markaya gore ama hala arastırma asamasındayım sizlerinde fikirlerini almak isterim :))

Merhaba :)
Beyaz esyani hepsini ayni markadan almayacakmisin?

kızlar... havuza kaydoldum haftada ıkı gun gıdıyorum bakalım..... ayrıca bugun kayınvalıdemle gune gıdıcez kendımı cok garıp hıssedıyorum hıc alıskın degılım böle seylere yaaa

merabaa

kızlar... havuza kaydoldum haftada ıkı gun gıdıyorum bakalım..... ayrıca bugun kayınvalıdemle gune gıdıcez kendımı cok garıp hıssedıyorum hıc alıskın degılım böle seylere yaaa

Yüzmeye gidiyosun he ne güzeel, bende sabah sabah nişanlımı bu hafta bi gün havuza kaçalım diye ikna etmeye çalışıyorum İşten izin alıcam kimseye çaktırmadan gitcez ayarlayabilirsem Ramazanda geliyo, son bi eğlence güzel olurdu dimi ama
Günde ilkten kasılırsın belki ama sonra servisti sohbetti filan güzel geçer tahminim, alışırsın

bu sıcaklarda cok ıyı gelır valla havuz:))) gunede sırf para bırıktırme amaclı gırdık bakalım hayırlısıyla sonunu gorelım

bu sıcaklarda cok ıyı gelır valla havuz:))) gunede sırf para bırıktırme amaclı gırdık bakalım hayırlısıyla sonunu gorelım

İyi yapmışsın, bende girdim geçen sene tabi biz toplanmıyorduk sadece paralar toplanıyordu aldığım parayı bankaya koydum, hem alcaklarıma rahatca harcadım hem elimde kaldıkca üstüne koydum biriktirdim biraz, bilezik alcam diyomda biraz daha para koymam lazım, altına yetişilmiyo mübarek..

Bende yarın havuza gitmek için dünden beri söylüyorum ama tık yok benide havuza götürünnnnn :84:

Uğraş uğraş duygu sömürüsü yap biraz götürsün hangi havuza gidiyosunuz???

Son düzenleme:

ben genelde nilüfer de olan asya spor tesislerine gidiyorum hem kalabalık olmuyor hemde çok temiz bursada oturuyorsan kesinlikle tavsiye ederim

kızlarrrr bişey sorcam
2-3 hafta sonra falan çeyiz alışverişimi yapcam.
biçok şey alıcam ama sırayla sorim hatlar karışmasın.
öncelikle şu çeyiz setleri.
karaca mı shefer mı almalıyım ?
sheferde çeşit çok var ama tenceresi ve çatalı kaşıgı nasıldır bilmiyorum.
kullanan,bilen,alan var mı.
bu konuda fikir istiyorum sizden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…