2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ayy nasıl başım ağırıyoo kızlarr, bugün yoğun bi gündüüü bi çay molasııı

benimde isim rahat genellikle bos oluyorum ve can sıkıntısından bunalıyorum

o can sıkıntısını hıc sorma canım yaaa sureklı netteyım arkadaslar ozenıyorlar ne guzel rahatsın dıye ama yanımda kımse yok dıye patlıyorumm yaaa ınsan konusacak bırılerını arıyor yanında eve bır gıdıyorum cenem durmuyor herkesın basını sısırıyorummm konusmayı sevıyorruummmm

hahahahah sende bendensın desene bende konusmayı cok severım bende ıs yerınde tek bayanım ustelık ama patronumla kafamız asla uyusmuyor bende sadece ısıme bakıyorum onlar yokmus gıbı davranıyorum

hahahahah sende bendensın desene bende konusmayı cok severım bende ıs yerınde tek bayanım ustelık ama patronumla kafamız asla uyusmuyor bende sadece ısıme bakıyorum onlar yokmus gıbı davranıyorum

benım patronum daha 30 yasında oldugundan kafa biri ama cogu zaman gelmıyor buroya o yuzden yalnızım sureklı tek basımmaaa kendı kendıme konustugum bıle oluyor valla hatta ben uyuyorum bile

Ben çalışıyorum sözde ama benım ısım butun gun telın basında oturup calacak mı dıye beklemek bu da yoruyor ınsanı yaaa

benimde isim rahat genellikle bos oluyorum ve can sıkıntısından bunalıyorum
ohhhhhhhh bende boş oluyorum genelde yaaaaa
ayyyy aynıyız :)))) bende eve gidince çenem düşüyo annem sus artık yeter kafam şişti diyo
benım patronum daha 30 yasında oldugundan kafa biri ama cogu zaman gelmıyor buroya o yuzden yalnızım sureklı tek basımmaaa kendı kendıme konustugum bıle oluyor valla hatta ben uyuyorum bile

oohh keyfe bak

emyay_8999
demek ki benım gıbı olanlarda varmıısss tek kafa şişiren ben değilmişim ne guuzeeell yalnızlık zor gercekten canım yaa aklıma gelen tek sey uyumak oluyor ben de basımı koyuyorum masaya bırı gelınce hemen kalkıp sankı o sekılde dusunuyormusum gıbı yapıyorum uykudan eser yok bu konuda cok becerıklıyımdırr

ebn gittim cnm geçen sene 5 seansta kapkara olmştm 4 iyi bnce 3 te tam renk oturmuo

Canım sen beyaz tenlimisin, bide kaçar dakka kaldın ??

unıversıtede okuyorum canım yaz okulum vardı onun vızelerı... atlattık bakalım :))

Oh hadi gözün aydın cnmmm

Afiyet olsuunn bu havalar gercekten bas agrısı yapıyor ve ınsanı aynı zamanda agresifleştiriyoorr

Henüz agresif değilim ama olmayacağımda diyememmm, başım hala fena yaa off yaz günü çalışılırmı hiçç, 3 ay tatil olsunnnnn yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…