2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
iş yerındeyım ve allahtan kı klimam var dıyorum alt kata ınınce sankı saunaya gıırıyor gıbı hıssedıyorum ( sıcak kapıyı acınca yuzume carpıyor resmen yaa bıde artık denıze gıtmek ıstıyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84:

Deniz değilde ben solaryuma gitmeyi düşünüyorum aranızda giden varmı kızlarrr ??

neden canım yaa dogal yontemle yanmak bronzlasmak gıbısı varmı al kakao yagı yada havuc yagını koruyucudan sonra kullan ohhh mıs gıbı ben gecen yıl oyle yaptım bu kısa kadar gecmedı esmerlılıgım kı ben beyaz tenlıyım yanı bu yılda boyle yapacagım yıneeeeee ama denız kum ıstıyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:85::85::85::85:

Canım vakit yokki, normalde her sene bende giderim ama şimdi nişan telaşından vakit bulamıyorum dinlenmeye tatile. Zaten esmerleşmeyi istemiyorum hafif rengim kırılsın 3 seans gitsem yeter diyorum.

Son düzenleme:
vallaha ben artık dayanamıyorum iş yerinde calışmaya takatım kalmadı bıran evvel tatil zamanım gelsin ya
yoruldum bitkin hissediyorum kendimi artik.

Klima başımı ağrıtıyoo aç kapa o da bıktı bendeee..
Tatil istiyom bendee ama bayrama kadar fulltime devam

ayyy heyecandan hos geldın gunaydın bıle dıyemedım kusura bakma canım nasılsın bu arada dun yoktun kayıpsın

öncelikleeeeeeee abimler geliyor yurt dısından veeeeeeee sonra ben yıllık iznimin bir haftasını kullanma kararı aldımmmmmmmmmm ayyy denız kum gunes benı beklıyorrr anasını aglatacam bu sefer :)

olsn cnm sorun deil :) bu ara çok yogun oluo onan bakamıorum ki...oh ne guzel walla deniz kum guneşş..bnde başka bi topicte yazımın nasıl mahvoldgndan bahsedıordm yeni başladgm için izinde alamıorm.cmt de çalışıorm halim harap yani...senin için sewndm cnm benm için de güneşlen olur muuu

Günaydııııınnn herkeseee..

öncelikleeeeeeee abimler geliyor yurt dısından veeeeeeee sonra ben yıllık iznimin bir haftasını kullanma kararı aldımmmmmmmmmm ayyy denız kum gunes benı beklıyorrr anasını aglatacam bu sefer :)

Gözün aydın esenn ohhoh..

canımmm bunaldım artık cıdden nefes alamayacak duruma geldım allahtan kı abimlerde süpriz yaptı bende hemen is yerıne haber ettım yarın aksamdan ıtıbaren yokummm ınsallahhhh bu arada ıznımın diger haftasını ıcerde bırakacam nişan ıcın soz senin icinde bol bol guneslenıp yuzecem veeeee bronzlasacam

en güzelini yaparsın walla.......

Sebebini burdan ogrendıııımmmmm cok sevındım tatlım benım yerıme de tatıl yap yüz doyasıyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…