- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #3.061
Deniz değilde ben solaryuma gitmeyi düşünüyorum aranızda giden varmı kızlarrr ??
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrallahımmm acayıp heyecanlı ve mutluyummmmmm
günaydnnnn...sebebinii merak ettm bak şmdiiiiiii
ayyy heyecandan hos geldın gunaydın bıle dıyemedımkusura bakma canım nasılsın bu arada dun yoktun kayıpsın
öncelikleeeeeeee abimler geliyor yurt dısından veeeeeeee sonra ben yıllık iznimin bir haftasını kullanma kararı aldımmmmmmmmmm ayyy denız kum gunes benı beklıyorrr anasını aglatacam bu sefer :)
öncelikleeeeeeee abimler geliyor yurt dısından veeeeeeee sonra ben yıllık iznimin bir haftasını kullanma kararı aldımmmmmmmmmm ayyy denız kum gunes benı beklıyorrr anasını aglatacam bu sefer :)
olsn cnm sorun deil :) bu ara çok yogun oluo onan bakamıorum ki...oh ne guzel walla deniz kum guneşş..bnde başka bi topicte yazımın nasıl mahvoldgndan bahsedıordmyeni başladgm için izinde alamıorm.cmt de çalışıorm halim harap yani...senin için sewndm cnm benm için de güneşlen olur muuu
canımmm bunaldım artık cıdden nefes alamayacak duruma geldım allahtan kı abimlerde süpriz yaptı bende hemen is yerıne haber ettım yarın aksamdan ıtıbaren yokummm ınsallahhhh bu arada ıznımın diger haftasını ıcerde bırakacam nişan ıcın soz senin icinde bol bol guneslenıp yuzecem veeeee bronzlasacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?