2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
düğün müğün istemiyorum ne demek aa olurmu hiç öyle şeyyy, iyiki damat bey istiyor valla.. :)
istiyorum düğünümü hemde davullu zurnalı

valllaha eğlencesiz olmaz benim komsularım bile simdiden yapalim biseyler diye kendını yemıs durumdalar davulllu zurnalı guzel bir kına gecesı tertipleyip kınadan bır kac gun once kız arkadaslarımla bır eglence duzenleyıp kafaları dagıtmaktan yanayım ohhh sefam olsun

iyi fikir bencede, yastık çarşaf bol bol oluyo zaten pikesini uydur ohh, 2 tane kendine kullanmalık alırsın bide tek kişilik alabilirsin misafir için, tek pike olduğu için fazla masrafta tutmaz..

iyi fikir bencede, yastık çarşaf bol bol oluyo zaten pikesini uydur ohh, 2 tane kendine kullanmalık alırsın bide tek kişilik alabilirsin misafir için, tek pike olduğu için fazla masrafta tutmaz..

ewet cnm bnde oyle düşündm bari halledym onları .. aynı renk yastık kılıfıda alcm işte güzel olur..

Eee sadece günaydında kalmayalımm amaaa
Sabahtan berii müzik arıyorumm slayt için, slayt yapmaya çalışıyorum ama resimleri taramam lazım
makyaj örneklerinee bakıyorummm...
saç aksesuarlarına bakıyorum...
saç modellerine bakıyorum...
Dahaa bir sürüü şeyyyyy

kolay gelsın tatlım... bende bı kez slayt yapmıstım sarkıda sevdan bır ates tı aklında bulunsun ıstersen :))

kolay gelsın tatlım... bende bı kez slayt yapmıstım sarkıda sevdan bır ates tı aklında bulunsun ıstersen :))

HMM gece yolcularını çok severim süreklide dinlerim aslındaa hiçaklıma gelmemişti, şu şarkıyı bidaha dinliyim bakıymm
Kıslarr sizinde fikirleriniz olurrsa şarkı konusunda açığım biraz roomantik birşeylerristiyorumm

Mrba Seliin, düşünüyorum ama bulamıyorum ki aklıma gelenlerde uygunmudur değilmidir bilemedim, sen sizin için özel olan bi şarkı koyy

gece yolcularını bılmıodum canım benımkı düş sokağı sakinleri ben cok sevıyorum. onlardan da bı dınle ıstersen

kızlar dun bısı ogrendım belkı sızler daha fazla ayrıntı bılıyosunuzdur dıye danısmak ıstedım. sanırım annesı yada babası ölen kızlara devletin çeyiz parası dıye odedıgı bısı varmıs. onun hakkında bılgı sahabı olan var mı acaba

Son düzenleme:

canım calısıyor musun ceyız parası denen sey calısan ve calıstıgı ıs yerınde 1 yıl sıgorta gunu doldurmus kızlar hak edıyor kıdem tazmınatı yanı.

ama bak su sana yardımcı olur galıba http://www.sorgulamalar.net/2010/03/ssk-ceyiz-parasi.html

Son düzenleme:

canım tam emın degılım ama aksıne calısanlar alamıyo sanırım. cunku yetım aylıgı gıbı bısı alması gerekıyomus kısının.annemden gelen emeklı maası babama kardesıme ve bana bölunuyor bu durumda faydalanabılıyor muyum onu bılmıyorum

canım evet calısanlar alamıyor kesılıyor verdıgım lınkte sorular sormuslar ve cevaplamıslar baktınmı ısıne yarar belkı.

canım evet calısanlar alamıyor kesılıyor verdıgım lınkte sorular sormuslar ve cevaplamıslar baktınmı ısıne yarar belkı.

baktım canım cok tesekkur ederım. ama sunu merak edıyorum emeklı maası ıle yetım maası aynı mı yada ıkısıyle de alınabılıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…