- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #2.901
düğün müğün istemiyorum ne demek aa olurmu hiç öyle şeyyy, iyiki damat bey istiyor valla.. :)
istiyorum düğünümü hemde davullu zurnalı
düğün müğün istemiyorum ne demek aa olurmu hiç öyle şeyyy, iyiki damat bey istiyor valla.. :)
istiyorum düğünümü hemde davullu zurnalı
cnm şmdi sarevde var indrm 75 tl pike takımları . bn dıorumki acaba sdc pike mı alsam. evdekı nevresım renklerıne uygun tek pıke alıp takım yapablrm dıye dşnuorum 6 tane nevresm takımı war fazla kalablk olmasn ıstıorum..napsam bilemedm..
iyi fikir bencede, yastık çarşaf bol bol oluyo zaten pikesini uydur ohh, 2 tane kendine kullanmalık alırsın bide tek kişilik alabilirsin misafir için, tek pike olduğu için fazla masrafta tutmaz..
Eee sadece günaydında kalmayalımm amaaa
Sabahtan berii müzik arıyorumm slayt için, slayt yapmaya çalışıyorum ama resimleri taramam lazım
makyaj örneklerinee bakıyorummm...
saç aksesuarlarına bakıyorum...
saç modellerine bakıyorum...
Dahaa bir sürüü şeyyyyy
kolay gelsın tatlım... bende bı kez slayt yapmıstım sarkıda sevdan bır ates tı aklında bulunsun ıstersen :))
HMM gece yolcularını çok severim süreklide dinlerim aslındaa hiçaklıma gelmemişti, şu şarkıyı bidaha dinliyim bakıymm
Kıslarr sizinde fikirleriniz olurrsa şarkı konusunda açığım biraz roomantik birşeylerristiyorumm
HMM gece yolcularını çok severim süreklide dinlerim aslındaa hiçaklıma gelmemişti, şu şarkıyı bidaha dinliyim bakıymm
Kıslarr sizinde fikirleriniz olurrsa şarkı konusunda açığım biraz roomantik birşeylerristiyorumm
kızlar dun bısı ogrendım belkı sızler daha fazla ayrıntı bılıyosunuzdur dıye danısmak ıstedım. sanırım annesı yada babası ölen kızlara devletin çeyiz parası dıye odedıgı bısı varmıs. onun hakkında bılgı sahabı olan var mı acaba
canım calısıyor musun ceyız parası denen sey calısan ve calıstıgı ıs yerınde 1 yıl sıgorta gunu doldurmus kızlar hak edıyor kıdem tazmınatı yanı.
ama bak su sana yardımcı olur galıba ssk çeyiz parası
canım tam emın degılım ama aksıne calısanlar alamıyo sanırım. cunku yetım aylıgı gıbı bısı alması gerekıyomus kısının.annemden gelen emeklı maası babama kardesıme ve bana bölunuyor bu durumda faydalanabılıyor muyum onu bılmıyorum
canım evet calısanlar alamıyor kesılıyor verdıgım lınkte sorular sormuslar ve cevaplamıslar baktınmı ısıne yarar belkı.
olmuooooooadd to my ................dıorm bşy çıkmıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?