- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #25.121
kılzar ben size nikahımı anlatmayı unuttum cuma günü nikahım vardı bide sınav telaşı hafta sonu bide temizlik burda işler yoğun neyse gittik cuma günü nikaha bir sürü millet var herkes hetyecanlı masaya ıturduk işte nikah masasına nikah memuru sordu bana neyse ewt dedim sonra benmki bekleyemeden sadece sen dedi adam benmki heemn ewet ewet diyooo sonra nikah memuru dedi kime ewt diyosun gülüştük neyse karı koca ilan ediyorum dedi benmki ayağımı arıyo basmak için ayaklarımı içeri koydummmmm yapamadı ben yapamayacağımı biliyodummm beceremedi kaynanam diyoki oğlum uyanık ben bastırmaz dedim diyooooooooooo
Hahahha nikah anını çok seviyorum...kesin eğlenceli bişeyler oluyor...dün nikah memurumuz direk nişanlımu uyardı...ayaklar hava durması lazım damat bey unutmayın şimdiden söylüyorum dedi...nikah başlamadan tekrardan uyarırırım diyor...bende adama ama olmazki erkek dayanışması ben bayan memur istiyorum dedim...
neredesiniz gelinciklerrrr
mastakvimi, ggod-heart, kalplerarası, citl ve ismini sayamadıklarım
Keyfim yok bugün rahatsızım biraz yaa
neyin var kuzucum...üşüttünmü yoksam :44::44:
galiba yaa başım ağrıyo gözlerimi açmak istemiyorum
evde olup yatmak istiyorum yaaa
Ayyy kuzum kıyamam yaaa...hemen bir çay iç bakalımev, iş arasında koşturmaktan oldu kuzum..terle soğu böyle oluyor
Kapatın kuzum tabi çizilmesin...İçtim çay tatlımm
Yoruldum yaa evet bugün yine gitcez
Fayansların üzerini kapatcaz cizilmesin diye
günaydın kızlar sabah girdim yazdım bi baktımki atmış beni geride dönemedim yoğunum bugün yine:26::26::26:
bugün hiç keyfim yok
kızlar siz nasılsınız
Kapatın kuzum tabi çizilmesin...
Günaydın şekerim...bugün bende pek iyi değilim...bir halsizlik var üzerimde...aynen sen gibi yoğunum
aaaa bugün keyifsizsiniz güzeller noldu öyle yaaayoruldunuz tabi nazar da değmiştir ben okuym sizi burdan
kızlar işten çıkmak istiyorummmmmm
kızlar işten çıkmak istiyorummmmmm
günaydın kızlar size dünden bahsetmek istiyorum dün askım la ben dügün davetiyeleri için bulusacaktık daha sonra bulusamadık işlerin yogunlugundan bende aksama bize gelmesini söledim tmm dedi yemekleri hazırladım sonra aradı beni hazırladın cıkıyoruz diye bende ne oldu dedim şaşırdım sen hazırlan dedi bende tamam dedim sonra işte bi restoranta gittik mezeler mum ışıklar falan keman calıyo yanımızda böle süperdi kızlar içkide içtik ya böle cok romantikti nasıl desem beni cok mutlu etti bi kaç haftadır aramız cok bozuktu hep beni sevdiğini söledi sanki ogün bana bidaha asık olmustu kızlar rüya alemi gibiydi konustuk eglendik gözlerinini bi dk gözlerimden ayırmadı ya böle keman caldı gözlerimin içine baka baka sarkı söledi böle ona bidaha asık oldum hala bana hayal gibi geliyo cok mutluyum
ne kadar güzellllll çok sevindim cnmmmm
good_heart
bendeeeeeeeeee çoookkk ama çok istiyorum çıkmayı good heart...Bu ay sonu 2tane denetim olcakmış her şeyi benm üzerime yıkıyolar sinir oluyorum küçük şirketlerde çalşmak çok zor...Büyük bi yer olsa en azından yaptığn iş belli
burda göya yönetici asistanııyımmuhasebeye destek olmak zorundayım alakasız kişilerin işlerini de takip ediyorum tüm ofisin ihtiyaçlarını takip ediyorum bide ne zmn denetim bişey çıksa herseyi zuzu yapar o halleder çok sıkılıyorum kızlar yaptığım iş belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?