- 17 Ocak 2012
- 2.055
- 1.465
- 373
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #25.041
Annemle pazara çıktık yine, son 1 aydır beraber çıkıyorum sebze meyve nasıl seçilir hangisi iyidir onu öğreniyorum :) Bugün enginar aldım satıcı yanında tarif broşürü verdi hemen atladım aldım:) 6 farklı enginar yemeği tarifim oldu
hoşgeldin tatlım, bizde seni özledik.. arada gel yaz biz okuyoruz genelde bende gündüzleri pek takılamıyorum gece gelip okuyorum çoğu işte.. Hazırlıklar hızlandı umarım senin işlerde yolundadır.. Tarih kesinleşir.. Buraya daha sık uğrarsın..
QUOTE]
hoşbuldum canımmmm
artık düzelmesini çok istiyorum durumların yaa
resmen kafayı yicem
selam kizlar nasilsinizzz yemek konusu acilmiss :) orayi okudumda diger sayfalari okuyamadim :) yemek yazisi gorunceee:) hemen sey yapmis gibi olmiyim ovmek gibimde :) yemek de sInIr tanimam :) tek rakibim annemdir :) zeytinyaglilarrr... mezelerr... anayemeklerr vs vs vs.... super yaparimm.. olee ozellikle ogrenmedim.. bilmedigim yemegi bile malzemesini ogrensemm agninda en lezzetlisinden yaparim :) ama tatli da sinifta kalirim tatli yapmayi nedense hic ama hic sevmiyorum. hamur isiylede aram yoktur :) ana yemek olsun zeytinyagli olsun salata cesitleri olsun. ha bide soslu yemekleri yapmayi cok severim ... kori soslu tavuk. dana bonfile uzerine rosto mantarli sos falan acaip yaparim ay cnm cekti :)
yemek konusunda bende az çok iyiyimdir. en azından kimse aç kalmaz öyle diyeyimmmtabiii ileride bi gün evlenirsem o zaman da yemek topiklerini takip edeceğim (Z) edeceğiz
SehKer kuzu geçmiş olsun sana
Ama telafi edebilmeniz güzel olmuş :))
Kızlar size birşey sorcam halı perde işini nasıl yaptınız???
gelinliğimi almaya gidiyorummmmmmm
herkese iyi akşamlar...
Medeni halimide evli yaptım yeni soyadıma daha alisamasamda
Resimlerini bekliyoruz tatlim
Iyi akşamlar şekerlerrrr
canımmm neyin varrriyi akşam canlarr aranıza katılamıyorum moral sıfır sizide zmek istemiyorum yarın görüşürüz
Sehker sen burdayken kocan nerde
Balayınızdasınızzzzz
seni görende 10 yıllık evli sancak
git kocişinin yanına aaa
canımmm neyin varrr
yaa bu elifler ağlamasın artık yaaaa
bu evlenecek kızları kimse üzmeyin yeter beee yeterrrrr
kesinlikle katılıyorum, kimse kusura bakmasın ama ben bi evleneyim hiç buraya uğramıcam bile, artık balayından ( gidebilirsem) döndükten sonra veririm ayrıntıları
Dün sabah yola çıktık benim ailemin yanına gittik el öpme falan bide o kadar çık özledim ki evimi anlatamam
Neyse babam geldi aksam üstü biraz oturduk bizi otobüse bindirdi biz balayina gidiyoruz sözde bir tatil koyünde vila tarzı bı yer tuttuğumuzu saniyoruz biz neyse indik biz bizi almaya geldiler falan yine yollara düştük bizi bildiginiz apart tarzı bı yere götürdüler hic Bişey yok pis bakımsız dedim gidelim aradık bize bu yeri ayarlayan acenteyi gelinizi aldı bindik otobüse tekrar benin ailemin evine geldik duyan koparak bizi ariyo falan herkes gülüyor bize bizde sinir oluyoruz sonra bizde halimize güldük
Aksam internetten başkabiyer bulduk bu defa kusadasi olsun daha yakın kendimizi riske atmayalım dedik abimlerin aldı bizim eşyaları tabi bende bı valiz var anlatamam görmeniz lazım kocaman tıka basa dolu kocişim abimler çıldırıyor falan neyseni geldik aman görmeniz lazım korkunç felaket albümlerde dedi ıti bı yer degil gibi bı Sey olursa arayın benim müvekkilimin oteline yerleştireyim sizi bulunur yer ben kocise bı baktım kapin önünde aldık soluğu neyse aldılar bizi şimdi deniz manzaralı guZel bakımlı bı otelde kalıyoruz cok beğendik mutluyuz rahatsız hizmet sınırsız
Böyle bı olay yasadık tabi morali yuksek tutmak icin cok çabaladık
Bide sürekli mide bulantisi çekiyorum sabah oldu B'nde oldum ateşim var hasta oldum bı sormayın ne dokundu bilmiyorum ama iyi oldugum söylenemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?