- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #25.001
Annem halen der mesela kayinbabamin evinde kendimi daha rahat hiss ediyorum der.
Gerci anneannem ve dedem rahmetli oldular ama ondan öncede böyle derdi hep.
Bir eve gelin gittin mi ömrünün geri kalan kismini Allah nasip ettigi sürece orada geciriyorsun.
Belkide tamda bu yüzden cok zorumuza gidiyor aileden ayrilmak.
hafta sonu nısanlımın bı akrabası o artık bızım taraftan orayla alakası bıttı dedı o kadarzoruma gıttı kı yaslı baslı bı adam olmasaydı azarlıcaktım. gercı o ankı duygularım bogazımı dugum dugum yaptı tek bı cumle soyleyemezdım herhalde
2500 sayfa
amma konuşmuşuz bee geveze gelinleriz
bi kimse olmuyor zaten sessiz sedasız kalıyor. Sonra aşağıya inip çıkıyorum bir bakıyorum bir kaç sayfa ilerlemiş:)
ben geldimmmmmmm....karnımda doyduuu ohhh burası da coşmuşşşşşşş
okumam gerek 37 sayfa var abovvvbaşlamam gerek hemen
ne çok kaynatmışsınız şekerler
ykızlarr çok yoğun olacağım yeminli mali müşavirimiz geldi defterleri yazdıracağızallahım stres sardı beni yine çok yorulacağım offffffffff:18::18::18::18:
Ohhh afiyet olsun balımmmm
Yok kız az bile kaynattık...2-3 gündür topik sessiz baya
y
Ayy muhasebede bende çalıştım...yeminlinin geldiği zamandaki yoğunluğu, kargaşayı bilirim tatlım...kolay gelsin :26::26:
kızlarr çok yoğun olacağım yeminli mali müşavirimiz geldi defterleri yazdıracağızallahım stres sardı beni yine çok yorulacağım offffffffff:18::18::18::18:
kızlar birşey soracağım siz ütü masası aldınız mı ben kaç yere baktım 150-200 tl arasında bu masalar kazanlı ütü yeri olanlar işte sanki dengesiz duruyor, ütüyü koysam düşecekmiş gibi ...
siz nasıl aldınız..
Allah kolaylık versin canım.
kızlar birşey soracağım siz ütü masası aldınız mı ben kaç yere baktım 150-200 tl arasında bu masalar kazanlı ütü yeri olanlar işte sanki dengesiz duruyor, ütüyü koysam düşecekmiş gibi ...
siz nasıl aldınız..
siz nasıl aldınız..
O kadar pahali mi gercekten?
Ben normal buharli ütü aldim kendime.
100TL civari düsünüyordum ütü masasi tutar diye :S
O kadar pahali mi gercekten?
Ben normal buharli ütü aldim kendime.
100TL civari düsünüyordum ütü masasi tutar diye :S
ben Arzum AR635 Massa Profesyonel Ütü Masası aldım.
biraz ağır ama sağlam olacaktır.
iyim canım sen nasılsın????
Sehkerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?