2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Öyle oluyor ama. Gerçi bunda bizim toplumsal yapımızda etkili. Kız gidiyor diye değerlendiriliyor hep. Şimdi dengeler değişti oysa:)

Geçen yaz amcamın oğlunun düğünü oldu. Düğünden sonra onları evlerine bıraktık. Yengem baktı oğlunun camına doğru "kız bizim zamanımızda gidiyordu artık oğlanlar da gidiyor" dedi. Kadın duygulu söylerken biz baya gülmüştük:)

Söylenemiyor ki o duygu çok başka yaa..
Bizde arayıl tatilinde nikahı yaptıktan kayınvalidemlerde yemekteyiz. Küçük görümce bana sarıldı "Artık bizim oldun. Bundan sonra yine böyle birlikte yemek yiyecez sonra annenler gidecek ama sen kalacaksın" dedi. Kafamı kaldırdım annemin gözleri dolu dolu olmuş. Bende sadece zoraki gülümsedim.

ben geldimmmmmmm....karnımda doyduuu ohhh burası da coşmuşşşşşşş

Ohhh afiyet olsun balımmmm
okumam gerek 37 sayfa var abovvv başlamam gerek hemen

ne çok kaynatmışsınız şekerler

Yok kız az bile kaynattık...2-3 gündür topik sessiz baya
kızlarr çok yoğun olacağım yeminli mali müşavirimiz geldi defterleri yazdıracağız allahım stres sardı beni yine çok yorulacağım offffffffff:18::18::18::18:
y
Ayy muhasebede bende çalıştım...yeminlinin geldiği zamandaki yoğunluğu, kargaşayı bilirim tatlım...kolay gelsin :26::26:

benim önümde 2 kişi var ama bir ben birde muhasebecimiz çok yoruluyoruz sıkıntıdan başım ağrımaya başladı:18::18:

kızlar birşey soracağım siz ütü masası aldınız mı ben kaç yere baktım 150-200 tl arasında bu masalar kazanlı ütü yeri olanlar işte sanki dengesiz duruyor, ütüyü koysam düşecekmiş gibi ...

siz nasıl aldınız..

ağustos gelini olucam kızlar ben mi çok telaşlıyım bi bakın hele..kuaför makyözüme karar veremediğim için üzülüyorum vakit kalmamış gibi gelio sizce durumum nasıl

O kadar pahali mi gercekten?
Ben normal buharli ütü aldim kendime.
100TL civari düsünüyordum ütü masasi tutar diye :S

ben Arzum AR635 Massa Profesyonel Ütü Masası aldım.
biraz ağır ama sağlam olacaktır.

canım benim ütüm normal olanlarından bilemiyorum malesef kazanlı olanlar için nasılıdr:44:

O kadar pahali mi gercekten?
Ben normal buharli ütü aldim kendime.
100TL civari düsünüyordum ütü masasi tutar diye :S

ben Arzum AR635 Massa Profesyonel Ütü Masası aldım.
biraz ağır ama sağlam olacaktır.

benim ütüm kazanlı, ondandır belki uyguna da var ütü masası.. Bir kazaya kurban gitmeyeyim diye sağlam birşey arıyorum..

arzumu nette gördüm gidip bakmam lazım bir yere.. sağol canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…