2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar sizden çok ayrı kaldım telefonumdan bağlanma vaktimde olmadı hiç :(((

hepsini okuyup yorumlarımı yazıcam Allah nasip ederse :)))
çok heyecanlıyım çookkkk :16:

ama sabah babam annem falan ağlaştık baya gözleri doldu onlarında:43: napım baba dedim bu kadar yıl bekledim hem ağlarım hem giderim:14::16:

slm kızlar bn geldım nasılsınız???
bıraz bakınıp cıkıcam.
halılarım gelmıs onları gordum mutlu oldum.
dugunemede asagı yukarı 23 24 gun kaldı.
tek eksıgımız dugunde dagıtıcagım magnetler, mutfak masasının sandalyelerı kaldı.
pazar gunu de ceyızımı almaya gelıyolar ve o gun ceyız sermeye baslıcaz.

hoşgeldin canım, birşey kalmamış halletmişsiniz hepsini ne güzel.. Ben de bu pazar götürdüm çeyizimi ama haftaya yerleştireceğim.. Kolay gelsin canım..

ama sabah babam annem falan ağlaştık baya gözleri doldu onlarında:43: napım baba dedim bu kadar yıl bekledim hem ağlarım hem giderim:14::16:

Tatlım hürrem kıyafetini ne kadara aldım kuzum ya ayıptır sorması...fiyatlarıda yazsan şekerim bize yardımcı olur:34::34::34:
kınalık-gelinlik ne kadar kuzum :34::34:
maşallah ikiside süper...çok güzel tercihler yapmışın canım:nazar::nazar::46::46:

Ben gelinligimi almaya gittigimde babamla türkiyeye gitmistik.
Bir gün gittim denedim degisiklikler yapildi 2 gün sonra ödeme yapmaya gittik.
Tekrar denedim ve babamla kayinvalideme gösterdim.
Babam orda agladi ben iceri gittim agladim.
Gelinlikcim sag olsun orda bana sarildi benimle konustu beni teselli etti.
Cok kötüydü gercekten :5:

cgdm16 sorma bende ayni durumdayim 2 hafta sonra türkiyeye geliyorum ama hala elim varmiyor esyalarimi toplamaya bir garip durumdayim :S

kizlar hazir herkes burdayken bende bindallimi albüme ekliyorum bakmak isteyenler icin..

ınsanın yasayabılecegı celıskılerden bırı evlılık sanırım bı yanın bıran once evını yerlestırıp ıcıne gırmek kocanla yasamak ıstıyo bı yanın onca yıl bırlıkte yasadıgın ınsanları bırakmak ıstemıyor. bazen kendmı onlara ıhanet edıyomus gıbı hıssedıyorum. cok buruk ıcım yanı

hoşgeldin canım, birşey kalmamış halletmişsiniz hepsini ne güzel.. Ben de bu pazar götürdüm çeyizimi ama haftaya yerleştireceğim.. Kolay gelsin canım..

senınde az kalmıs cnm dugune sımdı fark ettım benden bı gun sonraymıs senınkıde. hepımız ıcın hayırlısı olsun. sanada kolay gelsın cnm

ınsanın yasayabılecegı celıskılerden bırı evlılık sanırım bı yanın bıran once evını yerlestırıp ıcıne gırmek kocanla yasamak ıstıyo bı yanın onca yıl bırlıkte yasadıgın ınsanları bırakmak ıstemıyor. bazen kendmı onlara ıhanet edıyomus gıbı hıssedıyorum. cok buruk ıcım yanı

senınde az kalmıs cnm dugune sımdı fark ettım benden bı gun sonraymıs senınkıde. hepımız ıcın hayırlısı olsun. sanada kolay gelsın cnm

Evet kesinlikle öyle.
Duygularimi ifade ettin.
Benimde bir yanim su bir ay hemen gecsin diyor.
Bir yanimda bir ay uzayabildigi kadar uzasin diyor :S

Evet kesinlikle öyle.
Duygularimi ifade ettin.
Benimde bir yanim su bir ay hemen gecsin diyor.
Bir yanimda bir ay uzayabildigi kadar uzasin diyor :S

Bir taraftan da insan fıtratı özellikle kadınların çok yatkın buna. Çünkü baba evinden ayrılacağı için üzülen kız bir yıl sonra baba evine dönünce kendini artık oraya ait hissetmiyor.

Evet canım, aynı gün olacaktı düğünümüz istediğimiz salon o gün doluydu bir ertesi güne aldık.. Benim daha çok işim, çok eksiğim var ama artık düşünüp kendimi yıpratmak istemiyorum..

Ev eşya derdine en önemli şeyi kaçırıyoruz bazen Sevip inandığımız kişiyle birlikte evlilik karar verdik bundan sonra beraber yaşayacağız ve bu gerçekten mucize iki insanı sevgiden başka ne birleştirebilir ki onu bulduğum için çok şanslıyım..

Allah hepimize sevdiğiyle geçireceği uzun sağlıklı huzur dolu günler versin..

Ayyy ben melankoliye bağladım ağlıyacam birazdan...

Bir taraftan da insan fıtratı özellikle kadınların çok yatkın buna. Çünkü baba evinden ayrılacağı için üzülen kız bir yıl sonra baba evine dönünce kendini artık oraya ait hissetmiyor.

Annem halen der mesela kayinbabamin evinde kendimi daha rahat hiss ediyorum der.
Gerci anneannem ve dedem rahmetli oldular ama ondan öncede böyle derdi hep.
Bir eve gelin gittin mi ömrünün geri kalan kismini Allah nasip ettigi sürece orada geciriyorsun.
Belkide tamda bu yüzden cok zorumuza gidiyor aileden ayrilmak.

hafta sonu nısanlımın bı akrabası o artık bızım taraftan orayla alakası bıttı dedı o kadarzoruma gıttı kı yaslı baslı bı adam olmasaydı azarlıcaktım. gercı o ankı duygularım bogazımı dugum dugum yaptı tek bı cumle soyleyemezdım herhalde

olsun kuzum geldinya sen yine yazarsın sonra :34::34:
aynen öyle hem ağlarım hem giderim oluyo kızlar
hatta kızlar babam bunu söyledi bana
ben kuaförden eve geldim kapıda babamı görünce başladım ağlamaya canım babamda bana gülüm ağlama eğer ağlıcaksan gitme kal dedi:1: yoksa sen hem ağlarım hem giderimmi giyosun dedi sonra baya bi espri yaptıki güleyim die
ayy gözümün önüne geldi bak şimcik:5::5::5:

Evet canım, aynı gün olacaktı düğünümüz istediğimiz salon o gün doluydu bir ertesi güne aldık.. Benim daha çok işim, çok eksiğim var ama artık düşünüp kendimi yıpratmak istemiyorum..

Ev eşya derdine en önemli şeyi kaçırıyoruz bazen Sevip inandığımız kişiyle birlikte evlilik karar verdik bundan sonra beraber yaşayacağız ve bu gerçekten mucize iki insanı sevgiden başka ne birleştirebilir ki onu bulduğum için çok şanslıyım..

Allah hepimize sevdiğiyle geçireceği uzun sağlıklı huzur dolu günler versin..

Ayyy ben melankoliye bağladım ağlıyacam birazdan...

sansa bakar mısın bızde 1 temmuz ıstemıstık salonda yer bulamayınca 30 hazırana aldık :))))
bnde cok kotuyum az once bı damla dusuverdı zaten gozumden

kısmet bu işler, ben 1 temmuzdaki düğünü saymıyorum bile, 23 haziranda kendi memleketimde kız düğünü yapacağız tüm heyecanım ona 2. sinde idmanlı olucaz.. :)

moral bozmak yok en güzel zamanlarımızı geçiriyoruz.. Ailemizin evindeki son günleri mutsuz geçirmek yok..:16:

Kizlar cok güzel bir haber aldim.
Ikametgah belgesinin cok dillisi varmis :))
Bu bizim islerimizi bayagi ibr kolaylastiracak Allahin izniyle.
Cok mutlu oldum suan :))

Back