- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #24.981
slm kızlar bn geldım nasılsınız???
bıraz bakınıp cıkıcam.
halılarım gelmıs onları gordum mutlu oldum.
dugunemede asagı yukarı 23 24 gun kaldı.
tek eksıgımız dugunde dagıtıcagım magnetler, mutfak masasının sandalyelerı kaldı.
pazar gunu de ceyızımı almaya gelıyolar ve o gun ceyız sermeye baslıcaz.
kızlar sizden çok ayrı kaldım telefonumdan bağlanma vaktimde olmadı hiç((
hepsini okuyup yorumlarımı yazıcam Allah nasip ederse :)))
çok heyecanlıyım çookkkk
ama sabah babam annem falan ağlaştık baya gözleri doldu onlarındanapım baba dedim bu kadar yıl bekledim hem ağlarım hem giderim
çok heyecanlıyım çookkkk
ama sabah babam annem falan ağlaştık baya gözleri doldu onlarındanapım baba dedim bu kadar yıl bekledim hem ağlarım hem giderim
cgdm16 sorma bende ayni durumdayim 2 hafta sonra türkiyeye geliyorum ama hala elim varmiyor esyalarimi toplamaya bir garip durumdayim :S
kizlar hazir herkes burdayken bende bindallimi albüme ekliyorum bakmak isteyenler icin..
hoşgeldin canım, birşey kalmamış halletmişsiniz hepsini ne güzel.. Ben de bu pazar götürdüm çeyizimi ama haftaya yerleştireceğim.. Kolay gelsin canım..
ınsanın yasayabılecegı celıskılerden bırı evlılık sanırım bı yanın bıran once evını yerlestırıp ıcıne gırmek kocanla yasamak ıstıyo bı yanın onca yıl bırlıkte yasadıgın ınsanları bırakmak ıstemıyor. bazen kendmı onlara ıhanet edıyomus gıbı hıssedıyorum. cok buruk ıcım yanı
senınde az kalmıs cnm dugune sımdı fark ettım benden bı gun sonraymıs senınkıde. hepımız ıcın hayırlısı olsun. sanada kolay gelsın cnm
Evet kesinlikle öyle.
Duygularimi ifade ettin.
Benimde bir yanim su bir ay hemen gecsin diyor.
Bir yanimda bir ay uzayabildigi kadar uzasin diyor :S
ınsanın yasayabılecegı celıskılerden bırı evlılık sanırım bı yanın bıran once evını yerlestırıp ıcıne gırmek kocanla yasamak ıstıyo bı yanın onca yıl bırlıkte yasadıgın ınsanları bırakmak ıstemıyor. bazen kendmı onlara ıhanet edıyomus gıbı hıssedıyorum. cok buruk ıcım yanı
senınde az kalmıs cnm dugune sımdı fark ettım benden bı gun sonraymıs senınkıde. hepımız ıcın hayırlısı olsun. sanada kolay gelsın cnm
Bir taraftan da insan fıtratı özellikle kadınların çok yatkın buna. Çünkü baba evinden ayrılacağı için üzülen kız bir yıl sonra baba evine dönünce kendini artık oraya ait hissetmiyor.
Bir taraftan da insan fıtratı özellikle kadınların çok yatkın buna. Çünkü baba evinden ayrılacağı için üzülen kız bir yıl sonra baba evine dönünce kendini artık oraya ait hissetmiyor.
çok heyecanlıyım çookkkk
Evet canım, aynı gün olacaktı düğünümüz istediğimiz salon o gün doluydu bir ertesi güne aldık.. Benim daha çok işim, çok eksiğim var ama artık düşünüp kendimi yıpratmak istemiyorum..
Ev eşya derdine en önemli şeyi kaçırıyoruz bazen Sevip inandığımız kişiyle birlikte evlilik karar verdik bundan sonra beraber yaşayacağız ve bu gerçekten mucize iki insanı sevgiden başka ne birleştirebilir ki onu bulduğum için çok şanslıyım..
Allah hepimize sevdiğiyle geçireceği uzun sağlıklı huzur dolu günler versin..
Ayyy ben melankoliye bağladım ağlıyacam birazdan...
naber canım iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?