2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
düğün tarihlerimiz aynı tatlım benim kına 7 temmuzda olucak düğünümde 14 temmuzda olucak kınam izmirde düğünümde ankarada olucak oraya gidip foto işlemlerini falan bide düğün salonunu erkenden sonkez gözden gecirmem lazım acaba yetişirmiki ya ankarada kuaföre kaynanam karar verip randevusunu almıstı umarım güzel bir kuafördür aslında bende senin gibiyim yani gün yaklastıkca bende kabuslar görmeye basladım kötü kötü annemi gizli gizli aglıyoken buldum bide ben tek cocugum offff bi yanım havalara ucuyo askıma kavuscam diye diyer yanımda matem havalarında nasıl bişeydir bu ya

Evet tatlım hem ağlarız hem gideriz. ayrı şehirlere taşınmak zor Allah yardımcın olsun şekerim..
Su akar yolunu bulur şekerim saçında gelinliğinde süper olur pozitif düşünmen lazım :ssz:

Merhaba gelincikler :) Nasılsınız bakalım.. Geçmişi okudum birazdan gelecek yorumlar..

Bugün gelinliğimi teslim alıyorum, çok heyecanlıyım çok merak ediyorum.. Akşama kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum..:24::24:

mrb tatlım hoş geldin bende bu çarsamba günü ikinci gelinlik ve kına provama gidicem kadın ikincisinde nerdeyse teslim olur üstüne giyersin demişti ay gelinliğimi üstüme giycem sabırsızlıkla o günü çekiyorum hayırlı olsun kuzum gelinliğinde dgününde ice göbecikleri at :D

iyidir valla ne oldun evdeki pc bozuldu bizim kurtaki pcden giriyorum nete artık cok sık görüşemicez burası bana iyi geliyodu stresimi atıyodum sizlerle sohbet ediyorum ama bakalım elimden geldiğince girmeye calısıcam sen nasılsın kuzum

sey solaryuma gırmek ısteyen senmıydın ??

Canım biliyorum izne ayrıldığını dün gece online gördüm geçmişi okuyordu , yazayım dedim.. Sanırım o farketmeden çıktı,

Geçmişe bakmıştır canım özletti kendini:16::16::16:

Merhaba gelincikler :) Nasılsınız bakalım.. Geçmişi okudum birazdan gelecek yorumlar..

Bugün gelinliğimi teslim alıyorum, çok heyecanlıyım çok merak ediyorum.. Akşama kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum..:24::24:

Merhaba tatlımmm
ayyy çok heyecanlı yahuuu

yok tatlık turkuaz aramaktan vazgeçtim bak şunu aldım Eki Görüntüle 437298
Buda güzelmiş canım,turkuaz bulamadım dıye üzülme güle güle kullanırsın inşallah kuzucum:nazar::nazar::nazar:

kızlar evizimizin boyasına kum beji diye düşünüyorum ama cok mu acık kalır siz ne yapmayı düşünüyosunuz
benimde oturma odam kum bejı tatlım,benım mobılyalar kahve koltukda acık vızon herkesın hosuna gıttı odam,turkuaz halıyı kızlar aklım asokmustu bende bulunca aldım,seker bısey oldu ama hala sızın ıcın evıme gıdıp resım cekemedım,

Bu arada yoklugum farkedılmıyo,stres bı araba bende,okuyorum yazacak nesem yok,yarın nıkahımız var ama bız cok fea kavgalıyız anlayacağınız ben yazacak guzel bısey bulamadıgımdan ızlıyorum sadece...

Önce kötü haberi okudum üzüldüm bir iki sayfa sonra iyi haberi görünce çok sevindim adına canım. Kimse 20 yıllık hemde sorumlu çalışanından vazgeçemez.

ya ne güzel. Aslında benimde yemek konusunda çok sıkıntım yok ama menü çıkarmakta biraz zorlanırım sanırım. Aklımıza geldikçe menüler mi paylaşsak? Çoğumuzun bir ayı falan var ve sonrası malum Ramazan. Hazırlıklı oluruz. Buda çeyiz sayılır:):)

Evlendikten sonra mı paylaşalım yoksa şimdiden menüler mi paylaşalım?

Tamam canım diğer kızlarda gelsin hep beraber karar verelim

Hayır canım nikah dairesinde olursa nikah 50 Tl
Düğün salonunda olursa 50+165 Tl

Bence şimdiden başlayalım.. daha ben o yemekelerin tarifini bulacağım..:9::9: İstediğim gibi program bulamadım windows7 de çalışmıyor, çalışan deneme sürümü 1 ay sonra tekrar yüklemek lazım yazdığım tarifler gidecek..

masatakvimi bir ara baksan da sendeki programın adını mesaj atsan.. ben mi bulamadım acaba..

yok tatlık turkuaz aramaktan vazgeçtim bak şunu aldım Eki Görüntüle 437298

Ah tatlım sen o kadar yazdın burda turkuaz halı bulamıyorum diye, ben gittim koltuklarımı uçuk mavi, koyu mavi çiçekli bir kumaşla kaplattım bakalaım ben nasıl bir halı bulacağım.. Mavi halı diye arattım saray da royalda falan ama hoşuma giden pek olmadı.. zaten çok az seçenek var..

Herkese günaydin.
Gecmisi okuyup geleyim :)

Nisanlim bugün erken cikti.
Kimligini yenilemesi gerekiyor.
Pasaport cikartabilmesi icin.
Birde ikamet belgesinin cok dillisi var mi diye ögrenecek.
Abimiz de kredi cekecek bileziklerim icin kefil lazim mis ona kefil olacak.
Neden kaynim kredi cekiyor derseniz nisanlimda da zamaninda kaynimin nisanini ödemisti ve maddi yönden bayagi bir yardim etmisti.
O yüzden simdi benim nisanlima yardim etme zamani :))

canım bizim evde şuan o durumda cumartesi pazar toparladık bu haftasonu gidecek daha sonraki hafta sonu serilecek napalım çalışıyorum bi haftasonuna yetişmiyo işler nişanlına da hak ver öle yapın sizde annende azıcık alttan alsın keyfi değilmiş ki bu durum ama işte sadece biz değil aileler de stresli:24:

merhaba canım iyidir seni sormalı?

sağol canım çok şükür çok güzel bi şekilde halloldu o konu:66:

uyduysa sorun yok tatlım bence güzel ağır bi salonun olacak:34:

bizde öyle yaptık çok güzel oldu

benim kum beji çok ferah güzel duruyor seviyorum

çok sağol canım benim şu türkçe olimpiyatlarına bende gidicemmmmm:52::52:

kızlar hemde öyle gzel anlaşmışlar ki bizim nişnadan baya bi borcumuz vardı onu kapatacak patron bu haftayıda izin vermiş babama yıllık izninden ayrı bide elden bin lira verecekmiş lazım olur diye hediye
babam arabaya satılık ilanı asmıştı onu kendi elleriyle sökmüş sattırmam demiş ayy nasıl mutlu oldum borçta kapanıyo içim rahat evlenebilirim artık daha çok döktürücem düğünde:64::64::64::66::66::66:

çok şükür canım rabbim hiçbir kulunu darda bırakmaz valla bugün iyi habere ihtiyacımvardı çok sevindim.....çünkü benim durumun pek iyi değil sizlerle moral buşmaya ihtiyacım var.

slm kızlarrrr :3::3: sabahtan beri aptal saptal işlerle uğraşıoduk...nişanlımın iş problemleri bitmedi bir türlü..eski ortapı polise şikayette bulunmuş gittik ifade verdi :47::47:
sonrada güzel birşey olsun dedik düğün salonumuza gittik..hemen önünde belediye var..düğün yeri sahibi kimlikleriniz getirin halledelim demiştir. gittik memur ayarlandı..9 Eylül akşam 20:00'da nikahımız olacak :32::32: formalite icabı sağlık raporu, 5 foto ve 125 tl getirin dediler...başka belediyede 250-300 demişlerdi :32::32:tanıdık olmasının çok faydası var

Ah tatlım sen o kadar yazdın burda turkuaz halı bulamıyorum diye, ben gittim koltuklarımı uçuk mavi, koyu mavi çiçekli bir kumaşla kaplattım bakalaım ben nasıl bir halı bulacağım.. Mavi halı diye arattım saray da royalda falan ama hoşuma giden pek olmadı.. zaten çok az seçenek var..

spor bir halı bakarsan yine seçenek var ama salon için turkuazlılar roalde ve pierre cardinte tek var o halılarda beyaza yakın krem çok açık renk halının temizliğide çok zor ki iççlerindeki turkuaz çok çok az o yüsden vazgeçtim odaya farklı renk kattım toz pembe yeşil :P:1::1:

kızlar nasılsınız ne var ne yok habersiz kaldım sizlerden 2 gün:31:

hemen albümüme karar verdiim gelinliği ve bindalı abiyemi eklicem bakalım beğenecek misiniz?

Kizlar gelinlik fiyati konusulmus.
Ben gelinligimi 900TLye aldim.
Gelinligi cok uyguna aldim ama kina icin aldigimi cok pahaliya aldim.
1000TLde dün gördügünüz elbise icin ödedik.
Ama bu yüzden de gelinlikcim bindalli + aksesuarlarin bedavaya kiraladi bize.
Ayrieten bilmiyorum bunlar icin ücret isteniliyor mu ama gelin cicegi tac ve kina gecesi icinde ayri bir toka vermisti bana.
Kina gecesi elbisesi icin o kadar para verdirdigim icin cok üzüldüm sonrasinda.
Ki onu kendi babam aldi bana Allah razi olsun.
Gelinligimi nisanlim kendisi ödedi.
Ama alindi bi kere ve bir sefer gelin oluyorum o yüzden moralimi yüksek tutmaya calisiyorum :)
Benim gelinlik fiyati olarak sinirim 1500TLydi 1500TLden pahali olani almazdim kesinlikle.
Ama yenidendogdumun dedigi gibi bücce meselesi.
Kimi 2bin TL sayabiliyor gelinlige ama ben bunu yapamazdim.

Herseyeragmen 3 kurus olsun 5 kurus olsun insaAllah hepimiz mutlulukla giyeriz geliniklerimizi :)

Nikah islemlerine gelince.
Ben daha yeni üye oldugumda 350TL gibi bi miktar söylemistim.
Ama yanlis hatirliyormusum.
Ajandama baktimda yazmisim oraya nikah tarihi icin 208TL ödemisiz.
Yanlis bilgi verdigim icin özür dilerim ama öyle hatirliyordum ben.
Nikahimiz dügün günü salonda olacak bu arada.

Ve aileden ayrilik konusuna da deginilmis.
Nasil dayanilir konumda da yüregimden dökülenleri payalsiyorum.
Cok üzülüyorum ve korkuyorum.
Ama sevdigimin yanina gidecegim icin seviniyorum.
Hem aglariz hem gideriz biz geliniz. :nazar:

Ayrica sormak istedigim:
Balayi cantasinda neler olmali?
Bir liste hazirlasak söyle birlikte nasil olur?

Son düzenleme:
mrb tatlım hoş geldin bende bu çarsamba günü ikinci gelinlik ve kına provama gidicem kadın ikincisinde nerdeyse teslim olur üstüne giyersin demişti ay gelinliğimi üstüme giycem sabırsızlıkla o günü çekiyorum hayırlı olsun kuzum gelinliğinde dgününde ice göbecikleri at :D

Teşekkür ederim tatlım ben 4 kere provaya gittim, bir kere de üstüne yapılacak çiçekleri görmeye gittim.. senin gelinlikçi hızlıymış ve baya uyguna almışsın.. Ben o fiyata gelinlik görmedim o kadar da gezdim.. fatihte 2800 e dikiyorlardı benim diktirdiğim gelinliği, bir tanıdık vesile oldu 1500 e diktirdim şimdi..

Umarım içine siner canım, giydiğinde çok mutlu hissedersin kendini..

Biraz önce nişanlımla konuştum, düğün gününe kadar göstermeyeceğim gelinliğimi zaten bir fotosunu görmüştü daha önce.. Bana tekrar aşık olsun istiyorum..:16::16:

Söz verdi tekrar aşık olacakmış :24::24:

Son düzenleme:
Evet tatlım hem ağlarız hem gideriz. ayrı şehirlere taşınmak zor Allah yardımcın olsun şekerim..
Su akar yolunu bulur şekerim saçında gelinliğinde süper olur pozitif düşünmen lazım :ssz:

yok tatlım ben ankaraya gitmiyorum nişanlım benim için izmire tasında 5 aydır da oturuyor tek basına burda kendine iş yeri açtı rahat olucam yani ama genede anne evinden cıkmak zor

Back