2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Canım sıkma canını, nikahta keramet vardır.. Yüzünüz asık girersiniz salona, güle oynaya çıkarsınız..

Eminim odan da çok güzel olmuştur, halını çok merak ettim markası ne modelini netten baksaydım..

hayırlı olsun kuzum :) günü güzel kapatmışsınız yaa boşver gerisini

Özelden atıyorum linki

Bende diyorum nerde bu kız
Geçmiş olsun canım yaa
nikah işlemleride aradan çıkmış

kızlar nasılsınız ne var ne yok habersiz kaldım sizlerden 2 gün

hemen albümüme karar verdiim gelinliği ve bindalı abiyemi eklicem bakalım beğenecek misiniz?

Hoşgeldin canımmmm
hemen bakıcam
bende albümüme kınalık için aldığımelbisyei ekledim
neler yaptın??*

bende 500 e kiraladım valla 50 lirayada bindallımı kiraladım hatta bindallımı o kadar sevdim ki başka elbise giymiycem

hadi hayırlı olsun canım resmini koyarsın inşallah

evet burası hepimize iyi geliyor açık yüreklilikle dertleşiyoruz burda

acaba bu havalarda havuza gidilebilinir mi ki
Havuza gidip stress atmak istiyorum

bana daha erken gibi geldi yada ben daha yaz moduna giremedim

canım yokluğun farkedilmez olurmu hiç herkesin yeri ayrı
bizde nikaha 5 gün kala fena tartıştık ama şimdi iyiyiz şükür oluyo canım hepimizde böle tartışmalar nedenli nedensiz
uzatma sadece çünkü iki tarafta kötü niyetli değil sadece streste

baban bir şey düşünmüştür demiştim vazgeçemiyeceklerini biliyordur, tavrını göstermiştir.. Gözünaydın canım

çok sağol canım benim ne bileyim öyle bi riske attı demekki kendini ama sonu iyi oldu şükür

canım internetteki halı resminleriyle orjinal mağaza çok farklı emin ol ben bi halıya aşık oldum internette almaya gittim şok oldum başka aldım mesela şimdiki yolluklarım falanda internette bakıp hayatta olmam diyeceğim kadar soluk ama yakından oturup tablo gibi izledim

günaydın canım ne güzel iyi olmuş kaynının desteği

çok şükür canım rabbim hiçbir kulunu darda bırakmaz valla bugün iyi habere ihtiyacımvardı çok sevindim.....çünkü benim durumun pek iyi değil sizlerle moral buşmaya ihtiyacım var.

canım çok teşekkür ederim bende sana tüm samimiyetimle... Ama senin neyin var?

hoşgeldiiiiiiiiiiiiinnnnnnn

çok geçmiş olsun canım
faydası olmaz olurmu biz h.içi belediyede kıydırmaya verdik 158 lira
hayırlı olsun canım bu arada

doğru söylüyorsun temizliğide çok önemli iyi yapmışsın maviye pembe yeşilde çok yakışır

hemen albümüme karar verdiim gelinliği ve bindalı abiyemi eklicem bakalım beğenecek misiniz?

hadi koy hemen bekliyoruzzzzzzz

bende buket ve taç için ayrıca para istedi sadece tacı aldım buketi eminönünden aldım gelinlik fiyatında iyi canım
olsun kınada böyle oluversin
evet şu bavulu konuşalım bi yaa önümüzdeki haftasonu bende hazırlarım belki bavulları

Son düzenleme:

ben de çok açık renk halıyı sevmiyorum, temizleyemem ben öyle her zaman her zaman biraz lekelense falan dayanamam takıntılıyım yıkamam gerekir..

Halını çok beğendim canım, güle güle kullan..

hayırlı olsun kuzum :) günü güzel kapatmışsınız yaa boşver gerisini

Günü güzel kapattık ama dosya savcılığıa gidecek...offf korkuyorumda aslında..adam olan olmayan her yerden suçlamış nişanlımı..avukat aklarız kendimizi diyor ama yinede insan korkuyor
bunlardageçer haddiiiiiiii

ben de çok açık renk halıyı sevmiyorum, temizleyemem ben öyle her zaman her zaman biraz lekelense falan dayanamam takıntılıyım yıkamam gerekir..

Kızlar şimdi leke tutmayan halılar var ben öyle aldım krem rengi açık renk

Konuyu az çok biliyorum bana anlattığın kısmı
sıkma canını hiç birşey olmaz

Yani demek ki onlarada ücret isteseydi (ki bindallinin kiralik fiyati 150TLydi) söyle 250TL filan da onlara giderdi diyelim, yani kina elbisem de 750TLye filan geldi diyelim
Bende ne arsizmisim ya Gelinlikcim zaten demisi o gelinlik modeli diye ama napayim bi sefer gelin oluyorum dedigim gibi iste o yüzden iki sefer gelinlik giycem sayilir :)))

Evet bence de konusalim.

Benim aklima gelenler:

1. Havlu en önemlisi
2. Nevresim takimi gerekir mi?
3. Sampuanlar
4. Kozmetik ürünler (artik ne kadar makyaj malzemesin ihtiyac duyuluyorsa)
5. Kiyafet en önemlisi ne kadar alinmasi gerekir ne tür seyler alinmasi gerekir?
6. Yedek ayakkabi gerekir heralde dimi?
7. Bol bol ic camasiri
8. Fotograf Makinesi unutulmamasi lazim

Hmm baska neler olabilir?

slm kızlar bn geldım nasılsınız???
bıraz bakınıp cıkıcam.
halılarım gelmıs onları gordum mutlu oldum.
dugunemede asagı yukarı 23 24 gun kaldı.
tek eksıgımız dugunde dagıtıcagım magnetler, mutfak masasının sandalyelerı kaldı.
pazar gunu de ceyızımı almaya gelıyolar ve o gun ceyız sermeye baslıcaz.

telefonların ve foto mak sarj aletını sakın unutmayın kızlar bnm ark foto mak sarj aletını unutmustu ve hıc bısı cekememıslerdı.

çok sağol canım çok daha iyileri senin olsun inşallah

sağol tatlım benim ben nişanlımla tartıştım ve başomdan kaynar sular döküldü toparlanamıyorum bazı şeyler ağırıma gidiyor artıkk ...

cgdm16 evet dogru bak sarj aletlerini de unutmamak lazim :)
bu arada hos geldin sende :)

bunlardagecer tekrar masAllah diyeyim herseyin ap ayri güzel

cgdm16 sorma bende ayni durumdayim 2 hafta sonra türkiyeye geliyorum ama hala elim varmiyor esyalarimi toplamaya bir garip durumdayim :S

kizlar hazir herkes burdayken bende bindallimi albüme ekliyorum bakmak isteyenler icin..

slm kızlar daha yeni gelebildim masatakvimim isyanım çok yoğundum sabah girdim günaydın yazdım hemen çıktım ancak işlerim bitti çok yoruldumm

günaydın kızlaarrrr nasılsınız?
ben çok mutluyum babamı geri işe döndürmüş patron

çok sevindim canım

Ohhh harika bir haber bu şekerimmm...20 yıllık elemandan vazgeçmek kolay değil
good-heart'ım günaydınnnn

canımmmm günaydın (tünaydım )

çok beğendim cnım gerçekten prenses gibi olacaksın biritle kötü durmaz zaten farketmezler

sıkma artık canını kuzum
kıs bişi kalmadı oda bişimi sanki alınır sonra

isyan_123
good_heart
bunlardageçer1907 zaten yokkk

Çokkk sessiz burası çokkk

canımın içi çok yoğundum gözlerim çok fena oldu

evlenince buraya yazmak nasıl bı duygu cok merak edıyorum ya

çok güzel bir duygu

canım çok bence yazık günay ama sen bilirsin yinede içine sindiyse bişi diyemem ama aynı modeli bikaç yere sor bakalım araştır

kızlar evizimizin boyasına kum beji diye düşünüyorum ama cok mu acık kalır siz ne yapmayı düşünüyosunuz

kuzuuuuuummmmmmmmmmm balımmm hoşgeldim ösledim seni hemen bakacağımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…