- 17 Ocak 2012
- 2.055
- 1.465
- 373
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #24.721
evet canım bi süredir oraya bakıyordum,biri önermişti ama emin olamadım,burdan kızlar da sipariş verince eğer güzelse ordan alayım diyorum..bekleyelim bakalım:)
pakizee-sen miydin o kilo vermek isteyen?gayet hoş görünüyorsun bence,bindallın da çok farklı,mutlulukla giy..
ben de hemen yanarım,yanmayayım diye dikkat ediyorum,siyahi gelin olmak istemiyorum..herkes kendinde olmayanı beğeniyor işte,ben de bu kadar çabuk yanmamayı dilerdim..
canım hoşgeldin,dün msj atıcaktım sana da acayip canım sıkkndı,erkenden uydum,sevindim kazasız belasız dönmene..
beautiful'un nicki bunlardageçer1907 oldu,forever ise masatakvimi oldu..ayy sorma ben de birkaç gün giremedim bi baktım kazen gelmiş gene,ne zaman yok olsam kazen'i getirtiyor keratalar,ayrılmayalım burdan ya
sehker de evlendi,darısı başımıza hadi bakalım..
tamam canım dualarımız seninle , güzelecek inşallahbaşladım işte fatih eminönü falan gezdim, giydiğim gelinlikler albümümde var bak istersen. yorumda yazarsan sevinirim
sen naptın bakalım, ne alemde hazırlıklar
ooo harbiden pakize sultan, çok şık olmuşsun canım
canım zor olmuş senin için tabi. dikkat et dinlen biraz.
bende çok şükür izne çıktım işlerimi halledicem gelinlik, kına eşyaları falan,
hoşgeldin aramızza
baktım canım çok hoş mutlulukla giy inşallah
miskacım hoşgeldin canm, geldim bende gelmemmibeautiful geldi
sehker evlendi dün haberin var dimi
pakizem bizde sözlümün saatini almadık birde alyanslarımızı hala almadıkbirde taze kalsın diye konuklara verilecek badem çikolataları almadık nişandan 1 gün önce alıp yerleştireceğiz kutulara onun dışında nişanlığımı teslim almadım hala yarın provam var allah rast getirsin tatlım hepimizin işlerini...
canım bende kapkara olmak istemiyorum şöyle rengim biraz bronz olsun yeter beyaz tenliiyim lila rengi nişanlığım biraz yanık tene güzel oluyor bu tarz renkler diye solaryuma girdim yarında 2 ci kez gircem bir 10 dk falan çok kararmak istemiyorum bende esmer tenliler çok şanslı yahuuu
Kızlar biz yarın nişan çarşısına çıkıyoruz.
Ne alınması gerek?
Ayrı konu açmak istemedim zaten herkes nişanı atlattı az çok bilirsiniz. Çok ayrıntılı değilde genel olarak neler alınmalı mesela?
Altın konusunda çok çekiniyorum ben. Sadece bilezik mi seçmeliyim yoksa set nişanda mı alınıyo?
Nasıl anlatsam bilmiyorum ama şu minik yıldızlar var ya yengemde onları sildirdi açıkcası o yüzden korkuyorum. Siğil dondurduğunuzda kalan bi iz var ya öyle bi iz büyük olmasada rahatsız edici. Parmagımda ufacık bi yer ver gözüm takıldıkça rahatsız oluyorum.. Ben dövmelerimi çok seviyorum ama engelse sildirmek zorundayım.
Gelse hemen fotoğraflıcam canım.
İnşallah kalmaz. Böyle internetten araştırarak olmuyo gidip konuşucam bakalım. :26:
Çok değişikmişşş. İlk defa gördüm ve değişik şeylere her zaman tavım.
Güle güle giy.
Göbeğimde olduğu için rahatsız oluyorum diğeride bileğimde çok sıkıntı olur benim için iz olması.
Ben de süt gibiyim ya. Sözlüm istemiyo yanmamı ama kendisi kavruk haberi yok
Hoşgeldin canım.
Güle güle giy.
Eylülde gelinim. :18:
Ağda kötüleştiriyo canım hemde ciddi anlamda. Yaptıran arkadaşalrım vardı bi kere yaptırınca sürekli devam etmen lazım.Sarı tüyler kararıyo ve daha fazla oluyo haliyle.. Sarartıcı hakkında bi bilgim yok.
Aynı soyad olmuyo diye biliyorum canım.
Damatlık için d's damat yine babalar günü için indirime girmiş. Çok güzel damatlıklar gördüm bak bi istersen.
Saati ben de alamadım.
inşallah yetişirsin kuzu sıkıntıya sokma kendinii.
Allah yardımcın olsun tatlım.
Saati yok alyanslar pazartesi günüü bide son provam kaldı. :97:
maşallah canım çok güzel
günaydın canlarımmmm
masatakvimi süprizini açıkla artıkk
Selam sekerler
Artık evliyimmmm
2 gündür izmideyiz Kaya izmir termal otelde kalıyoruz birazdan burdan çıkıp balayı tatili icin yola cikicaz düğünümüz gelin alma hersey harika gecti cok ağladık cok eğlendik cok güldük cok oynadık
Ayrıntıları resimlerle anlaticam
Görüşürüz canlarım
günaydın lokumlar nasılsınız
bindallın çok güzeldi çok yakışmış hemde farklı idi :)
KIZLAR dun teyze kızmın davetıyesı geldı masatakvımım sen bılıyorsun mevzuyu
davetıye o gosterdıgım kelebeklıler vardıya pembelı ondan
sımdı ben davetıye fıkrımden caymalımıyım aynısını yaptırmıs dıye habersızce :S
canım çok mutlu ol resimleri albüm olarak bekliyoruz
canım kırılma ama isimle hitap etmiyoruz
güzel bir balayı geçirmen dileğiyle iyi yolculuklarr bidenemm
yoo bence vazgeçme sende aynısından yaptır..
Ama teyze kızı ayıp yapmış o ayrı mevzu
yok canım ıkımzıde bırbırımızden habersıız olmus bu ıs
http://www.loranikahsekeri.com/urunler/elite2012/o/9106.jpg için Google Görsel Sonuçları
daveıtyede su
arkadaslar akıl verın sımdı ben boyle bırazcık buyuk bı tv unıtesı alıcam salonuma ama herkez dıyor kı tv ünitesı alırsan konsol alma dıyor sadece masa sandalye al dıyolar SİZCEE ????
KIZLAR dun teyze kızmın davetıyesı geldı masatakvımım sen bılıyorsun mevzuyu
davetıye o gosterdıgım kelebeklıler vardıya pembelı ondan
sımdı ben davetıye fıkrımden caymalımıyım aynısını yaptırmıs dıye habersızce :S
senınkı kabarık degıl dımı masatakvımıı ?
gelin buketlerı ne oldu guzel degılmı kızlar sık degıl derken nesı var
ay ben napsam bedne sıpariş verıcektım
gıdıp emınonunde yapan yerlerı fılanmı bulsam kı ???
buarada masatakvımııı
cetvelın cok guzelll
benımde 95 gun kaldııı yaa
süper süper
arkadaslar akıl verın sımdı ben boyle bırazcık buyuk bı tv unıtesı alıcam salonuma ama herkez dıyor kı tv ünitesı alırsan konsol alma dıyor sadece masa sandalye al dıyolar SİZCEE ????
konsol ayrı tv ünite ayrı tatlım...
Tv ünitesinin yanına vitrin alma kuzum
Konsol bence evde gerekli birşey misafir için örtü bardak tabak çanak hepsini depolıyor
Dün paşama damatlık baktık D's damattan çok yakışıklı oldu bittim resmen fiyat aldık önümüzdeki hafta alıcaz o davetiyeyi
Evimiz için halı beğendik Royal halıdan 2000 TL tuttu çok modern bi evim olucak inşallah
Çok güzeldi geçti pazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?