2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hadi bakalım kelepçen hayırlı olsun kuzum yok yüz yüze görüşmemiz zor yattı o zaman hediye işi hadi sana kolay gelsin canm

maşallah kıızzz naptın batıdın kocişi onda kaç tane lira var öle
ceyrek altın cnm onlarr bılegımee ancaa 5 yada 6 tane olurr
lc waıkıkıden ben baya uygunaa almıstımm 2 ay once halada gıyıyorumm tavsıye ederımm ıllakı hamıle kıyayafetı olcak dıe bısey yok 5 yada 1o lıraya L ve XL bedende bırsuru sey aldımmnede olsa sonra onları gıymıycemm ınss cok zayıflıycamm yaa heheee
şeker yüklemesinden öncede kan vermişmidin canm 87 açkenkimi yani benim 104 tu ben tek kan vermiştim doktorada göstermedim 140 sınır die biliyodum önemsemedim ondan
ayy nebılım sımdı korktumm kotu bısey olsaydı uyarırdı demıı
evet KARPUZ BİZ HAMİŞLERE FAZLA İYİ GELMİYORMUŞ ŞEKER FIRLAMASI YAŞIYORMUŞUZ
nerdeyse yarım karpuzz yıcemm yaa cok yıyorum gıdıp gıdıpp yıyorumm
saoll canmmm meyveyıı cok yıyorum demekkı o dokunuo banada.. senınkı cok yuksekmıss cnm dıkatt ett.. sekerı olan annıslerın bebegı ırı oluomus sanırımm

evet canım olabiliyor... ama bebişin kilosu da boyu da normal değerlerindeydi.. inşallah aşırı iri olmaz... zaten normal mi sezeryan mı karar veremedim daha... gidip geliyor fikrim

aaaa siteye bir girdim 7,90'dan başlayan fiyatlar yok 5,90dan başlayan fiyatlar yok kargo bedava!... neymiş bu dur bir talan edeyim şurayı )))

Ben de simdi baktım sen dedikten sonra.Nisantası diye bi markanın elbiseleri var.Hem güzeller hem uygun.46 bedene kadar da var..İncelemk lazım

aaaa siteye bir girdim 7,90'dan başlayan fiyatlar yok 5,90dan başlayan fiyatlar yok kargo bedava!... neymiş bu dur bir talan edeyim şurayı )))

canm bende baktımda dünkü kampanya bitmiş öle güzel hamiş kıyafetleri elbiseler vardıkı hatta burdada yazdım ama sen yokrum demek

canm bende baktımda dünkü kampanya bitmiş öle güzel hamiş kıyafetleri elbiseler vardıkı hatta burdada yazdım ama sen yokrum demek

evet canım yoktum, 1 haftalık şeker kontrolümü diyetisyen doktorun gözüne sokmaya gittim :))))))))))))) şaka bir yana sıcakta çıktım, 2 gibi saat 17:30 da döndüm merkeze.. Dönerken de teyzesiyle şööylee bir tur attık kıbrıs şehitleri caddesinde (alışverişim geldi) yemek yedik falan ondan ayaklarım koptu tüm gece uzandım üşendim bilgisayarı açmaya bile.. ondan görmemişim..

nasip diilmiş demek sokabildinmi doktorunun gözüne bari sonuçları

canım doktorun bişin yok diosa sen nie sıkıntı yapıosun
bende bugün yaptırdım ,, ki bnm ailede şeker genetik annem falan şeker hastası.. sabah açken bi tüp aldı sonra dedi glikozu iç 1 tüp de tokken alcaz.. neyse çok şükür kusmadan içip hallettim. dediler sonuç saat 3 te bide özel hastane olcak laf boşversene... bnde dedim çalışıorum gelemem telefonla arayayım bilgilendirin beni tamam dediler. saat 5 te aradım çok şükür şekerin çok iii çıktı dediler diyete falan gerek yok aynen yediklerine devam et dedi doktor... inan telde dünyalar bnm oldu dün gece sıkıntıdan uyuyamamıştım.. bide düşün genetik olunca direkt dedim gel dicek diyet dicek.. çok şükür yırttım ya .. sende kafanda büyütme demekki bi sorun yok şekerim...bu arada teyzesi kuzum tam 1 kg olmuş inanamadım çok şükür yaa

masallahh cnmm kuzunn kocamann olmus benım bebegım nekadar oldu acaba cok merak edıyorumm 2 hafta sonra ınss ogrenırımm ..dr ıı dedıı gercıde nebılım aklıma takıldı ıcımı ferahlttın saol cnmm benımm
evet canım olabiliyor... ama bebişin kilosu da boyu da normal değerlerindeydi.. inşallah aşırı iri olmaz... zaten normal mi sezeryan mı karar veremedim daha... gidip geliyor fikrim

ben normallde cok cesaretlıyımm sonunaa kadar dırenıcemm ınss normal olur

kızlar şampuan dışında ne alınır. Banyo yaparken. Vücudu için sabun ? Banyo köpüğü ?
Birde bebek yağı sürülünce losyon yada kreme gerek varmı ?

:))))))))))) o halimi düşünüyorum da direniyoruz normal normal diye!.. inşallah dilediğin gibi yaşarsın canım doğum sürecini..

slm herkese güzel annişler nasılsınız.biz kızımla biraz sıcaklardan dolayı uyuşuğuz bugün ankara çok sıcak

canım inan iyi düşününce iii şeyler oluyo... ben öle yapıorum hatta olumsuz yorum yapanlara dil çıkarıorum.. sennkide büyümüştür hiç merak etme yeterki sağlıkları yerinde olsun canım her şey halloluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…