canım ;ebru tarım dan rand. Alamadık
20. Haftadan sonra gebe takibi yapmıyomuş,zaten takip değil direk doğum dedik
kendisiyle bi konuşun tekrar arayın falan dedi sekreteri
gidince konuşacam artık ilk iş,yani benim nerde doğum yapacağım hala belli değil...
Bu baraa da kök hücre saklanması için demişsin heralde ilk
etapta 5000tl daha sonra da yıllık aidatı varmış biz araştırdık.
ayy vallahı, ne güzel olur:).. ogunlerı yazarken bıle heyecanlanıyorum:))))
biri daha vardı topıkte oda egepole gıdıyormuş yesım84 tü sanırım, ben işyerıme ve eve yakın dıye, şifa gazıemıre gıdıyorum canım, dogumda ya basmanede ya bornova sıfada olcak nasıpse..
ay ay kuzum nolcak bizim halimiz doğuma kadar tosbağa gibi yuvarlancaz bunun içinde
aaa tam olarak aynıyız o zaman bebeğim bende bugün tam olarak 26+0 ım bnm de doktorum 20 eylül yaptı doğumu ama daha farkı kapamadı bide en başından beri öle doktorum adetlerin düzensiz olduğu için geç döllenme olmuştur büyük ihtimal gelişimi güzel kafana takma demişti ... şimdi yarın gidiyorum bebeğim doktora dua et bana şekerim yüksek çıkmaz inş bide inş ultrasonada sokar yaa çok özledim kızımı elif teyzesioy bebiş yaa keşke yakın olsak da doğunca ısırıp ısırıp öpsem serra kuşumu
haha sorma bebem valla yaaaa işimiz zor daha bunun temmuzu ağustosu var.... bi tatile gidebilseydim çok ii olcekti ama bnm koca denize izin vermiyo seneye böcüğümüzle gideriz diyo nasipse napim bende artık kızımla gider yüzerim:) bide kocişe yüz görümlüğü ne aldırcan kuzu ben bi kelepçe istedim valla göremezsin kızımı dedimoda tmm artık yapacak bişe yok alacaz mecbur kızımız için dedi
sıcaktan canım, endıse etme, benmde oglusum dün hafıf hafıf oynuyodu, hergun enerjılerı aynı olmuyo.
aa nıye karpuz fazla yeme dedı kuzum?? benım bu ara karpus yıyesım var, yarısını yıycem nerdeyse kocaman karpuzun:)
haha sorma bebem valla yaaaa işimiz zor daha bunun temmuzu ağustosu var.... bi tatile gidebilseydim çok ii olcekti ama bnm koca denize izin vermiyo seneye böcüğümüzle gideriz diyo nasipse napim bende artık kızımla gider yüzerim:) bide kocişe yüz görümlüğü ne aldırcan kuzu ben bi kelepçe istedim valla göremezsin kızımı dedimoda tmm artık yapacak bişe yok alacaz mecbur kızımız için dedi
inşallah hayırlısı olur canım, planlarımıza göre doğumumuzu yaparız. (tüm topiktekiler de tabii) inşallah hepimiz beklenen zamanda, hayal ettiğimiz gibi doğum yaşarızyeşime sorayım denk gelirsem bakalım kime gidiyormuş? :)
kızlar bana dr seker yukleme sonucumaa ıı demıstı bende eve gelınce o kagıda hıc bakmamıstım yorgunluktan uyumustumm derkenn buugun elıme aldım bakıyım dedımm 87 _157 yazıoo .. sınır 14o sa ozamanbenım sekerım yuksekmı sımmdıı .. bıde karpuzz sekerı yukseltıomu bılen varmıı .. nıe dr bısey demedı ozaman dıyet falan vermedı yada nebılım ılac..moralımm bozuldu sımdıı sıznn nasıll cıktı
çok sıcak çooookkk bayılacamkızımda bıktı sıcaklardan fazla kımıldamıyor endişelendim kıyafette bulamıyorum bu sıcakta doktor bide karpuz fazla yeme dedi ben ne yiyeceğim şimdi babamızada hediyemizi aldık ama pazarı beklemedik tabikide kızım hemen verdi dayanamadık BÜTÜN ANNİŞLERE BUCUKLAR
kızlar bana dr seker yukleme sonucumaa ıı demıstı bende eve gelınce o kagıda hıc bakmamıstım yorgunluktan uyumustumm derkenn buugun elıme aldım bakıyım dedımm 87 _157 yazıoo .. sınır 14o sa ozamanbenım sekerım yuksekmı sımmdıı .. bıde karpuzz sekerı yukseltıomu bılen varmıı .. nıe dr bısey demedı ozaman dıyet falan vermedı yada nebılım ılac..moralımm bozuldu sımdıı sıznn nasıll cıktı
ya arkadaşlar neden hamile giyimde uygun fiyatlı bir site bulamıyorum?... sizin bildiğiniz var mı? baktıklarım kıytırık tişörtlere 79tl 99 tl elbiselere 129tl 179 tl falan demişler.... çalışıyorum her gün ne giysem derdindeyim... elbiseler de bir yere kadar kurtarıyor.. gömlek, tunik vb daha fazla istiyorum( bu-la-mı-yo-rum ( çalıştığım için de yakınımda hamile giyim satan yer olmadığından da ve tabii öncelikle sıcaklardan da dışarı çıkmıyorum.. En yakın gül sokağı'nda bir yer var o da yürüyüşle 15-20 dk mesafemde... Üşeniyorum sıcakta gitmeye..... markafoni-limango-unnado-ebrumaternty-gebe-yaladım yuttum hepsini...
ya arkadaşlar neden hamile giyimde uygun fiyatlı bir site bulamıyorum?... sizin bildiğiniz var mı? baktıklarım kıytırık tişörtlere 79tl 99 tl elbiselere 129tl 179 tl falan demişler.... çalışıyorum her gün ne giysem derdindeyim... elbiseler de bir yere kadar kurtarıyor.. gömlek, tunik vb daha fazla istiyorum( bu-la-mı-yo-rum ( çalıştığım için de yakınımda hamile giyim satan yer olmadığından da ve tabii öncelikle sıcaklardan da dışarı çıkmıyorum.. En yakın gül sokağı'nda bir yer var o da yürüyüşle 15-20 dk mesafemde... Üşeniyorum sıcakta gitmeye..... markafoni-limango-unnado-ebrumaternty-gebe-yaladım yuttum hepsini...
evet KARPUZ BİZ HAMİŞLERE FAZLA İYİ GELMİYORMUŞŞEKER FIRLAMASI YAŞIYORMUŞUZ
karpuz ve kavunu kesti günde 4 dilim çatal dimi yani:))) fazla yeme dedi şekeri yükseltiyormuş hemde bebişimin suyunu aktırıyormuşyavvv ben karpuz yiyince kızımla mutlu oluyommmm MUTLULUĞUMUZU KISKANDI HERHALDE :)))
aaaaa bebişler içindemi yüzgörümlüğü var muhahhahaben bilmiyorum bizde yok öle bi adet doğum hediyemi alacak elbet ama kelepçe neki ben onuda bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?