2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hadi ya üzüldüm senin açından ne yapıcan peki ebru hanım olmazsa.. Ewet canım kök hücreden bahsediyorum bende bir araştırayım bakim şartları neler..

inşallah hayırlısı olur canım, planlarımıza göre doğumumuzu yaparız. (tüm topiktekiler de tabii) inşallah hepimiz beklenen zamanda, hayal ettiğimiz gibi doğum yaşarız yeşime sorayım denk gelirsem bakalım kime gidiyormuş? :)

ay ay kuzum nolcak bizim halimiz doğuma kadar tosbağa gibi yuvarlancaz bunun içinde

haha sorma bebem valla yaaaa işimiz zor daha bunun temmuzu ağustosu var.... bi tatile gidebilseydim çok ii olcekti ama bnm koca denize izin vermiyo seneye böcüğümüzle gideriz diyo nasipse napim bende artık kızımla gider yüzerim:) bide kocişe yüz görümlüğü ne aldırcan kuzu ben bi kelepçe istedim valla göremezsin kızımı dedim oda tmm artık yapacak bişe yok alacaz mecbur kızımız için dedi

olacak iş işte benim adetlerim saat gibidir aralıkta geç yumurtlamışım geç döllenme olmuş yani ama bu bi sıkıntı diildir dedi doktorcuğumuz geç döllenmenin haricinde bi 10 günlük geriydi gelişimi ilk 2 ay serramın ama onu kapatalı 2 3 ay oluyo şu anda 26 haftalık normal gelişimde kuzum ee seninde doktorun kapadı demiş işte arayı ileri bile geçecek benim yağmurum valla kuşum bende çok istiyorum beraber büyütsek bebişleri ama ben alıcam yiğenimin hediyesini özelden bi adres atarsan

kızlar bana dr seker yukleme sonucumaa ıı demıstı bende eve gelınce o kagıda hıc bakmamıstım yorgunluktan uyumustumm derkenn buugun elıme aldım bakıyım dedımm 87 _157 yazıoo .. sınır 14o sa ozamanbenım sekerım yuksekmı sımmdıı .. bıde karpuzz sekerı yukseltıomu bılen varmıı .. nıe dr bısey demedı ozaman dıyet falan vermedı yada nebılım ılac..moralımm bozuldu sımdıı sıznn nasıll cıktı

aaaaa bebişler içindemi yüzgörümlüğü var muhahhaha ben bilmiyorum bizde yok öle bi adet doğum hediyemi alacak elbet ama kelepçe neki ben onuda bilmiyorum

karpuz ve kavunu kesti günde 4 dilim çatal dimi yani:))) fazla yeme dedi şekeri yükseltiyormuş hemde bebişimin suyunu aktırıyormuş yavvv ben karpuz yiyince kızımla mutlu oluyommmm MUTLULUĞUMUZU KISKANDI HERHALDE :)))

Eki Görüntüle 444582

bende bundan ıstedımm :))))

ya arkadaşlar neden hamile giyimde uygun fiyatlı bir site bulamıyorum?... sizin bildiğiniz var mı? baktıklarım kıytırık tişörtlere 79tl 99 tl elbiselere 129tl 179 tl falan demişler.... çalışıyorum her gün ne giysem derdindeyim... elbiseler de bir yere kadar kurtarıyor.. gömlek, tunik vb daha fazla istiyorum ( bu-la-mı-yo-rum ( çalıştığım için de yakınımda hamile giyim satan yer olmadığından da ve tabii öncelikle sıcaklardan da dışarı çıkmıyorum.. En yakın gül sokağı'nda bir yer var o da yürüyüşle 15-20 dk mesafemde... Üşeniyorum sıcakta gitmeye..... markafoni-limango-unnado-ebrumaternty-gebe-yaladım yuttum hepsini...

amin canım, amin inşallah, hayırlısıyla saglıkla yaparız dogumlarımızı..
yesım bana yazmıstı ama tam hatırlamıyorum adını,evvet sızın karsılasmanız muhtemel, ozlelııkle son zamanlarda

şeker yüklemesinden öncede kan vermişmidin canm 87 açkenkimi yani benim 104 tu ben tek kan vermiştim doktorada göstermedim 140 sınır die biliyodum önemsemedim ondan

kızlar valla yemeyin içmeyin klima alın eve ben bu klima olmasa topu dikmiştim herhalde.... kuzum endişelenme bnmkide bugün çok hafif dalgalanmalarda bulunuyo mesela dün çok hareketliydi bugün daha sakin bebişlerde şaşırdı sıcaktan ne yapsınlar

evet KARPUZ BİZ HAMİŞLERE FAZLA İYİ GELMİYORMUŞ ŞEKER FIRLAMASI YAŞIYORMUŞUZ

vip dükkanda çooook güzel elbiseler indirimdeydi dün istersen bi bak hala varmı bilmiyorum ama

oralarda çok pahalı oluyo cnm o sitelerden alma bence daha kıytı köşede alışveriş siteleri var bide onlara bak istersen markafoni falan çok pahalı normalde hamile tshirtleri bnm burda 30 lira falan orda iki katı nerdeyse.. biraz akşam serininde çık dolaş bak istersen cnm

yaaaaaaa, benmde karpuz yıyesım var, püffffff napıcaz
benm oglumda dondurma yıyınce coşuyoo, eşimde soguk tabı dıyo cocuk sasırıyo ıcerde napıcagını, sen de sevınıyo sanıyıosun dıyo,adam muhalefet

canımmmmm üzülme, accık yüksek... diyet dememişse de sen dikkatli ye.. mesela karpuz yeme, çok şeker ihtiva ediyor içinde ama çok canın istiyorsa yersen de tadımlık ye. tecrübeye sabit diyorum artık evet 140'ın üstüne çıkmasın diyor benim de doktorum, kendi kendimin doktoru oldum artık, pirinç, makarna yeme onlar da şekeri çıkarıyor... E tabi meyvalardan da sınırsız yiyemiyoruz. Yani tam diyet değilse de sen yine dikkatli ölçülü ye canım benim... Farkında olmadan yükselir bebişine zarar olmasın.. Tekrar kontrol yapar zaten sonraki randevun ne zaman? istersen 1 hafta sonra sağlık ocağında açlık şekeri ve tokluk şekeri baktır.... ya da varsa ölçüm cihazın kendin bak.. Doktor bana vermişti cihazı, evde kontrolümü yapıyorum artık ben de.. geçmiş olsun canım ama üzülmeeee çünkü seninki yine iyi.. benim 211 çıkmıştı...! biraz dikkatle düzelir seviyen.. çok takma

aaaaa bebişler içindemi yüzgörümlüğü var muhahhaha ben bilmiyorum bizde yok öle bi adet doğum hediyemi alacak elbet ama kelepçe neki ben onuda bilmiyorum

bebem o adeti ben çıkardım çaktırma binevi doğum hediyesi işte ya böle ince zarif kelepçe bilezikler varya onlardan.... başka bişe gelmedi aklıma kuyumcuda da çok beğendim bi tane aldırcam kocişe bende bebişim belki yüz yüze görüşür elden veririz hediyelerimizi birbirimize ne dersin serra kuşumu kocaman öp annesi bana müsade şimdilik kociş geldi bişeler hazırliyim ona ben öpüyorum seni ve böcükünü kocaman muck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…