Gebelikte kanama alanı

pelincel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2025
56
10
3
37
Kızlar 7+1 muayenemde kese etrafında minik bir kanama alanı görüldü bayramda yatılı misafirim vardı ve yoruldum çok dinlenemedim sanırım ondan oldu aynı zamanda progestan kullanıyorum doktorum kaybolabilir küçük dedi bebeğin kalp atışı iyiymiş endişe etme dedi istirahat ediyorum sürekli ama bel sızlamam çok bu durumu yaşayan var mı

6+3 te ilk doktor kontrolümüzde bende düşük riski atlattığımı, kanama alanı olduğunu öğrenmiştim. Bol istirahat ettim ve bol su içtim. Arada kasık ağrılarım da oluyordu ama bir sonraki kontrolde kanama alanı geçmişti. Stres yapmayın bol bol dinlenin.

Küçük bir alanmis zaten mersk etmeyin ayrıca her doktorun değerlendirmesi farklı oluyor inanin aynı gün iki doktora gittim biri küçük bı alan var derken diğeri ben göremedim dedi

Benim başlangıçta vardı, 9.haftada toparlandı şükür, sonra 17de tekrar oluştu 23e kadar dikkat ettim, şimdi 27deyim bı sıkıntımız yok şükür. Yorulma, karnını kasacak gerecek hareket yapma, dinlen bol su iç, ilacını düzenli kullan

Progestanımı fitil olarak kullanıyordum ilk öğrendiğimde önceki düşüklerimden dolayı verdi doktor hala kullanmaya devam ediyorum progestanın faydası olur mu ki küçültmeye birde kan sulandırıcı hem iğne hem hap kullanıyordum hapı kes dedi onunda etkisi olabilir mi acaba

6+3 te ilk doktor kontrolümüzde bende düşük riski atlattığımı, kanama alanı olduğunu öğrenmiştim. Bol istirahat ettim ve bol su içtim. Arada kasık ağrılarım da oluyordu ama bir sonraki kontrolde kanama alanı geçmişti. Stres yapmayın bol bol dinlenin.
Öyle mi oluyormuş bende yatılı misafirdendolayı çok yorulmuştum artıkbir ara sinir krizi geçiricem sandım arkalarını toplarken

Bende de var canım kontrole gittiğimde yer değiştirmiş ve küçülmüştü

Kızlar 7+1 muayenemde kese etrafında minik bir kanama alanı görüldü bayramda yatılı misafirim vardı ve yoruldum çok dinlenemedim sanırım ondan oldu aynı zamanda progestan kullanıyorum doktorum kaybolabilir küçük dedi bebeğin kalp atışı iyiymiş endişe etme dedi istirahat ediyorum sürekli ama bel sızlamam çok bu durumu yaşayan var mı
Bende de kanama alanı vardı fitil kullandım gecti sonra 🌸

Back
X