Kanama alanı ve lekelenme

asyalina34

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
7
1
16
26
Iyi akşamlar herkese tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım 9 haftalık kanama alanı var kese etrafinda doktor sürekli yatmamı ve sadece büyük tuvalet için kalkmami söyledi sürekli gelen kahve rengi şeklinde leke akinti var bu iyi bir seymi bu kanama alanı kaç günde geçer bilen varmii

Benim 5.haftadan 9a kadar sürdü progestan kullandım kahve leke devam etti, bu süreçte full yattım karnı kasacak gerecek şekilde hareket etmedim, kalkacaksam kollardan güç aldım mesela karın kaslarinda hareketi min. tuttum bı bardak bile kaldirmadim, şükür bitti 17.haftada tekrar alan oluştu 23e kadar progestan kullandım şükür 27deyim bı sıkıntı yok, tabii tedbiri elden bırakma, progestan vermiştir düzenli kullan, kabız falan olman normaldir tuvalette kendini çok zorlayarakta ıkınma şu süreçte

İnşallah sağlıcakla atlatirsiniz bu süreci

Son düzenleme:
Benim 5.haftadan 9a kadar sürdü progestan kullandım kahve leke devam etti, bu süreçte full yattım karnı kasacak gerecek şekilde hareket etmedim, kalkacaksam kollardan güç aldım mesela karın kaslarinda hareketi min. tuttum bı bardak bile kaldirmadim, şükür bitti 17.haftada tekrar alan oluştu 23e kadar progestan kullandım şükür 27deyim bı sıkıntı yok, tabii tedbiri elden bırakma, progestan vermiştir düzenli kullan, kabız falan olman normaldir tuvalette kendini çok zorlayarakta ıkınma şu süreçte

İnşallah sağlıcakla atlatirsiniz bu süreci
Bende aynı şekil sadece yatıyorum ilk bi kac gün tuvalet ihtiyacini bez ile karşıladım hatta yeni yeni gidiyorum tuvalete günde 3 Progestan fitil günde 3 estrofem ve akşamları 1 Progestan igne yapıyorum kahve lekelerin geliyo çamur gibi galiba içim temizleniyor diyorum kendi kendime çok şükür bebekte bi sorun yok ama işte insan tedirgin oluyor bu arada ben kayinvalidem ölmüştü ona üzüldüm morga falan gittim o yüzden oluştu kanama alanim ve bi türlü gecmiyo yatmaktan bi hal oldum

Bende aynı şekil sadece yatıyorum ilk bi kac gün tuvalet ihtiyacini bez ile karşıladım hatta yeni yeni gidiyorum tuvalete günde 3 Progestan fitil günde 3 estrofem ve akşamları 1 Progestan igne yapıyorum kahve lekelerin geliyo çamur gibi galiba içim temizleniyor diyorum kendi kendime çok şükür bebekte bi sorun yok ama işte insan tedirgin oluyor bu arada ben kayinvalidem ölmüştü ona üzüldüm morga falan gittim o yüzden oluştu kanama alanim ve bi türlü gecmiyo yatmaktan bi hal oldum
Progestan anında kesmez lekelenmeyi zaten temizliğini yapıyordur, stresi kötü düşünceyi at kafandan, kafanı meşgul edecek birşeyler bul oyun falan oyna film izle dinlenmene bak

Progestan anında kesmez lekelenmeyi zaten temizliğini yapıyordur, stresi kötü düşünceyi at kafandan, kafanı meşgul edecek birşeyler bul oyun falan oyna film izle dinlenmene bak
Öyle yapmaya çalışıyorum bu günlerimizde çok şükür insAllah bisey olmaz sağ salim alırız kucağımıza ❤️

Merhaba kızlar. Geçmiş olsun öncelikle. Benim reglimin üstünden 19 gün geçti. Beta HCG 26,50,649 olarak ilerledi. Sonra bayram tatili dolayısıyla baktıramadım. Yarın randevum var. Ama çok hafif kahverengi lekelenme oluyor lavaboya gidince. Korkmalı mıyım?

Merhaba 6. Haftada kanama alanı var denildi. Sonra 11 haftalikken birden kan gelmeye başladı açık renkte hemem hastanede yatisim yapıldı. O gun kesildi kanama ama sonraki günler sabah kalktığımda koyu renkli kan geldi bu 2 kere oldu. Yani anlık kaltigimda geliyordu sonra hiç gelmedi. Hastaneden çıkacagim gun ultrasonda kanama alanı geçmiş dedi 12 haftaliktim. Sonra 14 haftada ultrasonda kanama alanı var geçmemiş denildi. 2 gün önce gece birden koyu renkli kanama geldi Sonra hiç gelmedi. Galiba ordaki kan geliyor eskimiş kan. Açık renkli olmadıkça korkulacak değil diyorlar. Ama yinede Dr sorman gerekiyor.

Back
X