bebeğim nabersin yaaasu içiyom şişiğim yok diyosun ama ben hiç durmaksızın su içiyorum zaten suyu çok severim ama yürüyünce yada çok oturunca ayaklar eller davul iki gündürde dahada şiştiler benimde tek sıkıntım bu valla
bende izmirdeyım canım, ama ben sızden 3,5 gun once tahmını tarıh, gercı o bellı olmas ama:))
ne kadar telaşlı ve panik halindeyiz di mibenimde öyle canım dr.sordum önemli değil 32.haftadan sonra normale döner demişti..
normal pozisyonundaymış yanicanım aynı sıkıntı bende vardı hatta o zamanlar topikte çok sordum cvp alamdım doktora gittim çünkü artık her vuruşunda alttan gıdıklanıyodum çıkacak dedim en son ama doktorcumuz ayakları aşada buda en normal pozisyonu dedi şimdide yukarda vuruyo kızım normal yani takma
aynen bu döngü ben de de varslm canım, benim 2 lt yi gecıyodur içtiğim su,ama işyerınde bütüngun masa basnda oturunca hele bu saatlerde ayaklar tombalak gıbı oluyo, gecen gun acık ayakbılarımı gymıstım, aksama dgru sıktı:)),, sabaha kadar gecıyo, snra yıne işyernde şişiyoo, döngü halınde devam edıyo
korkma tatlım ayakları aşağıdadır bebişinin .. benim bebişinde baya zamandır aşağıdaydı ama şimdi döndü artık heryere vuruyo bazen vajinama çok yakın yerde bile hissediyorum ... içini ferah tut cnm
didem bıktırmıssın doktorunu :)))))))))))))
oy bnm bebişim gelmiş... bebeğim bende şişlik yok hiç çünkü şu ana kadar 5 kilo aldım daha sanırsam ondan vucüdum hantallaşmadı yani göbeğimde öle aman aman büyük değil o yüzden rahatım ama tek dewrdim geceleri işte dönmekte falan zorlanıyorum yatamıyorum kuzu...
ay aman ne güzel hemşehrim :))) belli mi olur, doğumda ziyarete geliriz seni .. nerede kontrollerini yaptırıyorsun? ben Egepol'e gidiyorum.. karşılaşırız belki
öle aman amanda bi kilo almdım aslında ama olabilir tabi bu beden bu ağırlığı hiç kaldırmadı hele dünle bugün felaketim... ilahi bayıldım doktoruna
16 kilomu daha şimdiden
Selam tombişleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr
geçmişe baktım yine ana gündem maddesi sıcaklar olmuş,valla ben Adanaya gitmeye korkuyorum
doğuma 1 ay kala gidicem inşallah,bu sıcaklarda yanıyodur oralar...Biz de pencere açık uyuyoruz
yaa aslında her sene İstanbul bu kadar erken yanmazdı ben geçen seneyi çok net
hatırlıyorum haziran ortasına
kadar açık ayakkabı giyememiştim:26:
etekleri çorapla giyiyorduk bu sene ben hamileyim ya 40 derereceyi buldu mübarekkkk
bu arada ben 12 kilo aldım şimdiden Lynee bozma moralini canım dün bi ark. 26 haftalık o da
16 kilo almış,bebek iyiyise dert etme verirsin..
ewet ya adamı haftada 3 4 kere mutlaka arıyorum ve sorularım saçma sapan oluyor genelde ama aklımda mı kalsın:):)
Arkadaşlar size bişe sorucam kordon bankasını düşünen varmı biz düşünüyoruz eşimle de cumartesi doktorla konuşacağız detayları...
eee o kada az kilo aldın yavyum göbişte yok diyosun nie bu kada zorlanıyon yatarken ben 8 9 kilo aldım bide bu son hafta göbişim acayip büyüdü çok hoşuma gitmeye başladıama uykularım rahat tabi yatıp kalkarken sıkıntılı oluyo biraz ama yattımmı uyuyom fosur fosur
Arkadaşlar size bişe sorucam kordon bankasını düşünen varmı biz düşünüyoruz eşimle de cumartesi doktorla konuşacağız detayları...
bebeğim sen şimdi tam kaç haftalık oldun bebiş hala bir hafta geridemi yoksa kapattımı farkı kuzun
Canım ;ebru tarım dan rand. alamadık
20. haftadan sonra gebe takibi yapmıyomuş,zaten takip değil direk doğum dedik
kendisiyle bi konuşun tekrar arayın falan dedi sekreteri
gidince konuşacam artık ilk iş,yani benim nerde doğum yapacağım hala belli değil...
Bu baraa da kök hücre saklanması için demişsin heralde ilk
etapta 5000TL daha sonra da yıllık aidatı varmış biz araştırdık.
çok sıcak çooookkk bayılacamkızımda bıktı sıcaklardan fazla kımıldamıyor endişelendim kıyafette bulamıyorum bu sıcakta doktor bide karpuz fazla yeme dedi ben ne yiyeceğim şimdi babamızada hediyemizi aldık ama pazarı beklemedik tabikide kızım hemen verdi dayanamadık BÜTÜN ANNİŞLERE BUCUKLAR
bebem ne bilim yaa bana göbeğim sanki küçük gibi geliyo ama yatarken kalkerken falan zorlanıyorum ... özellikle soluma yatmaya çalışıyorum ama zor oluyo yaaaa plates topu gibi yuvarlanıyom valla yatakta
26+1 deyim canım aynıyız seninle hamişlik takvimime bakma onu değiştirmedim ama doktorumla SATı bi hafta ileri aldık 19 eylül tah. doğ. tar. kapadı canım benim kız arayı baya oluyo kapayalı en son doktorum haftasına göre gelişimi çok ii dedi... senin minişinde kapatacak arayı annesi belkide kapamıştır şimdiye kadar.. kimin kızından geri benim yiğenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?