2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

oy bnm bebişim gelmiş... bebeğim bende şişlik yok hiç çünkü şu ana kadar 5 kilo aldım daha sanırsam ondan vucüdum hantallaşmadı yani göbeğimde öle aman aman büyük değil o yüzden rahatım ama tek dewrdim geceleri işte dönmekte falan zorlanıyorum yatamıyorum kuzu...

benimde öyle canım dr.sordum önemli değil 32.haftadan sonra normale döner demişti..
ne kadar telaşlı ve panik halindeyiz di mi
normal pozisyonundaymış yani
aynen bu döngü ben de de var

benim doğum tarihim eylül sonuna doğru. azıcık geriden takip ediyoruz gelişmeleri teyzeleri:)))

eee o kada az kilo aldın yavyum göbişte yok diyosun nie bu kada zorlanıyon yatarken ben 8 9 kilo aldım bide bu son hafta göbişim acayip büyüdü çok hoşuma gitmeye başladı ama uykularım rahat tabi yatıp kalkarken sıkıntılı oluyo biraz ama yattımmı uyuyom fosur fosur

Arkadaşlar size bişe sorucam kordon bankasını düşünen varmı biz düşünüyoruz eşimle de cumartesi doktorla konuşacağız detayları...

ay aman ne güzel hemşehrim :))) belli mi olur, doğumda ziyarete geliriz seni .. nerede kontrollerini yaptırıyorsun? ben Egepol'e gidiyorum.. karşılaşırız belki

ayy vallahı, ne güzel olur:).. ogunlerı yazarken bıle heyecanlanıyorum:))))
biri daha vardı topıkte oda egepole gıdıyormuş yesım84 tü sanırım, ben işyerıme ve eve yakın dıye, şifa gazıemıre gıdıyorum canım, dogumda ya basmanede ya bornova sıfada olcak nasıpse..

Selam tombişleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr

geçmişe baktım yine ana gündem maddesi sıcaklar olmuş,valla ben Adanaya gitmeye korkuyorum
doğuma 1 ay kala gidicem inşallah,bu sıcaklarda yanıyodur oralar...Biz de pencere açık uyuyoruz
yaa aslında her sene İstanbul bu kadar erken yanmazdı ben geçen seneyi çok net
hatırlıyorum haziran ortasına
kadar açık ayakkabı giyememiştim:26:
etekleri çorapla giyiyorduk bu sene ben hamileyim ya 40 derereceyi buldu mübarekkkk

bu arada ben 12 kilo aldım şimdiden Lynee bozma moralini canım dün bi ark. 26 haftalık o da
16 kilo almış,bebek iyiyise dert etme verirsin..

16 kilomu daha şimdiden

Bak bu şimdi ne güzel moral oldu bana

canım saol.Benim tiroidde sıkıntı var. Ondan bölye oldum.Zaten kilolu baslamıstım.Bebiş iyi allahtan..İns sonradan bi sıkıntı cıkmaz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar size bişe sorucam kordon bankasını düşünen varmı biz düşünüyoruz eşimle de cumartesi doktorla konuşacağız detayları...

Canım ;ebru tarım dan rand. alamadık
20. haftadan sonra gebe takibi yapmıyomuş,zaten takip değil direk doğum dedik
kendisiyle bi konuşun tekrar arayın falan dedi sekreteri
gidince konuşacam artık ilk iş,yani benim nerde doğum yapacağım hala belli değil...

Bu baraa da kök hücre saklanması için demişsin heralde ilk
etapta 5000TL daha sonra da yıllık aidatı varmış biz araştırdık.

çok sıcak çooookkk bayılacam kızımda bıktı sıcaklardan fazla kımıldamıyor endişelendim kıyafette bulamıyorum bu sıcakta doktor bide karpuz fazla yeme dedi ben ne yiyeceğim şimdi babamızada hediyemizi aldık ama pazarı beklemedik tabikide kızım hemen verdi dayanamadık BÜTÜN ANNİŞLERE BUCUKLAR

bebem ne bilim yaa bana göbeğim sanki küçük gibi geliyo ama yatarken kalkerken falan zorlanıyorum ... özellikle soluma yatmaya çalışıyorum ama zor oluyo yaaaa plates topu gibi yuvarlanıyom valla yatakta

bebeğim sen şimdi tam kaç haftalık oldun bebiş hala bir hafta geridemi yoksa kapattımı farkı kuzun

26+1 deyim canım aynıyız seninle hamişlik takvimime bakma onu değiştirmedim ama doktorumla SATı bi hafta ileri aldık 19 eylül tah. doğ. tar. kapadı canım benim kız arayı baya oluyo kapayalı en son doktorum haftasına göre gelişimi çok ii dedi... senin minişinde kapatacak arayı annesi belkide kapamıştır şimdiye kadar.. kimin kızından geri benim yiğenim

valla bunu duymuştum ama hiç araştırmamıştım doktorumlada konuşmadım bi tek ank. var heralde ama baya bi masraflı iş galiba yapabilen yapsın tabi ama tıp o kadar ilerlediki rabbim kötü hastalık vermesin yoksa ben kordonuyla tedavi olanı henüz hiç duymadım ölümden başka herşeyinde oluyo bi çaresi

sıcaktan canım, endıse etme, benmde oglusum dün hafıf hafıf oynuyodu, hergun enerjılerı aynı olmuyo.
aa nıye karpuz fazla yeme dedı kuzum?? benım bu ara karpus yıyesım var, yarısını yıycem nerdeyse kocaman karpuzun:)

bebem ne bilim yaa bana göbeğim sanki küçük gibi geliyo ama yatarken kalkerken falan zorlanıyorum ... özellikle soluma yatmaya çalışıyorum ama zor oluyo yaaaa plates topu gibi yuvarlanıyom valla yatakta

ay ay kuzum nolcak bizim halimiz doğuma kadar tosbağa gibi yuvarlancaz bunun içinde

aaa tam olarak aynıyız o zaman bebeğim bende bugün tam olarak 26+0 ım bnm de doktorum 20 eylül yaptı doğumu ama daha farkı kapamadı bide en başından beri öle doktorum adetlerin düzensiz olduğu için geç döllenme olmuştur büyük ihtimal gelişimi güzel kafana takma demişti ... şimdi yarın gidiyorum bebeğim doktora dua et bana şekerim yüksek çıkmaz inş bide inş ultrasonada sokar yaa çok özledim kızımı elif teyzesi oy bebiş yaa keşke yakın olsak da doğunca ısırıp ısırıp öpsem serra kuşumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…