merhabalr güzel anneleerrr...
didem çok çok geçmiş olsun yemeğin içine kattıkları yağ bile dokunmuş olabilir aman dikkat canım ben hep evde kendim yapıp yediğim halde tansiyonum 14e 8 di sağlık ocağında ölçtüğünde bol su sıfır tuz dedi hemşire ve tuzu kestim ayaklarımın şişliği falanda gitti birde tansiyondan ötürü baş ağrısı oluyodu oda geçti çook şükür..
suksuk o kalp için kontrol falan demedi bana doktor ama ayrıntılıyı yapan doktor hiçbir sorun yok dedi kalbi gayet normal dedi...
kızlar valla oturduğum yerde terliyorum yaa daha kalkıp tuvaleti banyoyu sürteceğim bulaşıklar beni bekliyoo bu sıcakta birde ütü var üstüne birde yaprak saracağım ayy bu sıcakta nasıl olacak bilmiyorum yaa
ayrıca ben hamileliğimin başından beri ne et ne tavuk yedim sadece arada bi balık yedim çünkü etle balıkla tavukla hiiiiç aram yok. sütde içmedim sayılır:26: sadece hergün yumurta yiyorum ama bebişimin kilosu çook iyi maşallahdemekki benim depolardan kullanıyo
bi yerde okumuştum bebeğiniz hiçbir zaman kalsiyuma ihtiyaç duymaz sizden kullanır süt ve yoğurt tüketmek sadece sizin kalsiyum stoğunuzun azalmasını engeller yazıyodu doğru demekki yoksa benim oğlan baaya zayıf olurdu bişey yiyemiyorum çünkü..
Bunu okuduğum çok iyi oldu ya moral verdin bana kendimi çok suçlu hissediyorum bazen, süt yoğurt vs. hiç birşey yiyemiyorum ben

Bak bu şimdi ne güzel moral oldu bana
canım saol.Benim tiroidde sıkıntı var. Ondan bölye oldum.Zaten kilolu baslamıstım.Bebiş iyi allahtan..İns sonradan bi sıkıntı cıkmaz.
Selam tombişleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr
bu arada ben 12 kilo aldım şimdiden Lynee bozma moralini canım dün bi ark. 26 haftalık o da
16 kilo almış,bebek iyiyise dert etme verirsin..![]()
Kaderdaşlarım benim