ben cepten girince hiç yazamıym okuyom sadece kırk saate bi ceva göndermiyo hiç uğraşamıyom yani
selam kızlar bir sorum daha olucaktı demir ve elevit hapını saat 5 gibi içiyorum sizce uygunmudur doktoruma hala soramadım, doktoruna soran varmıdır, benide aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
suksuk benim şeker 214 çıtı. doktor diyetle halledebilirz dedi.
karpuz muz bu tip şekerli meyveleri çok yeme, karpuz kavun yiceksen ince bi dilim, muz yiceksen yerliyse bi tane değilse yarım.
bol salata ye,
beyaz ekmek ve karbonhidratlı şeylerden uzak dur.
accık kontrolle düzelir. sıkma canını :)
soda içmek ödem yaparmış kızlar. diyetisyenim yasakladı
Kızla size bişey sorucam
Benim eşim;
Süt içmez asla; hamileliğimde bende içememeye başladım...
Tüm hayatında sadece geçen yıl 2 tane minik balık yedi zorla; hamileliğimde bende yiyememeye başladım...
Enine boyuna bir adam olduğu halde çok hassastır, farklı bir yemekte, yağda, hemen midesi bozulur, ishali eksik olmaz; hamileliğimde bende öyle oldum...
Vejeteryandır; ben et diye öldüğüm halde hamileliğimde hiç aramamaya başladım...
Sizce bu oğlan babasının oğlu mu olacakkkkkkkkkkk, bi ilişkileri bi iletişimleri olabilir mi aceba
catlamamakk ıcın yaglanıyorumm daa terlıyorumm cok oyuzden sıksk dus alıyorumm :))kızlar bu sıcakta nasıl yağlanabiliosunuz ??? varsa bildiğiniz bişey hemen söyleyinnnnn
suksuk benim şeker 214 çıtı. doktor diyetle halledebilirz dedi.
karpuz muz bu tip şekerli meyveleri çok yeme, karpuz kavun yiceksen ince bi dilim, muz yiceksen yerliyse bi tane değilse yarım.
bol salata ye,
Hanımlar hayırlı akşamlar...
Söyledim ya ayaklarım şişti diye sol ayağımın topuk yanında şiş ve kanlanma oldu öneml bişeu olurmu acep? Geçer di mi? Bebişime zararı var mıdır doktoruma ulaşabilirsem bi söylicemde ulaşamıyorum da.. Bu arada tuzlu yemiyorum ve günde 3lt su içiyorum. Hatta doktroum tansiyonu ölçti 8 e 5 çıktı tuzlu yiyeybilirsin dedi. Uf ya kendimi çok yordum daha da yormam bebişim hareket ediyor Allahtan... Ama bu varis canımı sıktı ya çok acıyıoo
Acaba değil kessin! :)))))))Kızla size bişey sorucam
Benim eşim;
Süt içmez asla; hamileliğimde bende içememeye başladım...
Tüm hayatında sadece geçen yıl 2 tane minik balık yedi zorla; hamileliğimde bende yiyememeye başladım...
Enine boyuna bir adam olduğu halde çok hassastır, farklı bir yemekte, yağda, hemen midesi bozulur, ishali eksik olmaz; hamileliğimde bende öyle oldum...
Vejeteryandır; ben et diye öldüğüm halde hamileliğimde hiç aramamaya başladım...
Sizce bu oğlan babasının oğlu mu olacakkkkkkkkkkk, bi ilişkileri bi iletişimleri olabilir mi aceba
hiiiiiiiiii ben doğal yoldan tuz alıyorum diye gün aşırı1 şişe içiyordumsuksuk benim şeker 214 çıtı. doktor diyetle halledebilirz dedi.
bol salata ye,
canımmm johnson bebe yağı diyorum sana :) hemen emiyor cildin veeee bornozunu giyip 5 dk uzanma molasıyla kendini şımartınca kıyafet giyene kadar hiç yağ kalmıyor pırıl pırıl bebek teni oluyorkızlar bu sıcakta nasıl yağlanabiliosunuz ??? varsa bildiğiniz bişey hemen söyleyinnnnn
geçmiş olsun canım. ödem mi ağırlaştı acaba o bölgede ? yarın doktorunu ara bence soğuk banyo veya (sıcakta çekilmez ama) varis çorabı önerebilir..... belki önemli değildir ama aklında kalacağına sorHanımlar hayırlı akşamlar...
Söyledim ya ayaklarım şişti diye sol ayağımın topuk yanında şiş ve kanlanma oldu öneml bişeu olurmu acep? Geçer di mi? Bebişime zararı var mıdır doktoruma ulaşabilirsem bi söylicemde ulaşamıyorum da.. Bu arada tuzlu yemiyorum ve günde 3lt su içiyorum. Hatta doktroum tansiyonu ölçti 8 e 5 çıktı tuzlu yiyeybilirsin dedi. Uf ya kendimi çok yordum daha da yormam bebişim hareket ediyor Allahtan... Ama bu varis canımı sıktı ya çok acıyıoo
bıcı bıcı yaptık kızımllaaa uyku bastırdıı sanırım dayanamıycamm kalıp sızınle yazısmayı cok ısterdım amaa cok uykumuz geldıı .. hepınızee mısıll mısıll uyku dılıyormmmm kuzularınızlaa bız yıne sabah ezanında uyanırızz kızcemın tekmelerıylee yerım ben onuuu elıfımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm herseyımm gusel kızımm
gecmıs olsun cnmm topuk yanında dedıgın sıslık benım sag ayamda var ama kırmızı renklı deıll .. ayakta durdugum zaman cok agrıoo sısıoo ayagımı bastırdıgım zaman cukur oluoodedıgın gıbıı allahhtann bebıslerımızz saglıklı.. onlarr ıcın herseye deger
geçmiş olsun canım. ödem mi ağırlaştı acaba o bölgede ? yarın doktorunu ara bence soğuk banyo veya (sıcakta çekilmez ama) varis çorabı önerebilir..... belki önemli değildir ama aklında kalacağına sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?