2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bunu okuduğum çok iyi oldu ya moral verdin bana kendimi çok suçlu hissediyorum bazen, süt yoğurt vs. hiç birşey yiyemiyorum ben

Bak bu şimdi ne güzel moral oldu bana

canım saol.Benim tiroidde sıkıntı var. Ondan bölye oldum.Zaten kilolu baslamıstım.Bebiş iyi allahtan..İns sonradan bi sıkıntı cıkmaz.

Selam tombişleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr

bu arada ben 12 kilo aldım şimdiden Lynee bozma moralini canım dün bi ark. 26 haftalık o da
16 kilo almış,bebek iyiyise dert etme verirsin..

Kaderdaşlarım benim

bende normal olsun çok istiyorum bi sıkıntı olmazsa bende sonuna kadar normal için uğraşcm
Hakkkimizda herseyin hayirlisi olur ins.ogunlere az. kaldi.
En oneemlisi saglik cnm bendde kimseyi takkmiyorum

slm herkese güzel annişler nasılsınız.biz kızımla biraz sıcaklardan dolayı uyuşuğuz bugün ankara çok sıcak

bugün her yer sıcak iki defa duş aldım şimdi hava biraz rahatlasın die bekliyorum bi daha gircem suyun altına bu saatlerde daha boğucu oluyo hava ama benim kızım hiç etkilenmemişe benziyo sıcaktan fıldır fıldır dönüyo

Hakkkimizda herseyin hayirlisi olur ins.ogunlere az. kaldi.

En oneemlisi saglik cnm bendde kimseyi takkmiyorum

az kaldı dimi ben daha o heyecana hiç giremedim sanki kızım hep karnımda durcakmış gibi elbet onunda bi zamanı vardır şu an doğum aklıma bile gelmiyo takmıcaz tabi kimseyi kimseler bizi taksın gemi ama

selam kızlar ne soracam şimdi bu bebiş kıyafetlerini yıkamadan önce çamaşır makinesini güzelce bir dezenfekte etmek lazım bu konuda fikri olan var mı vardır varrrr hadi bekliyoom

Yerim been senin kizini masalah cnm

az kaldı dimi ben daha o heyecana hiç giremedim sanki kızım hep karnımda durcakmış gibi elbet onunda bi zamanı vardır şu an doğum aklıma bile gelmiyo takmıcaz tabi kimseyi kimseler bizi taksın gemi ama

sen elif dedikçe bi an bi üstüme alıyom kızının ismini çok seviyom tabi kızınıda
Hep ordami kalsin annesi ben elimden gelse sevip tekrar koyucm yerine .
Benddebende hemde coooookk

Kızla size bişey sorucam

Benim eşim;

Süt içmez asla; hamileliğimde bende içememeye başladım...

Tüm hayatında sadece geçen yıl 2 tane minik balık yedi zorla; hamileliğimde bende yiyememeye başladım...

Enine boyuna bir adam olduğu halde çok hassastır, farklı bir yemekte, yağda, hemen midesi bozulur, ishali eksik olmaz; hamileliğimde bende öyle oldum...

Vejeteryandır; ben et diye öldüğüm halde hamileliğimde hiç aramamaya başladım...

Sizce bu oğlan babasının oğlu mu olacakkkkkkkkkkk, bi ilişkileri bi iletişimleri olabilir mi aceba

selam kızlar ne soracam şimdi bu bebiş kıyafetlerini yıkamadan önce çamaşır makinesini güzelce bir dezenfekte etmek lazım bu konuda fikri olan var mı vardır varrrr hadi bekliyoom

valla öle bişeydemi var zaten sürekli deterjanlanan bi yer nasıl dezenfekte etcezki

valla öle bişeydemi var zaten sürekli deterjanlanan bi yer nasıl dezenfekte etcezki

zaten mikrobu üreten o sen bir lastiğinin içine bak anlarsın ne demek istediğimi ya da deterjan gözüne ... şimdi internetten baktım da yarım lt sirkeyi deterjan gözüne koy .90 derecede çalıştır pırıl ppırıl olsun yazıyo

Yerim been senin kizini masalah cnm

Hep ordami kalsin annesi ben elimden gelse sevip tekrar koyucm yerine .
Benddebende hemde coooookk

yoook hep orda kalmasın canım ama güzel bi hamilelik geçiriyom yaaa heralde ondan böle tadını çıkarıyom işte içerde hareket ettikçe daha bi benim parçammış gibi geliyo yoksa biran önce kucağıma alsam kuzumu daha ne isterim

Cocugunda azcik mikroba ihtiyaci var benbukadar ince dusunmuyorum.ama yiinede sen bilirsinsonucta makine her yikama yaptiginda kaynatio icini temizlenio die dusunuyorummm cok konustumm tmmsustum...

ölemi yaparız o zamn bişelerde beyaz eşyalar için servisten adam gelmişti bulaşık mak. sirke koyuyolar yaaa sakın öle bişe yapmayın yeni mak. az suyla yıkadığı için koku kalıyo dedi acaba çam. mak. koku yaparmı sirke

Cocugunda azcik mikroba ihtiyaci var benbukadar ince dusunmuyorum.ama yiinede sen bilirsinsonucta makine her yikama yaptiginda kaynatio icini temizlenio die dusunuyorummm cok konustumm tmmsustum...

zaten dışarda mikrobu alacak merak etmiyom ben de bu işi sürekli yapmak için değil hani ilk etap için dedim anlarsın yaaa konuş sen kız ne susuyoon

valla canm senin paşamı babasına benzicek yoksa senmi kocana benzemeye başladın ????

hadi yaa ne bilim yapanlar yazmışlar on numara buluş diye ... makinanın ömrünü de uzatıyor diye ... annnaaaammm ... hatta parlatıcı bulaşık makinasında hayatta kullanmayıp elma sirkesi koyuyorlarmış ve hiç koku yapmıyormuş geçen kanal 7 de de söylemiş ...

eski mak. sorun olmuyomuş canm ama yeni A A+ mak. az suyla yıkadığı için koku yapıyo dedi servis elemanı hatta anwayın deterjanını kullanıyodum ben o bile leş kokuttu mak. içini normal mak. öle bi sıkıntısı yoktu halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…