2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlar herkese güzel bir gün olsun

oğluşun odasını boyamayı bitirdik biz şimdi halı bakıyorum unnodo da ivi nin halısı kampanyada trafik desenli alıcam bir tane sizde bakın isterseniz.

bayıldım fiyatı markası çıkışın hemmen öğrenmeliyim :)) güle güle kulansın annesi :))

teşekkür ederiz canım...markası jetnetworking (JNW) fiyatı normal de 70 ama almak istersen ben sana 40 a gönderebilirim.jnw bizim şirketimiz haberiniz olsun

kızlar bende şeker çıkmıştı geçen hafta diyet yapıyorum 1 saat önce babamın şeker ölçme aleti var onunla ölçtük 97 çıktı ben anlamadım bende şeker varmı yokmu napsam yaaa

bende de yüksek çıktı bende 1 hafta diyet uyguladım bugün de dr. gittim 2.test için öğleden sonra alıcam sonuçları daha bir tanesini vurundum şimdi 30 dkkam kaldı inş düşük çıkar valla dua edin kızlar ödüm kopuyor insülin kullancam diye :18::18::18:

bunu duymamıştım ama öyle olsa dr.lar sölerdi 6 dan sonra yeme diye.bende dün karpuz yedim yasak değil ama şeker var diye korkuyorum yine off ya çok zor inş öğleden sonra iyi bir haberle gelirim bullut81 genelde hep 1 saat arayla yapıyorlar iğneyi canım

inanamıyorum artık 90 dan da aşagı düştük:)
havuza gtmek istiyorum yüzmek istiyorum, hava cook sıcak, piştim

ewet ya çok heyecan verici ve günlükte bebeğiniz artık sizin sesinizi tanıyor yazıyor ya çok heyecanlandım.. ben 25 inde 2 hafta izne ayrılıyorum bol bol yüzücem kızımlaa:):)

günaydın canım bende beğendim bunları hangi siteden bakmıştın ben de bir baksam fiyatı da iyimiş hem .ankara da demiştin galiba mağazası için markasını söyleyebilirmisin kuzucuk :)

günaydın canım bende beğendim bunları hangi siteden bakmıştın ben de bir baksam fiyatı da iyimiş hem .ankara da demiştin galiba mağazası için markasını söyleyebilirmisin kuzucuk :)

gunaydn canım, pijama dunyası dıye bı siteydı, markasını bılmıyorum ama cok güzel gözüküyolar,netten cesaret edemıyorum tabi, görüntü aldatabılır dıye..
Ankara da Atatürk bulvarı kocabeyoğlu pasajı kızılay da canımm

günaydın hamişler . Geçmiş yaptımda herkez demir hapını aç alıyo ben niye tok alıyorum ki acaba )) maltofer kullanan varmı

slm kızlar nasılsınız keyifler nasıl ankarada bulunan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var görev icabı 2 gün önce ankararya geldik 3 aylık bi süreçte burda olucaz ve nasip olursa doğum burda olacak bana doktor ve hastane ismi önerebilir misinzz acabaaa:44:

tamam canım tşk ederim neyse ben çıkıyorum şeker yüklemesi için 2.i kanı vercem asilemir dua et bana yüksek çıkmaz inş

Ankara da ilçe olarak neredesin

Tatlım ben Fatih hastanesine gidiyorum. Doktorları da iyi gerçekten. Hastane sana uygunsa bir kaç doktor söyleyebilirim.

valla doktorumda bana 8 saat aclık gerekıyo demıstı canım, ben gece 3 te yemiştim, 10,30 ver demıstı kanını,, inşallah canım iyi hberlerini beklıyoruz

şuanda sıhhıyedeyiz tam olarak ankarayı bilmiyorum buraya yakın bi yerler olursa benim için çok iyi olur

şuanda sıhhıyedeyiz tam olarak ankarayı bilmiyorum buraya yakın bi yerler olursa benim için çok iyi olur

Fatih hastanesi sana uzak sayılmaz. Arabayla 5-10 dk. Şayet arabasız geleceksen metro ile gelebilirsin. Doktorum Nermin hanım. Muayene 50TL, tahlillerde de 20-30 vb fark ödeniyor.

ewet ya çok heyecan verici ve günlükte bebeğiniz artık sizin sesinizi tanıyor yazıyor ya çok heyecanlandım.. ben 25 inde 2 hafta izne ayrılıyorum bol bol yüzücem kızımlaa:):)

ayyy yerım ben onları, annecigini tanıyo demekkı kuzularr, hahaha cok hoşuma gtti:))))))))))
ahh canım ne güzel, bizim yerımizede yüzün valla, ne güzel,
biz pazar gunluk tatıllerle ıdare etcez artık, ee tbi bole işyerı olursa, bak bak gene sarıyorum işyerıne, sanırım bu 3 ay boyle gitcek:)) bu 3 ayda ısten ayrılmassam kendımı tebrık etcem sabır küpüyüm diye

ben de önce burdaki mağazalara bakıcam. netten alışveriş yaparım aslında ama pijamada beden konusu sıkıntı.
durdurulamaz şekilde büyüyo her yerim

Fatih hastanesi sana uzak sayılmaz. Arabayla 5-10 dk. Şayet arabasız geleceksen metro ile gelebilirsin. Doktorum Nermin hanım. Muayene 50TL, tahlillerde de 20-30 vb fark ödeniyor.

memnunmusun peki dr ilgilimi bide doğum orda olacağı için hijyenik mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…