2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

valla doktorumda bana 8 saat aclık gerekıyo demıstı canım, ben gece 3 te yemiştim, 10,30 ver demıstı kanını,, inşallah canım iyi hberlerini beklıyoruz

geldim canım 1 saat sonra tekrar gitcem
zaten bende dün akşam en son 8 de yedim canım inş.iyi çıkar sonucu 2.5 dan sonra alıcam

tamam canım yüzeriz koca göbeğim ve ben sahillerde:):) sabır dile canım bebek için katlanıcaz ne yapalım ayrılma bak ne güzel çalıştığın için bebişe canın bişe istediğinde alabiliyorsun onu düşün oğlunun geleceğini düşün:):)

Selam anneler nasilsiniz giremedim bir kac gündür yerime eleman alundi isi ogretmeye calisiyorum haliyle pek acamiyorum
Simdi de telden girdim bir bakayim kizlara dedim

teyzeleri bebişimle doktordan geliyoruz şekerimiz normal cıktı yuppi yuppiiiiii yuppiiiiii şimdi meyve yiyoruz oda vuruyor olsada yanımda mıncıklasam yavvvvvv

ben de önce burdaki mağazalara bakıcam. netten alışveriş yaparım aslında ama pijamada beden konusu sıkıntı.
durdurulamaz şekilde büyüyo her yerim

sen nerdesın canım?, ayy biri bana izmirde magaza soylese iyi olcak:)), kıyafet daha bı baska oluyo, uymaz tutmaz, ben yapamıyorum yani:)
aynen canım, sen onu bide bana sor, gecelıklerımın hiçbiri olmuyoo suanda, nasıl genısledıyse bazı yerlerım 7 kılo aldım sanırım kılo bacaklara ve goguse ve göbişe gtti

konyadayım
ben 10 kilo aldım, bi ara bu kilodan da fazlaydım sonra sporla vermiştim, akşam eşime dedim kilolu halime gelmedim daha.
o da öyle değil dedi
nerde yuvarlak bi hat varsa vücudumda iyice belirginleşti, bel desen kayboldu gitti.
göğüsler ve kalça yarışta mübarek

yani bu kilonun fazlasını biliyorum ama bu yeni şeklimi hiç yaşamadım, netten kendime kıyafet alırsam elimde patlayabilir.

canım ben balgat akropol hast. ışın hanım a gidiyorum..kısmetse doğumu orda yapıcam ben çok memnunum..dogum sez yada normal farketmiyo 1500 TL..muayenede 30 TL..

canım walla ben adanada obje den aldım indirimdeydii baya izimir için yorum yapamıycam:)

inşallah düşük çıkar canım bende tekrar yaptırmayı düşünüyorum haftaya falan yaptırırım heralde

banada başka bir arkadaş söyledi bende bilmiyordum sadece aç gel dediler banada inşallah yoktur canım yaaa güzel sonuçlarla gelirsin bende hatalı yaptılar 8 de içtim 9 da aldılar sonra 11:30 da yanlış oldu aslında iç hastalıkları doktoru aslında 2 saat de çok önemli dedi

ohhhhh yüzün valla canım:)))
bende takıntılıyım galıba bıraz, takıldım şimdi işyerıne, ama dayanmam lazım,seneye cıkarım mart nısan gıbı, hiç bi hakkımız yok, ctesı bıle 3,30 da cıkıyorz, hele dogum izni benm patladgm yerdı zaten
dogru dıyosun canım, şimdi cıkarsam hıç olmaz,zatennormalde para lazım, bide suanda 2 kat lazım,cıkacak durumumuz yok zaten.. idare edıcez artık
oğluşuma kıyamam zaten, emirim canımıniçi....annesının kuzusu, bugun pek bi sakın, demın 1,2 oynadı hafften okdar..

günaydın kızlar keyifler nasıl
günaydın hamişler . Geçmiş yaptımda herkez demir hapını aç alıyo ben niye tok alıyorum ki acaba )) maltofer kullanan varmı
canım demir ilacı maltofer kullanıyom bende aç karna alıncak ve 2 saat süt çay gibi demiri emen gıdalar alınmıcak ebe hanım bana böle anlattı öle kullanıyom
kızlar biberon alan varmı ?

almadım henüz ama baktım nette ziyada die bi sitede chicco nun biboronları var ama eczaneye danışmadan almadım

yaaaa bende denize gitmek istiyorum ama korkuyorum enfeksiyon kaparım diyee

canım valla ben bı fırsat bulunca gtcem,inşallahta kapmam enfeksıyon, kötüyü düşünmek istemıyorum, yüzmek ii gelıyomus hamılelıkte:))..
hem suanda okdar ıhtıyacım varkı, piştimmmmmmm, püfff işyerındeyim.

ewet ya bu aralar özelliklede daha takıntılıyız hormonllardan şu an sana ne deseler ne yapsalar batıyor anlıyorum seni.. yerim ben küçük emirciği:) benimde sabah araba kullanırken oynuyordu sonra sesi soluğu çıkmıyor akşam çok komikti yatıyordum babası geldi işten kızım nasılsın bugün ne yaptın dedi öle bir vurdu ki o an sanki duydu da cevap werdi babasına çok hoşumuza gitti eşim öpüyor öpüyor karnımı öle yapınca.. yani babasna cilve yaptı:)

memnunmusun peki dr ilgilimi bide doğum orda olacağı için hijyenik mi acaba

Canım doktorum değişti, eski doktorum doğum yaptı ve şu an izinde, ondan çok memnundum. Bu Nermin hanıma da ilk kez bu perş. gideceğim. Ama arkadaşımın doktoru ve çok memnun, internette de yorumlar güzel. Çok ilgili olduğunu söylüyorlar. Hastane olarak da tereddütüm yok, o kadar çok orada doğum yapan var ki çevremde, hiçbirinden herhangi bir olumsuzluk duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…