- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
valla doktorumda bana 8 saat aclık gerekıyo demıstı canım, ben gece 3 te yemiştim, 10,30 ver demıstı kanını,, inşallah canım iyi hberlerini beklıyoruz
inanamıyorum artık 90 dan da aşagı düştük:)
havuza gtmek istiyorum yüzmek istiyorum, hava cook sıcak, piştim
ayyy yerım ben onları, annecigini tanıyo demekkı kuzularr, hahaha cok hoşuma gtti:))))))))))
ahh canım ne güzel, bizim yerımizede yüzün valla, ne güzel,
biz pazar gunluk tatıllerle ıdare etcez artık, ee tbi bole işyerı olursa, bak bak gene sarıyorum işyerıne, sanırım bu 3 ay boyle gitcek:)) bu 3 ayda ısten ayrılmassam kendımı tebrık etcem sabır küpüyüm diye
ben de önce burdaki mağazalara bakıcam. netten alışveriş yaparım aslında ama pijamada beden konusu sıkıntı.
durdurulamaz şekilde büyüyo her yerim
sen nerdesın canım?, ayy biri bana izmirde magaza soylese iyi olcak:)), kıyafet daha bı baska oluyo, uymaz tutmaz, ben yapamıyorum yani:)
aynen canım, sen onu bide bana sor, gecelıklerımın hiçbiri olmuyoo suanda, nasıl genısledıyse bazı yerlerım7 kılo aldım sanırım kılo bacaklara ve goguse ve göbişe gtti
slm kızlar nasılsınız keyifler nasıl ankarada bulunan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var görev icabı 2 gün önce ankararya geldik 3 aylık bi süreçte burda olucaz ve nasip olursa doğum burda olacak bana doktor ve hastane ismi önerebilir misinzz acabaaa:44:
sen nerdesın canım?, ayy biri bana izmirde magaza soylese iyi olcak:)), kıyafet daha bı baska oluyo, uymaz tutmaz, ben yapamıyorum yani:)
aynen canım, sen onu bide bana sor, gecelıklerımın hiçbiri olmuyoo suanda, nasıl genısledıyse bazı yerlerım7 kılo aldım sanırım kılo bacaklara ve goguse ve göbişe gtti
teyzeleri bebişimle doktordan geliyoruz şekerimiz normal cıktı yuppi yuppiiiiii yuppiiiiii şimdi meyve yiyoruz oda vuruyorolsada yanımda mıncıklasam yavvvvvv
bende de yüksek çıktı bende 1 hafta diyet uyguladım bugün de dr. gittim 2.test için öğleden sonra alıcam sonuçları daha bir tanesini vurundum şimdi 30 dkkam kaldı inş düşük çıkar valla dua edin kızlar ödüm kopuyor insülin kullancam diye :18::18::18:
gözün aydın canım darısı diğer annişlerin başına
bunu duymamıştım ama öyle olsa dr.lar sölerdi 6 dan sonra yeme diye.bende dün karpuz yedimyasak değil ama şeker var diye korkuyorum yine off ya çok zor inş öğleden sonra iyi bir haberle gelirim bullut81 genelde hep 1 saat arayla yapıyorlar iğneyi canım
ewet ya çok heyecan verici ve günlükte bebeğiniz artık sizin sesinizi tanıyor yazıyor ya çok heyecanlandım.. ben 25 inde 2 hafta izne ayrılıyorum bol bol yüzücem kızımlaa:):)
tamam canım yüzeriz koca göbeğim ve ben sahillerde:):) sabır dile canım bebek için katlanıcaz ne yapalım ayrılma bak ne güzel çalıştığın için bebişe canın bişe istediğinde alabiliyorsun onu düşün oğlunun geleceğini düşün:):)
canım demir ilacı maltofer kullanıyom bende aç karna alıncak ve 2 saat süt çay gibi demiri emen gıdalar alınmıcak ebe hanım bana böle anlattı öle kullanıyomgünaydın hamişler . Geçmiş yaptımda herkez demir hapını aç alıyo ben niye tok alıyorum ki acaba)) maltofer kullanan varmı
kızlar biberon alan varmı ?
yaaaa bende denize gitmek istiyorum ama korkuyorum enfeksiyon kaparım diyee
yaaaa bende denize gitmek istiyorum ama korkuyorum enfeksiyon kaparım diyee
ohhhhh yüzün valla canım:)))
bende takıntılıyım galıba bıraz, takıldım şimdi işyerıne, ama dayanmam lazım,seneye cıkarım mart nısan gıbı, hiç bi hakkımız yok, ctesı bıle 3,30 da cıkıyorz, hele dogum izni benm patladgm yerdı zaten
dogru dıyosun canım, şimdi cıkarsam hıç olmaz,zatennormalde para lazım, bide suanda 2 kat lazım,cıkacak durumumuz yok zaten.. idare edıcez artık
oğluşuma kıyamam zaten, emirim canımıniçi....annesının kuzusu, bugun pek bi sakın, demın 1,2 oynadı hafften okdar..
memnunmusun peki dr ilgilimi bide doğum orda olacağı için hijyenik mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?