• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım gözün aydın tahlillerin güzel cıkmıs.Bebişi de görseymisin iyi olacakmıs ama hersey yolunda olsun da.Önemli olan o..Demir ilacını yemekten 1 saat sonra al dedi doktor bana. bu arada aldıgım ilaçların sayısı her gecen gün artıyor. tv de millet bas bas bagırıken kimyasal almayın diye bana cok yanlıs geliyor ilaca basvurmak ama 3 doktora da danısınca içmek daha iyi diye düşündüm. Midem için gaviskon, diş eti kanamalarım için b vitamini, demir ilacı, coraspirin,elevit ve magnezyum.Ben cok huyluyumdur ilac konusunda.Herkes mi bu kadar ilaç içiyor yoksa benim doktorlar mı tuhaf?

kan pıhtılaşması için iğne kullanıyorum.
coraspin, magnezyum, kalsiyum ve demir haplarım var.
ben de başım ağrısa hap içmem, antibiyotik kullanmaktan mümkün olduğunca kaçınırım ama şimdi yapıcak bişey yok.

magnezyum ve kalsiyumu hergün değil bir gün birini ertesi gün birini dönüşümlü içiyorum.
demir hapı kabızlık yapıyo onu da 3 güne bir içiyorum. ama bunları kafama göre ayarladım.
sadece magnezyumun içindeki boyar madde bile zarar vermeye yeter bence ama mecbur içiyoruz işte

slm kızlarr 2 gundur gıremıyordum annem geldı malum temızlık bebegın camasırları utusu derken canımm cıktı 2 gundurr ayakta durmaktann davul gıbı oldu bacaklarım cok sıstıler. cok yoruldum ama enazından bıttı...sıcakalr bastırdı artık nefes alamıyrumm . kendımı cok agırlasmıs hıssedıyorum gelelım bugunee cok sınırlrım bozuldu
dr gıttım seker yuklemmem vardı sıra numarası aldıkk adam gayet rahat calısıo ben ac karnınaa 11 de gırebıldım ıcerıyee sonraa eczaneden ılacı alıp ıctımm 3 tup kan aldılar.. uultrasonaa bakmadı bebegımı goremedımm 15 gun sonra gel ozaman baakalım dedı sınrılerımm tavaann yaptı o aann .. onuu bogasım geldı.. neysee sonra karnımı doyurdumm elıfımm costu cnm bebegımm..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:seker sonucumuzz ıı cıktı ıdrar tahlılıde yapıldı bı sorun cıkmadı cok sukurr.. enfeksıyon varmı dıe merak edıyodum cıkmadı..sımdı gecsınn 15 gunn elıfımı goreyımm nekadar oldu acabaa:2::2::2::2::2:

buarada demır ılacı acmı tokmu alısounuzz

gözün aydın sonuçlarım güzel çıkmış. benim şeker çıktı, dyetisyene gidip diyete başladım..
demiri akşam yemeğinden yarım saat önce alıyorum. sonrasında 2 saat süt ve süt üürünleri yasak

kızlar bende şeker çıkmıştı geçen hafta diyet yapıyorum 1 saat önce babamın şeker ölçme aleti var onunla ölçtük 97 çıktı ben anlamadım bende şeker varmı yokmu napsam yaaa

kızlar bende şeker çıkmıştı geçen hafta diyet yapıyorum 1 saat önce babamın şeker ölçme aleti var onunla ölçtük 97 çıktı ben anlamadım bende şeker varmı yokmu napsam yaaa

sen doktor kontrolüne gidene kadar devam et bence diyete. Düzenli olarakta ölç not al. Doktoruna gösterirsln sonuçları. Sonuçta diyet sonucu bu seviyede. Şekerli yada yasak şeylerden yiyince yüksek çıkabilir

sen doktor kontrolüne gidene kadar devam et bence diyete. Düzenli olarakta ölç not al. Doktoruna gösterirsln sonuçları. Sonuçta diyet sonucu bu seviyede. Şekerli yada yasak şeylerden yiyince yüksek çıkabilir

ya şeker yüklemesi yapılacağı gün saat 6 dan sonra birşey yenmiyormuş heralde ben saat 8 gibi 5 tane milföy böregi ve üstünede karpuz yedim çay içtim sabah 8 dede gittim şeker yüklemesi yaptım acaba ondanmı yüksek çıktı zaten 2 saat kanını almadılar benden karıştırdılar saat 8 de şekeri içtim 9 da 1 kanı 11:30 da 2 kanı aldılar bende hata yaptılar bence

ya şeker yüklemesi yapılacağı gün saat 6 dan sonra birşey yenmiyormuş heralde ben saat 8 gibi 5 tane milföy böregi ve üstünede karpuz yedim çay içtim sabah 8 dede gittim şeker yüklemesi yaptım acaba ondanmı yüksek çıktı zaten 2 saat kanını almadılar benden karıştırdılar saat 8 de şekeri içtim 9 da 1 kanı 11:30 da 2 kanı aldılar bende hata yaptılar bence

bana mutlaka aç gel demişlerdi. A.ken ve şekerden 2 saat sonra ölçüm yapıldı. Bence tekrarlatmanda fayda var

canım sendeki şeker hamileliğe bağlı oldugu için gecici bir durum.Diyet yaptığında düzeliyor.dikkat etmezsen problem oluyor.Sen diyetine devam et.Ne güzel diyetle halledebiliyorsun, igne ilaç kullanmak zorunda olanlar var.Demek ki sendeki cok ciddi bi yükseliş degil.

kızlar günaydın sünnet konusu açılmışken allah kısmet ederse 2.günü yaptıracağım fiyatta aldım memorialda yatan hasta olunca 1.000 tl ye yapıyorlarmış

günaydınlarrrr nasılsıznız? biz oğluşumla gene zoorla uyandık işe geldik

bence çok güzel bu model.
benim oğluşum olcak ama pembesini alsam nasıl olur acaba:1:
düğmeleri de kullanışlıdır bence

bende bundan alıcam ama izmirde nerde bulabılrıımkı, cok hoşuma gttı, neytten de almak ıstemıyorum, fıyatıda 89 lıraydı 3lü takıma gore ıı fıyat:))
eşimde bana mavı al dıyo,bizimkide erkek, ama bende pembe almak ıstıyorum:))

cok guseller cnmmm bayıldımmm :nazar:ıı gunlerde kullanınn ınsss

ben wee marka aldım cnmm 4olı paketlerde 2 serlıı .. arkadasımda kullanıo cok memnun n 8.50aldım paketı 1 paket aldım sımdılık sonra belkı yıne alırımm ..

banada yemek yemeden ıc daha ıı emılıoo ılac dedı bende senın gıbı yapıyodumm aklımı karıstırdı sımdı devam edıyım ozaman eskısı gıbı:32:

sağol canım inşaallah :49:

Back
X