- 4 Ocak 2012
- 852
- 13
- 68
ben de hafta sonu kızıma bunlardan aldım hep dalin den gittik iyi midir bilmem
Eki Görüntüle 442024
bende almadım ama, boyle birsey almayı düşünüyorum canımm
güzelmiş çanta, fiyatı ne, nerde?
çanta gerçekten güzelmiş, benim beğendiklerim de çok pahalı. bi çantam ve terliğim kaldı, 150 tl dedikleri çantaların bile bir özelliği yok. napıcam bilmiyorum
çok güzelmiş bende çoook beğendim. fiyatı nedir markası nedir yazdınmı göremedim ama tekrar yazabilirmisin canımm :)
Kızlar havalar inanılmaz sıcak.Daha bide 10 derece artacak diyorlar biz napıcaz yaaaaBenim afedersiniz kilodum bile fazlalık geliyor anadan üryan geziyorum.Yine de sıcak basıyor. Sırf bu dönem için de klima alınmaz kiii..:26:
Bu arada cevremden büyük tepkiler alıorum. Hala araba kullandıgım için. Ancak kullanmak zorundayım bugun hava alanına gitmem lazım mesela.Ve bana cok uzak. oraya otobusle gitsem en az 2 saat yollarda sürüncem bu sıcakta.Siz kullanıyor musnuz araba? Bu konuda ne düşünüyosunuz merak ettim?
bence çok güzel bu model.
benim oğluşum olcak ama pembesini alsam nasıl olur acaba
düğmeleri de kullanışlıdır bence
uzun kollu almak istemıyorum ama, kısa kollulardada dugmeler benım paylastıgım resımdekı gıbı.. Zormu oluyomuş(((
ozamn biraz daha bakıyım canım, tesekkurler
tatlım bununda kenarlarında düğmeleri sağlı sollu ikili daha pratik hepsini açmaya gerek kalmıyo hem içi kısa köklü eylül sonu için hastanede sıcak evde kullanmak içinde sabahlgı çok iyi biri aniden gelince giyilebilir.
selam kızlar...
daha bir isim bulabilmiş değiliziçime sinen olmadı ve bian önce ismiyle seslenmek istiyorum kızıma...
benim gibi isim bulamayan varmı?
slm kızlarr 2 gundur gıremıyordum annem geldı malum temızlık bebegın camasırları utusu derken canımm cıktı 2 gundurr ayakta durmaktann davul gıbı oldu bacaklarım cok sıstıler. cok yoruldum ama enazından bıttı...sıcakalr bastırdı artık nefes alamıyrumm . kendımı cok agırlasmıs hıssedıyorum gelelım bugunee cok sınırlrım bozuldu
dr gıttım seker yuklemmem vardı sıra numarası aldıkk adam gayet rahat calısıo ben ac karnınaa 11 de gırebıldım ıcerıyee sonraa eczaneden ılacı alıp ıctımm 3 tup kan aldılar.. uultrasonaa bakmadı bebegımı goremedımm 15 gun sonra gel ozaman baakalım dedı sınrılerımm tavaann yaptı o aann .. onuu bogasım geldı.. neysee sonra karnımı doyurdumm elıfımm costu cnm bebegımm..seker sonucumuzz ıı cıktı ıdrar tahlılıde yapıldı bı sorun cıkmadı cok sukurr.. enfeksıyon varmı dıe merak edıyodum cıkmadı..sımdı gecsınn 15 gunn elıfımı goreyımm nekadar oldu acabaa:2::2::2::2::2:
buarada demır ılacı acmı tokmu alısounuzz
cok guseller cnmmm bayıldımmmbu da hastane çıkışımız teyzeleri beğendiniz mi hee birde bunları aldık ciciclerimizi gösterelim
ben wee marka aldım cnmm 4olı paketlerde 2 serlıı .. arkadasımda kullanıo cok memnun n 8.50aldım paketı 1 paket aldım sımdılık sonra belkı yıne alırımm ..Benim kilom tatlım 170boyum kilom 55 oldu toplamda 5kilo aldım. Hemşirede ideal kilona geldin bundan sonra alicakların ekstra olucak dedi. Allah bebeklerimizi bize bagislasın.
Bu arada kızlar göğüs pedini kaçlı alıyorsunuz ?
banada yemek yemeden ıc daha ıı emılıoo ılac dedı bende senın gıbı yapıyodumm aklımı karıstırdı sımdı devam edıyım ozaman eskısı gıbıbirşey çıkmamış gözün aydın, ben de oğlumu görmek için 2 hafta daha sabretmeliyim, ya sabır dicez napalım.
Demir hapını kahvaltıdan 1-2 saat sonra alıyorum ben canım.
kızlarrr günaydınnnnn
nasılsınızzzzz biz dün oğlişimlee kaza atlattık((
Dün akşam kayınvalidemlere gittik yemğe tam evinin kaşrısında sosyete pazarı kurluyor orayı gezemeye çıktım
yürürkenn kendimi yerde buldum çok fena düştüm kolum falan ters döndüü göbeğimin üstüne çok fena düşmüşüm çok ses çıkmış salatalığa basmışım((
bütün pazar toplandı başımaaaa kafamı falan çarptım sanımışlar bir bayan çok yardımcı oldu hemşireyim korkma dedi koluma falan baktı ben konuşamıyorum elim kanrımda alıyorum karnınmı ağrıyor dedi hayır dedim hamilemisin dedi evet diyeibldim hemen ambulansı aradılarrr korkmaa birşeyi yokturr bebeğin iyidir merak etme annesi dedi( çok kötüydü eşimi hemen aradılar hemen geldi 2 dk yok mesafesi kaynım kayınvalidem kayınpederim hepsi geldi beni görünceşok oldular ambulansgeldi eşim dr umu aradı dr umun olduğu hastaneye götürdülerrr oranın acilene gittik dr umda ordaydı gittiğimde fırlamış gelmiş.
acil hekimi drum bşaımdaydı hemen doğum haneye aldılarrrrrbebişte birşey varsa doğuma alacağız dedi dr kanamam yoktu suyum gelmemişti bebişimle yolda konuştum duurdum tekmeledi o tekmeleidkçe ben ağlarken güldm biryandna dr da baktıı ultrasonda herşey yolunda dedi korkmaaa tamam geçti dedi sonra acile çıkrdılarr acil hekimim çok tatlıydı elimi tuttu seni röntgene almak istmeiyorum dedi bebeği düşünmemiz lazım önce dedi başını çarptınmı falana trwma kontrolü yaptı birsürü hareket yapttırdıı incilme vardı kırık çıkı yoktu dr elimi ttuttu seni röntgene almadığıma çok sevindim iyisin korkma birşey yok düşmeden kaynaklanan acın var biraz dedi.
Kızlarrr çok zorduu çok korktuk ben doğum hanedeyken dışarıda kayınvalidem falan ağlamış çok korkmuşlarrrr kanyım pazar yerinde benigörünce çok korkmuş su falan yerler elimi yüzüümü yıkadılardı suyum gelmiş diyee çok paniklemiş.
Ay Allah kimseciklere göstermesinnn ben çok ucuz atlattım
allah beterınden saklaısnn cnmm cok dıkat etmemız lazım benımde yururkenn takıldıgım cok oluyor oyuzden yanlız cıkmıyorum artık .. neysekı ucuzz atlatmısssınn .. cok gecmıs olsunn ..
bu da hastane çıkışımız teyzeleri beğendiniz mi hee birde bunları aldık ciciclerimizi gösterelim
kızlarrr günaydınnnnn
nasılsınızzzzz biz dün oğlişimlee kaza atlattık((
Dün akşam kayınvalidemlere gittik yemğe tam evinin kaşrısında sosyete pazarı kurluyor orayı gezemeye çıktım
yürürkenn kendimi yerde buldum çok fena düştüm kolum falan ters döndüü göbeğimin üstüne çok fena düşmüşüm çok ses çıkmış salatalığa basmışım((
bütün pazar toplandı başımaaaa kafamı falan çarptım sanımışlar bir bayan çok yardımcı oldu hemşireyim korkma dedi koluma falan baktı ben konuşamıyorum elim kanrımda alıyorum karnınmı ağrıyor dedi hayır dedim hamilemisin dedi evet diyeibldim hemen ambulansı aradılarrr korkmaa birşeyi yokturr bebeğin iyidir merak etme annesi dedi( çok kötüydü eşimi hemen aradılar hemen geldi 2 dk yok mesafesi kaynım kayınvalidem kayınpederim hepsi geldi beni görünceşok oldular ambulansgeldi eşim dr umu aradı dr umun olduğu hastaneye götürdülerrr oranın acilene gittik dr umda ordaydı gittiğimde fırlamış gelmiş.
acil hekimi drum bşaımdaydı hemen doğum haneye aldılarrrrrbebişte birşey varsa doğuma alacağız dedi dr kanamam yoktu suyum gelmemişti bebişimle yolda konuştum duurdum tekmeledi o tekmeleidkçe ben ağlarken güldm biryandna dr da baktıı ultrasonda herşey yolunda dedi korkmaaa tamam geçti dedi sonra acile çıkrdılarr acil hekimim çok tatlıydı elimi tuttu seni röntgene almak istmeiyorum dedi bebeği düşünmemiz lazım önce dedi başını çarptınmı falana trwma kontrolü yaptı birsürü hareket yapttırdıı incilme vardı kırık çıkı yoktu dr elimi ttuttu seni röntgene almadığıma çok sevindim iyisin korkma birşey yok düşmeden kaynaklanan acın var biraz dedi.
Kızlarrr çok zorduu çok korktuk ben doğum hanedeyken dışarıda kayınvalidem falan ağlamış çok korkmuşlarrrr kanyım pazar yerinde benigörünce çok korkmuş su falan yerler elimi yüzüümü yıkadılardı suyum gelmiş diyee çok paniklemiş.
Ay Allah kimseciklere göstermesinnn ben çok ucuz atlattım
slm kızlarr 2 gundur gıremıyordum annem geldı malum temızlık bebegın camasırları utusu derken canımm cıktı 2 gundurr ayakta durmaktann davul gıbı oldu bacaklarım cok sıstıler. cok yoruldum ama enazından bıttı...sıcakalr bastırdı artık nefes alamıyrumm . kendımı cok agırlasmıs hıssedıyorum gelelım bugunee cok sınırlrım bozuldu
dr gıttım seker yuklemmem vardı sıra numarası aldıkk adam gayet rahat calısıo ben ac karnınaa 11 de gırebıldım ıcerıyee sonraa eczaneden ılacı alıp ıctımm 3 tup kan aldılar.. uultrasonaa bakmadı bebegımı goremedımm 15 gun sonra gel ozaman baakalım dedı sınrılerımm tavaann yaptı o aann .. onuu bogasım geldı.. neysee sonra karnımı doyurdumm elıfımm costu cnm bebegımm..seker sonucumuzz ıı cıktı ıdrar tahlılıde yapıldı bı sorun cıkmadı cok sukurr.. enfeksıyon varmı dıe merak edıyodum cıkmadı..sımdı gecsınn 15 gunn elıfımı goreyımm nekadar oldu acabaa:2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?