2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

güzelmiş çanta, fiyatı ne, nerde?

çanta gerçekten güzelmiş, benim beğendiklerim de çok pahalı. bi çantam ve terliğim kaldı, 150 tl dedikleri çantaların bile bir özelliği yok. napıcam bilmiyorum

çok güzelmiş bende çoook beğendim. fiyatı nedir markası nedir yazdınmı göremedim ama tekrar yazabilirmisin canımm :)

bende beğeniyorum işte ama bu kadar masrafta çok gibi geliyor fiyatı
sitelerde 150-170 arası değişiyor kızlar markası da Okiedog Twinkle Metro Anne Bebek Bakım Çantası Black diye geçiyor.

canım bende kullanıyorum işe gelip giderken, zaten mecburum yani, yürüyerek yada toplu taşıma araçları ile gitsem daha zor. Beklemek ve yürümek artık beni zorluyor hele de bu sıcakta, araba olmasa hepten yanmıştım ben yani, Allahım korusun...

mihracee; canım çok geçmiş olsun, Allahım bir daha göstermesin, hemen bir sadaka ver bence de, çok şükür ki paşamız da sende iyisin...

inşallah daha büyük bir şeyi bununla savmışsındır, daha çok dikkat edelim hep beraber

Allahım cümlemizi korusun:18:

Son düzenleme:

düğmeleri farketmemişim canım haklısın..ben kapalı olduğumdan uzun tercih ettim

slm kızlarr 2 gundur gıremıyordum annem geldı malum temızlık bebegın camasırları utusu derken canımm cıktı 2 gundurr ayakta durmaktann davul gıbı oldu bacaklarım cok sıstıler. cok yoruldum ama enazından bıttı...sıcakalr bastırdı artık nefes alamıyrumm . kendımı cok agırlasmıs hıssedıyorum gelelım bugunee cok sınırlrım bozuldu
dr gıttım seker yuklemmem vardı sıra numarası aldıkk adam gayet rahat calısıo ben ac karnınaa 11 de gırebıldım ıcerıyee sonraa eczaneden ılacı alıp ıctımm 3 tup kan aldılar.. uultrasonaa bakmadı bebegımı goremedımm 15 gun sonra gel ozaman baakalım dedı sınrılerımm tavaann yaptı o aann .. onuu bogasım geldı.. neysee sonra karnımı doyurdumm elıfımm costu cnm bebegımm..seker sonucumuzz ıı cıktı ıdrar tahlılıde yapıldı bı sorun cıkmadı cok sukurr.. enfeksıyon varmı dıe merak edıyodum cıkmadı..sımdı gecsınn 15 gunn elıfımı goreyımm nekadar oldu acabaa:2::2::2::2::2:

buarada demır ılacı acmı tokmu alısounuzz

Son düzenleme:

birşey çıkmamış gözün aydın, ben de oğlumu görmek için 2 hafta daha sabretmeliyim, ya sabır dicez napalım.
Demir hapını kahvaltıdan 1-2 saat sonra alıyorum ben canım.

bu da hastane çıkışımız teyzeleri beğendiniz mi hee birde bunları aldık ciciclerimizi gösterelim
cok guseller cnmmm bayıldımmm ıı gunlerde kullanınn ınsss
ben wee marka aldım cnmm 4olı paketlerde 2 serlıı .. arkadasımda kullanıo cok memnun n 8.50aldım paketı 1 paket aldım sımdılık sonra belkı yıne alırımm ..
birşey çıkmamış gözün aydın, ben de oğlumu görmek için 2 hafta daha sabretmeliyim, ya sabır dicez napalım.
Demir hapını kahvaltıdan 1-2 saat sonra alıyorum ben canım.
banada yemek yemeden ıc daha ıı emılıoo ılac dedı bende senın gıbı yapıyodumm aklımı karıstırdı sımdı devam edıyım ozaman eskısı gıbı

Son düzenleme:

allah beterınden saklaısnn cnmm cok dıkat etmemız lazım benımde yururkenn takıldıgım cok oluyor oyuzden yanlız cıkmıyorum artık .. neysekı ucuzz atlatmısssınn .. cok gecmıs olsunn ..

allah beterınden saklaısnn cnmm cok dıkat etmemız lazım benımde yururkenn takıldıgım cok oluyor oyuzden yanlız cıkmıyorum artık .. neysekı ucuzz atlatmısssınn .. cok gecmıs olsunn ..

mihrace geçmiş olsun yaaa...ayy allahtan ucuz atlatmıssın...

canım çooook geçmiş olsun Allah korumuş seni ve oğluşunu.. verilmiş sadakan varmış.. aman çok dikkat et bnde çok korkuyorum düşmekten :18:

Demir ilacını kalsiyumla beraber alamazsın yani aç da olmaz tok da çünkü yemekle kalsiyum tüketmiş olabilirsin..Gece yatarken alman en iyisi hem yemeğin üzernden en az 3 saat geçmiş olur hemde acıktırdığı için gece alınca kilo yapmaz..

Canım gözün aydın tahlillerin güzel cıkmıs.Bebişi de görseymisin iyi olacakmıs ama hersey yolunda olsun da.Önemli olan o..Demir ilacını yemekten 1 saat sonra al dedi doktor bana. bu arada aldıgım ilaçların sayısı her gecen gün artıyor. tv de millet bas bas bagırıken kimyasal almayın diye bana cok yanlıs geliyor ilaca basvurmak ama 3 doktora da danısınca içmek daha iyi diye düşündüm. Midem için gaviskon, diş eti kanamalarım için b vitamini, demir ilacı, coraspirin,elevit ve magnezyum.Ben cok huyluyumdur ilac konusunda.Herkes mi bu kadar ilaç içiyor yoksa benim doktorlar mı tuhaf?

Slm kızlaar nasılsınız?
biz iyiyiz kızımlaaaaaaaa

MİHRACE canım bu arada çok geçmiş olsun....ucuz atlatmışsın......
SUKSUK BEN GECE YATMADAN ÖNCE ALIYRM DEMİR İLACINI TATLIM.....

KIZLAR PEK GEÇMİŞ YAPAMADIN..GÖZÜME ÇARPANLAR BUNLAAR......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…