Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayıldım fiyatı markası çıkışın hemmen öğrenmeliyim :)) güle güle kulansın annesi :))
kızlar bende şeker çıkmıştı geçen hafta diyet yapıyorum 1 saat önce babamın şeker ölçme aleti var onunla ölçtük 97 çıktı ben anlamadım bende şeker varmı yokmu napsam yaaa
ya şeker yüklemesi yapılacağı gün saat 6 dan sonra birşey yenmiyormuş heralde ben saat 8 gibi 5 tane milföy böregi ve üstünede karpuz yedim çay içtim sabah 8 dede gittim şeker yüklemesi yaptım acaba ondanmı yüksek çıktı zaten 2 saat kanını almadılar benden karıştırdılar saat 8 de şekeri içtim 9 da 1 kanı 11:30 da 2 kanı aldılar bende hata yaptılar bence
inanamıyorum artık 90 dan da aşagı düştük:)
havuza gtmek istiyorum yüzmek istiyorum, hava cook sıcak, piştim
bende bundan alıcam ama izmirde nerde bulabılrıımkı, cok hoşuma gttı, neytten de almak ıstemıyorum, fıyatıda 89 lıraydı 3lü takıma gore ıı fıyat:))
eşimde bana mavı al dıyo,bizimkide erkek, ama bende pembe almak ıstıyorum:))
günaydın canım bende beğendim bunları hangi siteden bakmıştın ben de bir baksam fiyatı da iyimiş hem .ankara da demiştin galiba mağazası için markasını söyleyebilirmisin kuzucuk :)
gunaydn canım, pijama dunyası dıye bı siteydı, markasını bılmıyorum ama cok güzel gözüküyolar,netten cesaret edemıyorum tabi, görüntü aldatabılır dıye..
Ankara da Atatürk bulvarı kocabeyoğlu pasajı kızılay da canımm
slm kızlar nasılsınız keyifler nasıl ankarada bulunan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var görev icabı 2 gün önce ankararya geldik 3 aylık bi süreçte burda olucaz ve nasip olursa doğum burda olacak bana doktor ve hastane ismi önerebilir misinzz acabaaa:44:
slm kızlar nasılsınız keyifler nasıl ankarada bulunan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var görev icabı 2 gün önce ankararya geldik 3 aylık bi süreçte burda olucaz ve nasip olursa doğum burda olacak bana doktor ve hastane ismi önerebilir misinzz acabaaa:44:
Ankara da ilçe olarak neredesin
bunu duymamıştım ama öyle olsa dr.lar sölerdi 6 dan sonra yeme diye.bende dün karpuz yedimyasak değil ama şeker var diye korkuyorum yine off ya çok zor inş öğleden sonra iyi bir haberle gelirim bullut81
genelde hep 1 saat arayla yapıyorlar iğneyi canım
şuanda sıhhıyedeyiz tam olarak ankarayı bilmiyorum buraya yakın bi yerler olursa benim için çok iyi olur
ewet ya çok heyecan verici ve günlükte bebeğiniz artık sizin sesinizi tanıyor yazıyor ya çok heyecanlandım.. ben 25 inde 2 hafta izne ayrılıyorum bol bol yüzücem kızımlaa:):)
bende bundan alıcam ama izmirde nerde bulabılrıımkı, cok hoşuma gttı, neytten de almak ıstemıyorum, fıyatıda 89 lıraydı 3lü takıma gore ıı fıyat:))
eşimde bana mavı al dıyo,bizimkide erkek, ama bende pembe almak ıstıyorum:))
Fatih hastanesi sana uzak sayılmaz. Arabayla 5-10 dk. Şayet arabasız geleceksen metro ile gelebilirsin. Doktorum Nermin hanım. Muayene 50TL, tahlillerde de 20-30 vb fark ödeniyor.