- 20 Mart 2012
- 1.021
- 423
- 358
canım valla ben bı fırsat bulunca gtcem,inşallahta kapmam enfeksıyon, kötüyü düşünmek istemıyorum, yüzmek ii gelıyomus hamılelıkte:))..
hem suanda okdar ıhtıyacım varkı, piştimmmmmmm, püfff işyerındeyim.
Mrb annecıkler dun gece cok sancım vardı bgunde oleyım zaten bu stresle kesın erken dogururum ben
günaydın kızlar keyifler nasıl
canım demir ilacı maltofer kullanıyom bende aç karna alıncak ve 2 saat süt çay gibi demiri emen gıdalar alınmıcak ebe hanım bana böle anlattı öle kullanıyom
almadım henüz ama baktım nette ziyada die bi sitede chicco nun biboronları var ama eczaneye danışmadan almadım
ya şeker yüklemesi yapılacağı gün saat 6 dan sonra birşey yenmiyormuş heralde ben saat 8 gibi 5 tane milföy böregi ve üstünede karpuz yedim çay içtim sabah 8 dede gittim şeker yüklemesi yaptım acaba ondanmı yüksek çıktı zaten 2 saat kanını almadılar benden karıştırdılar saat 8 de şekeri içtim 9 da 1 kanı 11:30 da 2 kanı aldılar bende hata yaptılar bence
geldim canım 1 saat sonra tekrar gitcem
zaten bende dün akşam en son 8 de yedim canım inş.iyi çıkar sonucu 2.5 dan sonra alıcam
ben geçtiğimiz hafta gittim 3 gün denize girdim..hiçte enfeksiyon gibi bi durum olmadı..bol su içtikten sonra sıkıntı olmaz..hem deniz suyu sürekli sirkülasyon halinde olduğu için havuza göre daha sağlıklı bence..üstelik ben yüzdükçe kızımda çok keyif aldı bu durumdan
aaaa allah korusun peki bebek oynuyormu oynaması da azaldıysa ara bir doktorunu
sbh oynuodu ama valla işten hıc dıkkt etmdm
ewet ya bu aralar özelliklede daha takıntılıyız hormonllardan şu an sana ne deseler ne yapsalar batıyor anlıyorum seni.. yerim ben küçük emirciği:) benimde sabah araba kullanırken oynuyordu sonra sesi soluğu çıkmıyor akşam çok komikti yatıyordum babası geldi işten kızım nasılsın bugün ne yaptın dedi öle bir vurdu ki o an sanki duydu da cevap werdi babasına çok hoşumuza gitti eşim öpüyor öpüyor karnımı öle yapınca.. yani babasna cilve yaptı:)
Mrb annecıkler dun gece cok sancım vardı bgunde oleyım zaten bu stresle kesın erken dogururum ben
güle güle kullan cnm.. nerden ve ne kadara aldın acaba:26:canım ben sana önden düğmeli bir model almanı tavsiye ederim çünkü bu şekilde olduğunda çocuğu emzirmek çok zor oluyormuş...
bende böyle bir şey aldım bir tane daha üçlü setlerden almayı düşünüyorum..
merhaba hatunlaryaaa ben resmen nefes alamıyorumm çok zorlanıyorum aldığım nefes yetmiyo... ne yapabilirim böyle bir durumda
güle güle kullan cnm.. nerden ve ne kadara aldın acaba:26:
bende çok bilmiyorum da Allah korusun doğum sancısı başlayınca bebek kanala indiği için oynamıyormuş öle okudum yani oynuyorsa korkma dikkat et kendine yorma kendini
tatlım bu nefes darlığı sıcaklardan oluyo bendede var özellikle yürürken falan aldığım nefes yetmiyo o yüzden bol bol dinlenmek lazım bide serin yerlerde durmak lazım ben bide bol bol duş alıyorum cnm ılık duş çok ii geliyo
teşekkürler cnm.. bu yaz bizi mahfedicek gibime geliyooo...
kızlar yaaa vesvese yapmıyım diyorum ama bebeğim 3 gündür çok az hareket ediyo.. tekme atmıyo sadece kıpraşıyo.. ben hastaneye gidiyorum.. inşallah br sorun yoktur.. gelince yazarım:18:
yemek yedım geldım yerkekn okdr cok harket edıodukı mıdem bulandı:)))agrım oluo ama ara ara rahım buyuuyo ondn galıbabende çok bilmiyorum da allah korusun doğum sancısı başlayınca bebek kanala indiği için oynamıyormuş öle okudum yani oynuyorsa korkma dikkat et kendine yorma kendini
mrb canım, ah allah korusun,stres yapma, allah en hayırlı zamanda nasıp etsin dogumlarımızı ınsallah.
Ogleden sonra da gecmesse ara doktorunu istersen, normalde agrı rahım genıslerkende oluyomuş ama, uzun sürelı olunca aramak lazım tabi.
kızlar cnm nasıl denize girmek istiyo yaaa anlatamam ama eşim pimpirik bu konuda izin vermiyoseneye gideriz diyo çokta sıcak yaaaa siz neler yapıyosunuz canlar kuzularınız nası
kızlar cnm nasıl denize girmek istiyo yaaa anlatamam ama eşim pimpirik bu konuda izin vermiyoseneye gideriz diyo çokta sıcak yaaaa siz neler yapıyosunuz canlar kuzularınız nası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?