2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben geçtiğimiz hafta gittim 3 gün denize girdim..hiçte enfeksiyon gibi bi durum olmadı..bol su içtikten sonra sıkıntı olmaz..hem deniz suyu sürekli sirkülasyon halinde olduğu için havuza göre daha sağlıklı bence.. üstelik ben yüzdükçe kızımda çok keyif aldı bu durumdan

Biberon alıp almama konusunda kararsızım.şimdilik küçük birşey alıp mamaya geçince cam alıyım diyorum

Maltofer yemeklerden sonra tok alınıyo diye biliyorum bende sabah kahvaltısından 2saat sonra alıyorum Allah allah

geçmiiş olsun canım bana gece 12 den sonra birşey yeme az su içebilirsin demişti saat sabah 9 da yükleme yapıldı 10-11-12-de kan alındı birde tabi yükleme yapıldığı an kan alındı

ohh valla canım iyi yapmıssınız, bende gıtsem bı kendıme gelsem ii olur:)
enfeksıyonu bı arkadasa ıstınaden yazmıstım, yoksa bana suanda hadı size tatıl 2 gün deseler, 1 dk durmam :)))
bizde keyif alacagımızı düşünüyorum ogluşumla cook gtmek ıstıyorum, inşallah gıdebılırız:)))

ahh senin o cilvelı kızınıda ben yerım canım, demek babayada cılve yapıyoz:))))))))))
bende 22,24. hftalarda aglama da vardı allahtan o gecti, hem alıngan hem aglamaklıydım, şimdi sadece takıntılı kaldım:))))) yazarkende güldüm ya, kendını bilipte kontrol edememk tuhaf bıseymiş

Mrb annecıkler dun gece cok sancım vardı bgunde oleyım zaten bu stresle kesın erken dogururum ben

mrb canım, ah allah korusun,stres yapma, allah en hayırlı zamanda nasıp etsin dogumlarımızı ınsallah.
ogleden sonra da gecmesse ara doktorunu istersen, normalde agrı rahım genıslerkende oluyomuş ama, uzun sürelı olunca aramak lazım tabi.

merhaba hatunlaryaaa ben resmen nefes alamıyorummçok zorlanıyorum aldığım nefes yetmiyo... ne yapabilirim böyle bir durumda
güle güle kullan cnm.. nerden ve ne kadara aldın acaba:26:

merhaba hatunlaryaaa ben resmen nefes alamıyorummçok zorlanıyorum aldığım nefes yetmiyo... ne yapabilirim böyle bir durumda

güle güle kullan cnm.. nerden ve ne kadara aldın acaba:26:

tatlım bu nefes darlığı sıcaklardan oluyo bendede var özellikle yürürken falan aldığım nefes yetmiyo o yüzden bol bol dinlenmek lazım bide serin yerlerde durmak lazım ben bide bol bol duş alıyorum cnm ılık duş çok ii geliyo

bende çok bilmiyorum da Allah korusun doğum sancısı başlayınca bebek kanala indiği için oynamıyormuş öle okudum yani oynuyorsa korkma dikkat et kendine yorma kendini

kızlar bu ağrılar bu aylarda sık sık olabilirmiş her ağrı doğum başlangıcı demek değil yani rahim bu dönemlerde kendini doğuma hazırlıyomuş o yüzden ağrılar sık sık olabilrmiş... bende de ara ara adet ağrıları oluyo allah yardımcımız olsun çok zor yaa...

kızlar cnm nasıl denize girmek istiyo yaaa anlatamam ama eşim pimpirik bu konuda izin vermiyo seneye gideriz diyo çokta sıcak yaaaa siz neler yapıyosunuz canlar kuzularınız nası

teşekkürler cnm.. bu yaz bizi mahfedicek gibime geliyooo...
kızlar yaaa vesvese yapmıyım diyorum ama bebeğim 3 gündür çok az hareket ediyo.. tekme atmıyo sadece kıpraşıyo.. ben hastaneye gidiyorum.. inşallah br sorun yoktur.. gelince yazarım:18:

tatlım benimkide aynı normalde hiç durmazdı ama bi kaç gündür seyrek hareketlerde bulunuyo bi akşam çoştu işte sabahları durgun oluyo bende cumaya randevu aldım gidecem.. hadi hayırlı haberlerle gel tatlım ama korkma bi sorun yoktur...

bende çok bilmiyorum da allah korusun doğum sancısı başlayınca bebek kanala indiği için oynamıyormuş öle okudum yani oynuyorsa korkma dikkat et kendine yorma kendini
yemek yedım geldım yerkekn okdr cok harket edıodukı mıdem bulandı:)))agrım oluo ama ara ara rahım buyuuyo ondn galıba

kızlar cnm nasıl denize girmek istiyo yaaa anlatamam ama eşim pimpirik bu konuda izin vermiyo seneye gideriz diyo çokta sıcak yaaaa siz neler yapıyosunuz canlar kuzularınız nası

yanı benim kocişte izin vermiyor bu yıl girme karıcım diyor geçen sene ben enfeksiyon kapmıştım hastaneye kaldırmışlardı serum falan takılmıştı o yüzden nolur nolmaz diyor eve plastik havuzlar varya ondan alacakmış bana :))))

bebeğim naber yaaa geçen aniden çıktım konuşurken misafir gelmişti.... benim kocamda geçen denize gidelim denizi özledim diyip duruyodu ama ben girmem şimdi zaten çok sevmem suyu bi akrep burcu olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…