2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

öncelikleeeee sizin için gitmesine çok sevindim maşallahhhh
ama kendi adımada üzüldüm yaaa hiç kilo almamak nedemk bunalıma girdddimmmmmmmm oy oyy Allah bizlere yardım etsin

kıyamam canım yaaaaa
Allah yardımcınızz olsun inş.
Üzülme her şerde bir hayır vardırrrr Allah darda bırakmazzz merak etme.
İnş.tahmin ettiğinizden daha güzel yerelereee gidersinizz

ay mihracee hoşgeldiiin nasıldı sizin tatil. oh valla ne güzel yaa inan kıskandım hehe:))))

hoşbulduk fıstıkk çok güzelddi:)))
havuza ve hamama giremedim ben ama odada jakuziyi doldurudm keyif yaptımm.
yemektee çok güzel canlı müzik vardıııı saatlerceee söyledik eğlendik.
yemek kahvaltı derdim olmadı yatak dağınıkmış toplama derdi yoktu hehe.Çok güzel yeşill bir doğaydıı iyi geldi.
Ama kasıklarımda bir ağrı var anlayamıyorum

Hatunlar ben geldim... Geçmişi okudum anca bitti :)

Canım Rabbim büyültür, Olumsuz düşünüp de bebişini strese boğma boşvermeye çalış tabi kolay değil şartları illaki düşünmek zorundayız ama Rabbim büyük seni görüyor illaki bir kolaylığı olur. Bebiş rahmettir nimettir, belki eşinin önüne çok çok daha güzel bir imkan çıkacak inşaAllah... Üzülme tamam mı tatlım Rabbim neyler neylerse güzel eyler vesselam..

allah kolaylık versin benim küçük yengem de dersanede çalışıyodu kızcağız ölüyodu resmen.. İşçi gibi çalıştırıyorlar... Allah sağlık versin ...

Canım takma kafana benimki yukardan aşağ hep göbiş... bir resim ben koyacam da dudaklarınız uçuklar diye koymuyorum :))

artık iki haneli sayılara düşmüşüm şafak:99 ayy bakın bi tuhaf oldum yaa ne çabuk geçtii günler
ayrıca kızlar ben limonlu soda zararlı diye duymuştum ama yanlış mı biliyorum acaba???

Allah hayırlı zamanda hayırlısıyla kucaklarımıza almayı da nasip eyler inşaALLAH... :) Sade sodanın hiçbir zararı yok, ama meyveli sodalar şeker dolu. O yüzden sade sodaya limo sıkıp içebiliriz doktor bana böyle demişti...

Ben gecelik sabahlık bir takım aldım, bir de kısa kollu bir takım alacam düğmeli... Bir de uzun kollu var ama önü hep düğmeli istiyorum bakalım bulabilir miyim..

Maşalllah canım ya fıstık gibisin... Ben bu gidişle dombili fıstıklardan oldum :)

Kızlar göğüs ucu olmayanlar var mı benim gibi ???

şimdiden neler yapabilirim diye araştırıyorum
Canım doktoruna danış, göğüs uçları var silikondan onları kullanabilirsin...

Ay bizd veririz inşaallah o kiloları.. Bünye meselesi ya... eğer zor kilo veren bünye ise ne kadar emzirse veremiyo...

Bende aynen öyleyim canım göbiş yarıştırıyoruz desene :)

Allah bağışlaısn hepisini maşaALLAH.. Bizim çoğumuzun ilk kuzucukları.. Tebrik ediyorum sizi o kilolalardan şimdiki kilonuza düşmek her babayiğidin harcı değil...

Benim kocam da öyle.. üzülme tatlım nasıl olursa vereceksin doğumdan sonra diyo bende hee diyorum.... Şişko hanımları sevmiyo kocalar...

merhabaaaa kızlarrrrrrrrr ben geldimm,bir günlük tatillimizz bittti evimdeyim
ama birazz ağrım varr sağ kasığımda yürürüken batıyorrr biraz korkuyorum((
geçmiş yapayım ben

Ohh hoşgeldin... Geçmiş olsun canım ayaklarını yüksek uzat...

Kızlaaar benim menüm mantı+dolma +11 kiloooooooooooo
nasıl ama

Bende istiyorummmm mantııı yaaaa :)

Güzeller canım ben kendim örüyorum kuzuma ama çok sıkılıyorum belkide hazır bişeler yaparım .. benimkide şundan

Bebek Şekeri El Örgüsü GittiGidiyor'da 36505875 pembiş olandan pembiş de örüyom beyaz pembişin içine beyaz tül beyazn içine pembiş tül koycam ama çok sıkılıyorum örerken

Kızlar çok uzun oldu kusura bakmayın olar mı

kızlar bizler fazla alıngan mı olduk, tahammülümüz mü azaldı, sinirlerimiz mi bozuk yok sa çevredekiler gerçekten çok mu gereksiz yorumlar yapıyor anlamıyorum
dün kalabalık bir ortamdayım.( baya kalabalık) neyse işte. bebeğin cinsiyetini soruyorlar kız olacak diyorum. olsun, hayırlısı olsun. zaten ilk çocuk önemli değl diyoarlar
sanki ben kız olduğu için üzülüyorum mu dedim acaba onlara???
neyse elimde çiçek var kokluyordum öyle biisi geldi koklama lekeli doğacak çocuğun dedi ne alaka ben inanmam öyle şeylere dedim. öyle olur dediler. öyle birşey olmaz dedim. çiçek beyazdı sümbüle benziyordu. sonra hemen örnekler verildi yok ciğer yiyende olmuşta gül koklayanda olmuşta...neyse bu gül de değil ciğer de değil dedim. bu da beyaz saçı kaşı beyaz olabilir dedilerayyy hamile kadına söylenir mi böyle şeyler zaten psikolojiler normal değil... nasıl konuşuyorsunuz öyle dedim iyi dua edin iyi düşünün iyi olur dedim kesin demişlerdir ne asabi ne suratsız diye ama niye söylerler ki böyle şeyler

kıyamam canım yaaaaa
Allah yardımcınızz olsun inş.
Üzülme her şerde bir hayır vardırrrr Allah darda bırakmazzz merak etme.
İnş.tahmin ettiğinizden daha güzel yerelereee gidersinizz
amin canım benim ne güzelde dua ettin... Allah hepimizin gönlüne göre versin sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..

Ay ben olsaydım orda keşke.. Alınganlıkdan ziyade bizim toplum herşeyi bilir, yeri gelir doktor yeri gelir psikolog olur ya bu şeyleri söyleyenlerde çok bilmişler... Ciğerden bende uzak durdum inanmasam da insanın aklına kötü kötü şeyler getiriyorlar... Banada olsun üzülme kız çocukda iyidir çok dediler sanki kızlarda bişe var popolarını öpsünler :) Aman takma canım boşver...

saolasın canım.. çok sıkmamaya çalışıyorum kendimi iyi yönünden bakıyorum herşeye bebişim için.. Allah bebeğim için bi kolaylık verecek bize inş ben inanıyorum..

Kızlar ya ben hiç bakmamıştım bu bebek şekerleri baya pahalı, masraflı şeyler. Ben de maviş gibi kendim mi yapsam, örgü zor gelebilir ama malzemeleri alıp yapabilirim. bi arkadaşım kalpli çubuklardan alıp tüllerin içine badem şekeri koyarak çubuğa bağlamıştı. tüle de minik kağıtlara yazılmış hadisler zımbalamıştı. Bu tarz bişey düşünülebilir

aynen popolarını öpsünler ben de duydum ciğeri,zeytini, çileği falan ama ne bileyim söylemesinler yine de insan takıyor yani

ben de kendim yapmak istiyorum.malzemeleri alıp yapınca biraz daha uyguna geliyor cnm

ʚϊɞ ʚϊɞ HaYaLLeRiN DüNYaSı ʚϊɞ ʚϊɞ

selam kızlar

kapı süsü yapıyorum uygun fiyata lgilenenlere duyrulur =)

nekadara yapıosun canım ?

netten bulabılırmıyız merak ettımdee

wala mılletı hıc anlamıyorum ınsanı sınır edıcek seylerı buluyolar .. bız zaten ılk hamılelıgımız ve hasssas oldugumuz bı zamandayızz .. bıdee onların dedıklerınemı takılalım sınırlenıyorum cok bole seyleree.. en ııyısımı evde oturucaksınn kımseye gorunmedenn herkafadan bı ses cıkıoo ınsanın aklını karıstıyolarr..

ben de kendim yapmak istiyorum.malzemeleri alıp yapınca biraz daha uyguna geliyor cnm

Kızlar benim ördüklerimin tanesini içi boş bir şekilde 1,5 tl ye satıyorlar. Bi yumaktan 30tane çıkıyor. Ben yumağı 3,5 a aldım iki yumak 7 lira yapar. Tüllere lavantaya süsünede ıvıra zıvıra ekstardan 30tl versem. 37tlye gelir. 60tane de yeter diye düşünüyorum. Örülerin içine lavanta koycam. Zaten gelenlere hem ikram oalcak hemde çikolata ya da lokumda dağıtalacağı için badem şekerine gerek yok diye düşnüüyorum zaten yenmiyor ki şekerlerin içideki badem şekerleri :)
Örgüler zorluyor beni ama sıkılıyorum belkide örgüsüz sade bişeyler yapabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…