2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet kızlar sanırım doğrusu o. ben rennie tablet atıyorum biraz faydasını görüyorum tam geçirmesde iş görüyo sade sodaya limonu bende deneyeyim bari yaa dün mahvoldum mide yanmasından...

Kızlar göğüs ucu olmayanlar var mı benim gibi ???

şimdiden neler yapabilirim diye araştırıyorum

Kızlar göğüs ucu olmayanlar var mı benim gibi ???

şimdiden neler yapabilirim diye araştırıyorum

benm var ama küçük gibi kuzenimde dert etme şırıngayla çekiyoruz hastanede olmayanları dedi zatem emdikçe çıkıyomuş uçları. hiç olmadı silikon göğüs uçları var ama bazı bebişlerde onu almıyolarmış..

zayif miydin canim hamile kaldiginda? dr.un ne diyor?
Yok canım çok da zayıf değildim 65 kiloydum yaneee
haftaya bikac gunlugune ege taraflarina kacamak yapacagim. ancak denize girerken ne giyecegime karar veremedim. bikini ile rahat edemiyorum, guneslenirken sekilden sekile giriyorum cunku:)). hamile mayosu denen bisey var mi acaba?
tabiki var olmazmı,ama normal mayodan daha pahalı benden söylemesi
sen en güzeli 44 beden annane mayosu al onlarında karın kısmı esniyor baya

Ben kızımda toplam 18 kilo almıştım canım
herkes son aylar daha çok alırsın demişti ben son 2 ay şaka gibi almamıştım
ben ortada 6. ayda mesela çok alıyorum,en son 83le gitmiştim doğuma
hıı noluyor bebeğin 1 yaşına gelince en geç sen de hamile kaldığın kiloya dönmüş oluyosun
merak etme.Emziririken kilo aldım diyenlerde var ben şaşırıyorum nasıl beceriyolar ben hızla erimiştim

ayy inşallah bizde eririz hatta ben çook çok eririm inşallah yaa. o emzirirken kilo alanlar büyük ihtimal süt yapar onu ye bunu ye şunu ye diyenleri dinleyip süt yapsın diye habire yiyolar o yüzden kilo alıyorlar... emzirirken nasıl beslenmiştin sorması ayıp

canım sen kaç kilo aldınnn ? Bacaklar hala çöp gibi maşallah Göbişte aşağıda gibi durmuyor bence gayet yerinde

evet likralı dar paça giyince bacakalr çöp gibi kalıyr :)
4 kilo faLAN aldım galiba canım

Son düzenleme:
Canım hiç kilo almadın üstüne 7 kilo mu verdin sen??
bu kaçıncı hamileliğin?Maşallah dyorum kuzuna iyi büyümüş
ama bazen durum farklı da olabiliyor hiç kilo almamış,zayıf bünyeli hamilelerin bebekler de düşük kilolu olabiliyor
mesela dün bebek görmeye gittik,anne toplamda 7 kilo almış
bebek de doğalı 20 gün olmuş hala sarılıkmış,atlatamamış kuzu,doğum kilosu 2700
hala 2700müş yani sarilıktan dolayı kilo alamıyormuş
neyse allah korusun hepimizin bebelerini
sorun kilo milo değil bebeğin sağlığı en başta,ister 30 kilo al ister hiç alma
bebeklerimiz iyi olsun da

aynen yaa ben de dün yazdım ya +11 şimdiden daha
ben de hareketliyim ama,boğazıma dur diyemiyorum şu an canım
sade makarna ve ketçap istiyor

Canım hayırlısı yaa,eşinin üstüne varma sakın
o da elinden geleni yapmıştır,devlet işleri böyle,bak bizim de hiç beklemediğimiz bi tayin oldu
taşınma,doğum herşey birbirine girdi
bunda da vardır bi hayır,alıştık artık bu fikre,üzülme ağlama
bbeğin de üzülür annişi

ayy benim alacağım pijamadan hehe pek güzel güle güle giy fiyaatını sorabilirmiyim acaba???

Sağol canım daha iyileri sizlerin olsun inşallah...

Netten baktım hep 99 felan yazıyor ama ben 80 e aldım canım, daha doğrusu kayınvalidem aldı...

Bana uygun geldi zaten sabahlık tarzı bişey alacaktım pijama felan da ayrı alınca aynı hesaba gelecekti...

Bende gecelikle asla rahat edemeyenlerdenim, hastane için ucuz yollu bir tane bulundururum ama 2 tane pijama daha almalıyım

emziriken de aslında çok dikkat etmedim
hele de ilk 3 ay,hep şekerli kalorili şeyler yedim,bebeğe tatlı tatlı süt olsun sarılık falan olmasın diye
olmadı da hiçhep doğum kilosunun üstüne çıktı
bol bol sütüm oldu,ben su iç süt yapar mantığınıda anlamıyorum
su süt falan yapmıyor arkadaşlar yapıyosa da su gibi süt yapıyor saman gibi
süt yapan şeyler belli,mayalı,buğday,bulgurlu gıdalar,soğan
boza,şerbetli içecekler,süt,meyve ve yeşillikler falan

Emziriken bi terliyosunuz sanki spor yapmış gibi anne çok kalori harcıyor o
sırada bence o kilolar o şekilde veriliyor

süper maşallah 4 kilo nedir ki bende 4-5 kilo aldım gibi ama boy kısa olunca yarım dünya moduna girdim hemen

yaa ne güzel 4-5 kilo muuuu?
ben sizin 2-3 katınızım demekkiiiiiiii

sezeryandan sonra 3 gün hast. kalınıyor sanırım
yani 3 takım gerekiyor
benimki giydiğim saat kirlenmişti ilk pijamam ve yanımızda da başka yoktu eşim eve koşturup getirmişti
çok kanama oluyor,pijama çarşaf yorgan hepsi batıyor:26:

bu benim 4. kuzum ve nasip olursa kismetse insaAllah son kuzum
En büyük kizim 18 en kücük kizim 9 ortanca kizim 13 Rahman cülesine hayirli saglikli ömür versin (amin

digerlerinde en az kg 90 di en sonuncu kizimda 112 idi hamileliklerimdede bilincsizce yedim masAllah

En kilolu bebegim 2700 dü sonrasi 2600 2400 olarak devam etti Kedi yavrusu daha kg idi Allahu alem )

Bebegi besleyen plasentadir günde ne kadar yersek yiyelim plasentanin sagligina göre bebek beslenir
yani biz hamileliklerimizde 100 kg alsak sonuc degismez bunu ben bizzat yasadim cok ye bebek kg alsin teorisi
yanlis ,saglikli ye zamaninda ye plasenta calissin ve gereken vitamini transfer etsin
Bu hamileligimde 7 kg verdim bir dahada almadim halen 52 kg dayiz Rabbime sükürler olsun
Nerde 112 kg nerde 52 kg buda gösteriyor ki istedigin kadar ye istedigin kadar kg al bütün is plasentada bitiyor
size tavsiyem bir ara ögünün yerine yogurdun veya sütün icine üzüm pekmezi katip icin veya yiyin
sonra sol tarafiniza yatin plasentayi calistiriyor .

bende ilk 4 ay kusmaktan 3 kilo verdim ama 57 ydim, sonra 54 e düştüm , şimdi de 61 civarındayım ama benimde boğazım durmuyor, yakındır bende katlarım kiloları

Hay masallah 4 cocuk he.bunun cinsiyeti nedir?pekmez ile sut urunu tuketmek yanlis bir bilgidir ama besin degerini yok eder.

Hay masallah 4 cocuk he.bunun cinsiyeti nedir?pekmez ile sut urunu tuketmek yanlis bir bilgidir ama besin degerini yok eder.

bunun cinsiyeti hakkinda cok rivayetler var kimi erkek dedi kimi göstermiyor dedi heünüz kesin bilgi yok

Bana doktor tayvsiyesi pekmez süt veya yogurt karisimi bu zamana kadar bana zarari olmadi hatta baktim
benim kuzum basini aldi gitti onuda yemegi biraktim ,istenildigi taktirde yatmadan önce bir yemek kasigi
sade bir sekildede yenir .

4üne de maşallah
inşallah bu da erkektir de değişiklik olur,
süt ürünleriyle pekmez bir arada almayın diyorlar ben de öyle duydum
yaa ne güzel ben hiç zaten 52 kilo olmadım ki...60-63 benim ideal kilom
eninde sonunda düşerim ama dert etmiyorum da düşününce takıyor insan gobidik gobidik gezmek istemem
eşim hiiiç istemez

benimde 60-63 ideal ama şuan 84 sanki hiiç gitmeyecek gibi duruyo şu anda hamilelikten öncede 76ydım o ideal kiloma birdaha geri fönebilirmiyim bilmiyorum ben 60kgdayken eşim ye ye ye diyodu böyle çok zayıfsın diyodu şimdide bak doktor ekmek yeme dedi sana diyo ikinci bi tabağı yemeye kalksam çok kilo aldın yeme diyo önceden manken gibiydin diyo eee o zamanda zayıf diyodu tam dengesiz benim bu adam yaa taam.

ayy maşallah sizee ALLAHIM evlatlarınızıda size bağışlasın tabi bizim evlatlarımızıda. bu erkek olursa pek kıymetli olur artık hemde değişiklik olur tabi kız erkek fark etmez önemli olan sağlığı. ayy çook iyi zayıflamışsınız ayrıcaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…