- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
benimde 60-63 ideal ama şuan 84sanki hiiç gitmeyecek gibi duruyo şu anda hamilelikten öncede 76ydım o ideal kiloma birdaha geri fönebilirmiyim bilmiyorum ben 60kgdayken eşim ye ye ye diyodu böyle çok zayıfsın diyodu şimdide bak doktor ekmek yeme dedi sana diyo ikinci bi tabağı yemeye kalksam çok kilo aldın yeme diyo önceden manken gibiydin diyo eee o zamanda zayıf diyodu tam dengesiz benim bu adam yaa taam.
KIZLAR DUN AKSAM BEN BEBIS OKDR HARKTLYDIKIHLE BEN SUT ICTIKCE CILEK YEDIKCE ICERDE FIR DONUO BU KRAMPLAR BASLDI BENDE COK KOTU HEMDE ILACTA KULLANMYRM DUN ESIM MESAIDEYDI GEC GELDI TAM EVE GIRDI BENM BACGMA KRAMP GRDI BEN BSLDM BGRMYA ADAM KORKTU DOGURUYRM SANDI GARIBIM ILACTA KULLNMYRM BU KRAMPLRI NASIL ONLUCM HC BILMYRM
merhabaaaa kızlarrrrrrrrr ben geldimm,bir günlük tatillimizz bittti evimdeyim
ama birazz ağrım varr sağ kasığımda yürürüken batıyorrr biraz korkuyorum((
geçmiş yapayım ben
Kızlar Merhabaaaa,
Kayınvalidem para biriktirmiş biraz bugün bebek alışverişine çıkalım dedii ayy heyecanlandımm neler aldırsam acabaaa?Hastane çıkışını filan aldırmayı düşünüyorum başka temel olarak neler aldırayım?
Kızlar Merhabaaaa,
Kayınvalidem para biriktirmiş biraz bugün bebek alışverişine çıkalım dedii ayy heyecanlandımm neler aldırsam acabaaa?Hastane çıkışını filan aldırmayı düşünüyorum başka temel olarak neler aldırayım?
Ya açmayayım konuyu diyorum birçoğunuz da benim gibi dertlisiniz biliyorum ama aklıma geldi sinir oldum gene. Ben bebek alışverişimi tamamladım. Ama ablam,annem ve abimin eşi dünyalarca şey almışlar ilaveten nevresiminden, port bebesine kadar. Kayınvalidem çöp almamış daha. Hayır ihtiyacım olmayabilir ama insan biraz özenir. İki gün aramayınca beni neden aramadın demeyi biliyor ama. Abim dün telefon ediyor beğendiğin bebek arabasını alma ben alacağım diye ki beğendiğim araba da epey tuzlu. Ama benim oğlanın ne babaannesi ne amcası yok zaten. puffffff sinir oldum...
yok canım hiç gidermiyim eşimin üstüne.. hayırlısı olsun dedim sadece. ona üzüldüğümü bile belli etmiyorum.. çok sıkılırsam buraya döküyorum işte içimdekileri :) Allah inş bebeğimizn kısmetine kurtaracak bizi burdan ben inanıyorum.. sanada çook teşekkür ederim bu arada bana birazda olsa moral oluyor saolasın..Canım hayırlısı yaa,eşinin üstüne varma sakın
o da elinden geleni yapmıştır,devlet işleri böyle,bak bizim de hiç beklemediğimiz bi tayin oldu
taşınma,doğum herşey birbirine girdi
bunda da vardır bi hayır,alıştık artık bu fikre,üzülme ağlama
bbeğin de üzülür annişi
ayy ne güzel keyfine bak :) yatıya mı gifiyorsunuz günü birlik mi?
bizde akçakocaya giedecektik deniz kenarına balık yiyecektik arkadaşlarla
hava köyüüü
yarasın bebişine:)
Dr brown u hep iyi olarak duydum, kızenler de kullanıyor. gaz olayında iyimiş o setten ben de aldım. dışarda tek biberonu o fiyata nerdeyse
ii eğlenceler size:)
ayyy kız nerden dedin yaa hepsinden canım istedi şimdi (11 kilo hariçKızlaaar benim menüm mantı+dolma +11 kiloooooooooooo
nasıl ama
haftaya bikac gunlugune ege taraflarina kacamak yapacagim. ancak denize girerken ne giyecegime karar veremedim. bikini ile rahat edemiyorum, guneslenirken sekilden sekile giriyorum cunku:)). hamile mayosu denen bisey var mi acaba?
slmm kızlarr nasılsınzz bız cok ıyızzz ıstahlı bıgunumuzz daha tek sorunumuzz doymuyoruzzzfotoyu az once esım cekttıı.. cidden bu hafta daha da cok gobusumunn buyudugunu anladımm zorlanıyorum artık ıs yaaparkenn ....dahada 3 ay oldugunu dusununce korkuyorumm
Eki Görüntüle 428873
Merhaba arkadaşlar dün gece ilkez yazmıştım :) herkes iyidir umarım
ayrıntılım var demiştim ve Allaha şükür bebeğim, minik kızım iyiymiş 473 gr 26 cm dedi dr.
gerçi bugünüm kabus gibiydi hiç memnun kalmadım dr dan sadece 15 dk sürdü içeriye girmem ve çıkmam bide drun suratını çektım bi oflamalar tıslamalar hiçbişey anlatmadı sorduğum sorularada sinirli cevaplar verdı bide devletede gitmedim özel anlaşmalı bi tıp merkezi hatta İzmir de oturanlar bilir kordon tıp merkezi dr ibrahim yanık. gitmeyin arkadaşlar beni çok sinir etti bugün. parayla rezil olmak bu olsa gerek. randevu verirken şöyle yapıyoruz böyle bakıyoruz cd veriyoruz demesini biliyorlar ama. sonuçları kendi drma göstermeye gittiğimde yaşadığım şeyi anlatayım dedim okadar dolmuşum kiii başladım ağlamaya. heryerde anlatıcam bu olanı ve gitmeyin dicem.
mihrace haklısın da benim iki velet, mutemelen biz ilk haftalardan itibaren anne sutu+ mama şeklinde ilerlicez. iki bebege ona göre biberon filan. ondan karasız kaldım
e bebkde 12 liraya sutyen aldım( indirie girmişler). çok da rahat ettim :)
mermerşahini buyukler de sölemişlerdi, kendileri dikeceklermiş
mrblar ben aslında ekim annesiydim ama plasentam aşağıda olduğu için eylül annesi olcakmışım arada bbir uğrasam benide alırmısınız aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?