2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben 60ken çok da manken gibi olmuyorum ama 36-38 kilo oluyorum işte
iyi oluyor yani,allahtan benim eşim hiç engellemiyor beni sinir olurdum bi de ona sonradan veririsin diyor ye diyor

merhabaaaa kızlarrrrrrrrr ben geldimm,bir günlük tatillimizz bittti evimdeyim
ama birazz ağrım varr sağ kasığımda yürürüken batıyorrr biraz korkuyorum((
geçmiş yapayım ben

canım ilaç almalısın mutlakaaaa inan ilaçsızzzzz kramlarla baş edilecek gibi değil gece girinc eçok fenaaa oluyor insan.

merhabaaaa kızlarrrrrrrrr ben geldimm,bir günlük tatillimizz bittti evimdeyim
ama birazz ağrım varr sağ kasığımda yürürüken batıyorrr biraz korkuyorum((
geçmiş yapayım ben

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
boşver geçmişi okuma önemli bi dedikodu yok
gel gel

annesi şimdiden güle güle kullansın bebişin cicileriniii

annesi şimdiden güle güle kullansın bebişin cicileriniii

ay canımmm boşverr aynısı bendede varrrrrr. Şuann tam sinir olma haftandasın emin oll 6.ayy içindeyken sinirrrrrrrrrrrrr olma dönemide geçiyor merak etme.Tam hassas dönemdesin inan biraz zaman sonraa takmaaayacaksınn.

yok canım hiç gidermiyim eşimin üstüne.. hayırlısı olsun dedim sadece. ona üzüldüğümü bile belli etmiyorum.. çok sıkılırsam buraya döküyorum işte içimdekileri :) Allah inş bebeğimizn kısmetine kurtaracak bizi burdan ben inanıyorum.. sanada çook teşekkür ederim bu arada bana birazda olsa moral oluyor saolasın..

ayy ne güzel keyfine bak :) yatıya mı gifiyorsunuz günü birlik mi?
bizde akçakocaya giedecektik deniz kenarına balık yiyecektik arkadaşlarla
hava köyüüü

ay saol canım güzeldii darısı sizlereolsun
yatılı gittik kaldık cnaım felekten bir gündüü hoştuu fazla anlatmayım özendirmeyim.
sizde havalar güzle olduğudan mutlaka değerlendirin iyi geliyor.

yarasın bebişine:)
Dr brown u hep iyi olarak duydum, kızenler de kullanıyor. gaz olayında iyimiş o setten ben de aldım. dışarda tek biberonu o fiyata nerdeyse

Teşekkürlerrr:))) yara rinş.teyzoşu.
sEnin minkte şimdiden iyi günlerinde kullansın biberonlarını

Kızlaaar benim menüm mantı+dolma +11 kiloooooooooooo
nasıl ama

Kızlaaar benim menüm mantı+dolma +11 kiloooooooooooo
nasıl ama
ayyy kız nerden dedin yaa hepsinden canım istedi şimdi (11 kilo hariç ) ne dolmalık biber kaldı evde nede mantı.. aslında mantı varda hazır mantı.. şöyle ev yapımı olsada yeseydik.. köyde olmanın en kötü tarafı bu kocişe; aşkkıııım hadi beni mantıcıya götür bile diyemiyor insan ooof oof

haftaya bikac gunlugune ege taraflarina kacamak yapacagim. ancak denize girerken ne giyecegime karar veremedim. bikini ile rahat edemiyorum, guneslenirken sekilden sekile giriyorum cunku:)). hamile mayosu denen bisey var mi acaba?

hımssssssssssss aman havuza falan girmeeee olurmuuu deniz olurdaa havuz olmasınn zaten enfeksiyonluyuzz çoğumuzzzzzzz sende yoktur inş. olmasındaaaa havuza girip falan..

ay ay ay ççokkkkk tatlıısınızzzzzzzzz sizi yerim bennnn

canım bneim bebişinin iyi olmasııı önemli olan boşver tkaılma değiştirir dr unu

ay ay canım Allah kolaylık versin senin iişin hepimizden zorrr canımmmm.
Herşeyden ikişertane derken oy oy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…