- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
hayirli aksamlar hanimlar uzun aradan sonra tekrar yadiklarinizin hepsini okumak kismet olmasada bazilarini okumak kismet oldu ,dün bizimde dr kontrolumuzu vardi Rabbime sükürler olsun hic kg almama ragmen hatta 7 kg cuk vermeme ragmen bebegimin kg su 710 g ve boyu 31 cm olmus dr iyi dedi ,kg alma konusu eskilerde kaldi sen alma vermede dedi benim diyetiysyen dr duyarsa parcalar artik)))
Fakat ben yedigime ictigime dikkat edioyrum ,gece hafif acikma hissetsem dahi bebegime dogru egilipAnnecim ,askim bir tanem bu saate yemek sagliga zararli biz bir bardak su icip yatalim yarin ola hayr ola deyip dualarimizi okuyup gözlerimizi yumuyoruz
Kisacasi biz yesekte yemesekte plazenta bebege lazim olani transfer ediyor ,diyetisyenim bana bosuna ugrasma bebek kilolu olmasin diye bebek seni yiyior sen vitaminsiz kaliyorsun kararinda ye dedi ,tabi ben sade vitamin ilaclari kulaniyorum
Size tavsiyem kendi sagliginiza dikkat edin iki kisilik veya gec vakitte yemek bebege degil size kg olarak döner
daha önceden hamilelik gecirip cocuk sahibi olan bir anne olarak tecrübe konusuyor
ÖNCEKI hamileliklerimde homini girtlak yapmama ragmen kizlarim kedi yavrusu buyüklügündeydi
Simdi ise böyle giderse ultrasyon aksini göstermekte ...
Allah cc hepimize saglikli hayirli evletlar nasip etsin
öncelikleeeee sizin için gitmesine çok sevindim maşallahhhh

ama kendi adımada üzüldüm yaaa hiç kilo almamak nedemk bunalıma girdddimmmmmmmm oy oyy Allah bizlere yardım etsin