Kızlar becerbilirsem bu hafta hep sebze ve salata yicem hamur işi datlı yemycem... Bu hafta kilomu koruyabilirsem süper olacak :)
Evet canım bakalım sıkılıyorum aama yapacam artıkın :)
Güzelmiş canım Allah klaylık versin hemencik yapıp bitirirsin inşaALLAH :)
Benim örgüler yavaş gidiyor bu haftaiçi suluhana samanpazarına gidip bakacam bakalım neler varmış neler yokmuş
Bugün bi saat felan yürüdüm topuklarım acıııyyyy
Kızlar becerbilirsem bu hafta hep sebze ve salata yicem hamur işi datlı yemycem... Bu hafta kilomu koruyabilirsem süper olacak :)
teşekkür ederim güzelimm. oralarda uygun bişey bulursan bize de yaz ben de ankaradayım. ama bu patik işi çok zevkli geldi bana. hayatımda ilk defa patik ördüm hem de netten bakarak. büyüğünü de oğluşuma öreceğim. işte benim acemi patiğim :26:Eki Görüntüle 429523
hımsss evet bende düşündüm moıknatıs faslını kızlara yazaktım ama o bile ayrı bir uğraşkızlar valahi helal olsun!! ben hemen sıkılıyorum örgüden. uğraşamam öyle, gerçi ablam çok sever ama ona ancak bebişimin giyeceklerini ördürürüm... zaten hazırda bir sürü seçenek var, her keseye uygun bulunur diye düşünüyorum. Geçenlerde bana da bir öğretmen arkadaş vermişti patik bak örnek sen de yaparsın belki diye içine şeker koymuşlar jelatine sarıp demişti. Alıp baktım, buna mıknatıs yapıştırıp magnet yapabiirlerdi demiştim....Yapacağımdan değil. >>>>Ama yapanlara fikir olabilir....<<<<<
Hanımlaaar yardııımm. Ya demin dışardan geldik bugün 10 saat derslm vardı. Falan yani işin özü çok ayakta kaldım çorapları bir çıkardım ayak bileklerim davulll çok korktum.
Hanımlaaar yardııımm. Ya demin dışardan geldik bugün 10 saat derslm vardı. Falan yani işin özü çok ayakta kaldım çorapları bir çıkardım ayak bileklerim davulll çok korktum.
Günydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn fıstıklarrrrrrrrrrrr
gunaydın kızlarr kızımlaa kahvaltımızı yaptık babamızıı ıse gonderdık ..ve dun ılkkez benımde ayaklarım şiştı hem okadarda cok ayakta durmamıstım sımdıden basladımm şişmeyee.. ayaklaırmm ve ayak parmaklarım sosis gıbı oluolarr gerılıoo bende sıcak suyu denıycemm yastık koyup uzanıyorm bende bıraz ıı gelıo .. su gunlerımız hemen bıtse artıkk 3 ay ıcınde ne sekıle gırıcem merak edıyorum :18:
gunaydın cnm
hoşgeldin fıstıkkk bir varsın bir yoksun:)
foton ne hoştuuu yerim o içindeki miniğii ben yaaa:))
herkess uyuyormu kızlarrrrr
gelince bana bir yorum yaparsanız çok sevinirim.
Dünden beri sağ kasımda şiddetli bir sancı varrrr bıçak saplanması gibi ama çok şiddetli, yürürken, sağa sola dönerken yataktaaaa çok acı veriyorrr.
Sizce ciddi birşeymidirrr neyapsam bilemedim drumu aramalımıyım.
hımsss acaba çokmu tuzlu yiyorsunuzz kızlarr yaaa
turşu falan çok tüketiyorsanızzz onlarda yapabilir.
Su içmiyorsanızzzzz falan ne bilim etkiler gibi geliyor yorgunluk +ayakta durma+su az içme+tuzlu yeme bunlara biraz dikkat ederke düzelirisniz inş.
herkess uyuyormu kızlarrrrr
gelince bana bir yorum yaparsanız çok sevinirim.
Dünden beri sağ kasımda şiddetli bir sancı varrrr bıçak saplanması gibi ama çok şiddetli, yürürken, sağa sola dönerken yataktaaaa çok acı veriyorrr.
Sizce ciddi birşeymidirrr neyapsam bilemedim drumu aramalımıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?