2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

teşekkür ederim güzelimm. oralarda uygun bişey bulursan bize de yaz ben de ankaradayım. ama bu patik işi çok zevkli geldi bana. hayatımda ilk defa patik ördüm hem de netten bakarak. büyüğünü de oğluşuma öreceğim. işte benim acemi patiğim :26:

kızlar valahi helal olsun!! ben hemen sıkılıyorum örgüden. uğraşamam öyle, gerçi ablam çok sever ama ona ancak bebişimin giyeceklerini ördürürüm... zaten hazırda bir sürü seçenek var, her keseye uygun bulunur diye düşünüyorum. Geçenlerde bana da bir öğretmen arkadaş vermişti patik bak örnek sen de yaparsın belki diye içine şeker koymuşlar jelatine sarıp demişti. Alıp baktım, buna mıknatıs yapıştırıp magnet yapabiirlerdi demiştim....Yapacağımdan değil. >>>>Ama yapanlara fikir olabilir....<<<<<

Hanımlaaar yardııımm. Ya demin dışardan geldik bugün 10 saat derslm vardı. Falan yani işin özü çok ayakta kaldım çorapları bir çıkardım ayak bileklerim davulll çok korktum.

hımsss evet bende düşündüm moıknatıs faslını kızlara yazaktım ama o bile ayrı bir uğraşD ay yazı okadar emeğeDDd
bence kendilerine çok yakınlarına birkaçtane hatıra yapılabilr belki ama onlarcaaa zor yaws

Hanımlaaar yardııımm. Ya demin dışardan geldik bugün 10 saat derslm vardı. Falan yani işin özü çok ayakta kaldım çorapları bir çıkardım ayak bileklerim davulll çok korktum.

canım tuzlu ılık su yap bir kovaya dinlendirr sornadaaaa ayaklarının altına yüksek minder yastık koyy kan dolaşımını arttır çok iyi gelir.

benim de ayaklarım şişmişti biraz.doktor ayaklarını ara ara uzat dedi.hep aşağıda olunca ayaklar kan toplanıyormuş

gunaydın kızlarr kızımlaa kahvaltımızı yaptık babamızıı ıse gonderdık .. ve dun ılkkez benımde ayaklarım şiştı hem okadarda cok ayakta durmamıstım sımdıden basladımm şişmeyee.. ayaklaırmm ve ayak parmaklarım sosis gıbı oluolarr gerılıoo bende sıcak suyu denıycemm yastık koyup uzanıyorm bende bıraz ıı gelıo .. su gunlerımız hemen bıtse artıkk 3 ay ıcınde ne sekıle gırıcem merak edıyorum :18:

hımsss acaba çokmu tuzlu yiyorsunuzz kızlarr yaaa
turşu falan çok tüketiyorsanızzz onlarda yapabilir.
Su içmiyorsanızzzzz falan ne bilim etkiler gibi geliyor yorgunluk +ayakta durma+su az içme+tuzlu yeme bunlara biraz dikkat ederke düzelirisniz inş.

herkess uyuyormu kızlarrrrr
gelince bana bir yorum yaparsanız çok sevinirim.
Dünden beri sağ kasımda şiddetli bir sancı varrrr bıçak saplanması gibi ama çok şiddetli, yürürken, sağa sola dönerken yataktaaaa çok acı veriyorrr.
Sizce ciddi birşeymidirrr neyapsam bilemedim drumu aramalımıyım.

öncelikle bütün arkadaşlarıma günaydın

mihrace canım aynı şey benimde başıma geldi fakat benimki 1 saat böyünca sürekli ve hiç geçmedi o yüzden dr gittik rahimde kasılma oldugunu söyledi fitil ve progestan verdi dinlendim geçti dr bu aylarda rahimin dogum için pratik yaptıgını geçmez uzun süreli olursa erken dogum riski olabilir mutlaka dr başvurman gerekir demişti geçmiş olsun canım

yok cnm yaa tuzlu yemıyorum tursuda yemıyorumm.. nettenn oıkudum buzamandan sonra olması normalmıss.. benımkı cok cıddı bısey deıl ama yenı basladı..suyu cok ıcıyorum her dk wcdeyım o boyutta yanı ..

gecmıs olsun cnm ara ara bendede oluo cok temızlık yaptıgım zaman belımde cok agrıyo... rahım buyudugu ıcın normal sanırım

günaydın kızlarr

cumartesi yeniden şeker yüklemesine girdim birazdan belli olur umarım şekerim çıkmaz birde idrar kültürü yapıldı off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…