him araba saklama indirme kaldirma sorunun yok guzel ama hantal tekerlekli bisey alsan bebek buyudukce bastona gecmek isteceyeceksin.bence maxi cosu travel sistemlere bak.yada kraftin travel yeni cikan bir modeli var.bastonlu travel al 7-8 ay travel kullan bebek buyudukce normal kisma gecersin 2 araba almak zorunda kalmazsin.chicco multiwayin tekerlekleri iri surusu rahat ben kizima kullaniyorum.ama cift yonlu degil.kisaca tavsiyem baston travel sistemler.
Arada bende bakıyorum canımm gerçkten çok dyugulanıyor insankızlar mayıs annelerini okuyorum deminden beri, doğum hikayelerini okudukça mutluluktan ağladım, başkalarının hikayelerini okurken böyle ağlıyorsam kendi bebeğimi kucağıma almak nasıl birşeydir kimbilirAllah'ım hepimize hayırlısıyla o anı yaşamak nasip etsin inşallah ...
kızlar şimdi ben de sabah işe geliyorum.
Akşam işten dönüyorum. Yemek hazırla ye falan 8.30- 9 oluyor. Sonra da başlıyorum kanepede uyuklamaya. öyle böyle 11 falan oluyor gidip yerime yatıyorum.
Hergün böyle bu.
Eşimle doğru düzgün konuşup muhabbet bile edemiyorum. Ha varlığım ha yokluğum. Hiçbirşey demiyor gerçi allah var ama üzülüyorum sabah kalkınca. Yaaa diyorum gene erkenden uyudum hiç ilgilenemdim.yani ilgi derken ne sohbet, ne bişey. Gidiyor çerezini meyvesini kendisi koyuyor yiyor flan. Ben uyuyorum hep
banada yan yatırmak için minik bir yastık yeter böyle şeylere para verme diyorlar, bilemedim bende size sorayım dedim :26:
Kızlar teşekkür ederim ancak çocugun saglık durumu malesef iyi degil..Beyin ölümü gercekleşmiş..Yine de allahtan umut kesilmez diyormus doktorlar..Allah kimseye yasatmasın evlat acısı.Çok güzel ve uslu bir cocuk.Allah insallah ailesine bagıslar onu..
kızlar doğum fotoğrafçısı ayarlayan var mı aranızda? Ben bi yerle görüştüm ama biraz pahalı geldi. 500 tl+ kdv dediler
baston travel için örnek verebilir misin. O markaların hangi modelleri mesela
eşimin kardeşi prof fotocu. ona çektiririz dioruz .) biz demesek de o çeker zaten. ama fiyatlar dediin gibi günlük çekim 1000 lira falanmaış galiba[/QUO
Hoşgeldin canım. sen ne durumdasın ? benim karnım kocaman oldu. dün ve önceki günde karnım ağrıyordu bu gün çok şükür iyiyim 3 gün dinlenmek iyi geldi. ama yarın ve pazar günü eğitimim var hiç gitmek istemiyorum ya
Elbet birileri cevap verecek, cevap alana kadar yazacağım:)
Kızlar yine aynı soruyu soracağım:) Şu bebek arabası meselesi, Benim araba hafifmiş, ağırmış, katlanınca bagaja sığsınmış gibi derdim yok çünkü arabayı değiştirip minibüs gibi birşey alacağım, sırf çok seyahat ettiğim için. Benim tek sorunum Canını sevdiğimin düzgün kaldırımlarında(!) arabayı kolayca kullanabilmek. Sanırım bunun için de büyük tekerlekli olmalı, ayrıca çift yönlü istiyorum ama o da tutma yerinden kolayca yönü değiştirilebilenlerden. Mümkünse de puset yerden yüksek olsun bebeğime yakın olayım. Farkettim çok şey istedim:) Sizce hangi modeli almalı ? Kullanan, bilen var mı ?
kızlar biraz önce kızımın park yatağını internetten sipariş verdim. mavisi stoklarında yoktu onuda stoğa girince sipariş vereceğim. resmini ekliyorum sizce güzel mi
Eki Görüntüle 427988
canım selam ..ben kullanmadım ama param olsa kesinlikle bu arabayı alırdım tam senin istediğin gibi ...
Tabi ücreti senin için önemli değilse ...geçen gün butik bebe de indirimdeydi; galiba hala kampanyası devam ediyor.
Wollex marka...harika birşey keşek param olsada alsam
wollex.com.tr | wollex newyork bebek arabası wollex new york bebek arabası
kızlar biraz önce kızımın park yatağını internetten sipariş verdim. mavisi stoklarında yoktu onuda stoğa girince sipariş vereceğim. resmini ekliyorum sizce güzel mi
Eki Görüntüle 427988
eşimin kardeşi prof fotocu. ona çektiririz dioruz .) biz demesek de o çeker zaten. ama fiyatlar dediin gibi günlük çekim 1000 lira falanmaış galiba[/QUO
Hoşgeldin canım. sen ne durumdasın ? benim karnım kocaman oldu. dün ve önceki günde karnım ağrıyordu bu gün çok şükür iyiyim 3 gün dinlenmek iyi geldi. ama yarın ve pazar günü eğitimim var hiç gitmek istemiyorum ya
benimki de kocaman şimdiden ama seni kadar olunca ne olurum onu hesap edemyorum :)
dötümü çeke çeke dolanıyorum, agır aksak.
annem bendeydi. evde olunca iyi oluyor, en azından işe gidebiliyorum..
ben hala diom senin izin çooktaan başladı :)
Eki Görüntüle 427988
Kızlar teşekkür ederim ancak çocugun saglık durumu malesef iyi degil..Beyin ölümü gercekleşmiş..Yine de allahtan umut kesilmez diyormus doktorlar..Allah kimseye yasatmasın evlat acısı.Çok güzel ve uslu bir cocuk.Allah insallah ailesine bagıslar onu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?