sende bendensin bende tam ayrılıyorum işten kaçıncı haftada çıkıcaksın canım 32 de mi?
gecms olsun canım bundan sona sanırım bole agrılarımız baslıycakbenim de kasiklarim agriyor regl agrisina yakin bi agri.. son iki uc saattir agriyor..
bir kaç gündür benım de belımde sıddetlı bır agrı var.... bu haftalarda olan bısey sanırım.
yarın bebek odamız gelıyor, yerlestırdıkten sonra resımlerını paylasırım sızlerle de.
ben arada kaçamak yapıyorum yaaaa
Ayyy şeker yüklemesi demeyin banaaa
size anlatayım başıma gelenleri
1)ÇArş:: aile sağlığı merkezine gittim "aaa burda yapılmıyor" falanca semt polikiliniğine gidin " dediler
2)Perş:falanca semt pol.: aç karnına yine gttim "gidin glukoz alın,için 1 saat sonra kan alınacak dediler"evde çocuğum yatıyor ve bu işi yapan evimin 20 mt ilerisinde revirimiz var yarın orda yaptırırım dedim.
Bu arada revire uğradım 50gr glükoz,su,limon getirin burda içersiniz 1 saat sonra kanınızı alırız dediler.OK dedim.
3)Cuma:Evimin 20 mt ilerisinde revirde beklemeyim evde içeyim saat 10 da gider kan veririm dedim. önceki gün aldığım glükozu sabah 9 da hazırlayıp içtim saat 10 da ben kan vermeye geldim deyip gittim.
Ne deseler "aaa biz bu tahlili yapamayız,siz evde içmişsiniz burda içilecekti"
Allahhh dedim kan beynime bi sıçradı ben adama daldım dalacam
yaa ne fark eder evde içip geldim işte dedim,laborant ben açlık kan şekerine de bakacaktım demezmi,yaa dr istemediki bak kağıtta ne yazıyor glukozla tahlil yazıyor dedim
adam almadı allah almadı,ya işi vardı,ya üşendi
ben de şikayet edicem heryere
Benim de eşim değil ama kız kardeşlerim bu işte usta ve çok istekliler
ben zaten öyle ameliyathanede,perme perişan halde falan istemiyorum
kafamda kırmızı bant,yavrum kucağımda ilk anlarımı çeksinler yeteeerrrrrrrrr
Yok yavrum yaa benimki de çıkmadı
mommy yazdım ohoooooo neler neler çıktı da ben yokum
çıksa azıcık meşhur olurdum
boşa mı burda yorum yapıyoz ama demi
arkadaşlarrrrrrrrrr vallahi benimki de çıkıyor
amma velakin ben nasıl profil özelleştirilir bir türlü bulamadım beceremedim
bilen varsa sevabına anlatıversin canlarım ya
arkadaşlarrrrrrrrrr vallahi benimki de çıkıyor
amma velakin ben nasıl profil özelleştirilir bir türlü bulamadım beceremedim
bilen varsa sevabına anlatıversin canlarım ya
kızlar benim dr.um daha ilk muayenemde sade gazoz içebilirsin dedi, zararı yokmuş.
Ben bugün glukozu içtim kanıma baktıramadım ya
tekrar içsem ne olur yaa,zararı var mıdır diye taktım şimdi de
acaba çok kalorili bişey mi?
yaa ben o laborantın varya taaaaaaaaaa
iyi akşamlaaarr annişleeerr :))napıyorsuunuz mutlu ve yorgun biten haftanın son akşamında ben yan geldim yatıyoruuumm:)))
-----
iyi geceler herkese... gecmise soylebir baktim.
lynne arkadasinin ogluna cok uzuldum, yapacak diyecek birsey yok maalesef.
tentation sen memorialda cok para verdigin icin sana hizmetbaya ucuz gelmis. dogum fiyatlarini alinca da paylas. sen sunneti ne yapacaksin?
arkadaslar bebek giysilerini yikayip canta hazirlamaya bile baslamissiniz helal size.
ben sahsen fotografcilikla ugrasiyorum ama o halde dogum yaptigim gun fotografla ugrasmaya halim olmaz gibime geliyor. yakin bir ark. da ugrasiyor ama ben dogum yaptigimda o da 7 aylik hamile olacak. onu doguma sokmali miyim, yoksa disardan birini mi ayarlamaliyim bilemiyorum. iyi olursa girer, sancisi da gelirse foto cekerken, birlikte dogururuz. esimin doguma girmesine gerek varmi bilemiyorum. sonucta gozum dr danbaskasini gormez gibime geliyor o an. isterse girer ama isteyecegini de sanmam cunku cok evhamlidir. onu da sıkıntıya sokmaninbir manasi yok. sizin esleriniz girecek mi doguma?
çok güzelmiş canım yaa facede adresi ne canım
Herkese iyi geceler kimsecikler kalmamış deriiiin uykulardasınız tabii:)
uzun zamandır takip ediyorum bugüne kısmetmiş:) uyku tutmadı, yarın ayrıntılı var heyecanlıyım,meraklıyım..... umarım güzel sonuçlarla dönerim
Neyse yatmak gerek sanırım, tekrar görüşmek üzere tatlı rüyalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?