2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar yine aynı soruyu soracağım:) Şu bebek arabası meselesi, Benim araba hafifmiş, ağırmış, katlanınca bagaja sığsınmış gibi derdim yok çünkü arabayı değiştirip minibüs gibi birşey alacağım, sırf çok seyahat ettiğim için. Benim tek sorunum Canını sevdiğimin düzgün kaldırımlarında(!) arabayı kolayca kullanabilmek. Sanırım bunun için de büyük tekerlekli olmalı, ayrıca çift yönlü istiyorum ama o da tutma yerinden kolayca yönü değiştirilebilenlerden. Mümkünse de puset yerden yüksek olsun bebeğime yakın olayım. Farkettim çok şey istedim:) Sizce hangi modeli almalı ? Kullanan bilen var mı ?

bende artık bebegıme kavusmak ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben geçen gün doğum yaptığımı görmüştüm bugünde bebeğimi gördüm.tombik tombikti kızım pembiş kıyafeti içinde.kucağıma almaya kalktım çok ağırdı.belimi ağrıttı ama yinede aldım kucağımı sonra öpmeye başladı.kızlar insan öpmeye doyamıyor.

kızlar bende 2 gündür acayip bi yorgunluk var.sizdede varmı.durmadan yatmak istiyorum içimdede b huzursuzluk var sanki boşlukta gibiyim.canım hiç bişey yapmak istemiyor.

ben fotocu dusunmuyorum cnm .. bıraz extra bısey sonucta bızde kalıtelı bı foto makınesıyle gusel cekebılırız bu benım fıkırmm tabıkıde

esim doguma girmek istemiyor ben dayanaman diyo eger dogum planli olursa duzcedem ablam gelecek o hemsire ona cektirebilirim diye dusunuyorum

kızlar bende 2 gündür acayip bi yorgunluk var.sizdede varmı.durmadan yatmak istiyorum içimdede b huzursuzluk var sanki boşlukta gibiyim.canım hiç bişey yapmak istemiyor.

Canım bence genel hamilelik psikolojisi. Ben de bazen acayip huzursuz oluyorum ortada hiçbir şey yokken. Yemek bile yapasım gelmiyor. Boş boş oturuyorum bütün gün. Bence sürekli yatıyor olmayı kafana takma, sonuçta kısa bir zaman sonra uykuya hasret kalacağız kuzular sayesinde:)

ben de çok zıt duyguları bir anda yaşıyorm.. birden içim huzur mutlulukla doluyo sonra aynı dakikada sıkıntı basıyo.. ama ani duygu değişimleri hamilelikte normalmiş

Son düzenleme:

cnm cevabın için çok çok teşekkür ederim... bendede oluyor canım zaman zaman takma kafana normal bunlar gebelik hormanları değiştiriyor bir anımız bir anımıza tutmuyor tatlım yalnız değilsin yani normal bunlar...........

Elbet birileri cevap verecek, cevap alana kadar yazacağım:)

Kızlar yine aynı soruyu soracağım:) Şu bebek arabası meselesi, Benim araba hafifmiş, ağırmış, katlanınca bagaja sığsınmış gibi derdim yok çünkü arabayı değiştirip minibüs gibi birşey alacağım, sırf çok seyahat ettiğim için. Benim tek sorunum Canını sevdiğimin düzgün kaldırımlarında(!) arabayı kolayca kullanabilmek. Sanırım bunun için de büyük tekerlekli olmalı, ayrıca çift yönlü istiyorum ama o da tutma yerinden kolayca yönü değiştirilebilenlerden. Mümkünse de puset yerden yüksek olsun bebeğime yakın olayım. Farkettim çok şey istedim:) Sizce hangi modeli almalı ? Kullanan, bilen var mı ?

ben şimdilik düşünmüyorum doğduktan sonra bakacağım. hiç araştırmadım. sana yardımcı olamayacağım

kaç çıktı senin ki ?benim ki 153 çıktı şimdi 100 mg lık yapıcam

valla senin istediğin tarzlar hakkında bir bilgim yok, benim için önemli olan katlanıp hafif olması ilk zamanlar dışarıda fazla kullanamayacağım o yüzden puset alacağım sanırım...

Ben bebek arabası almıycam ilk başta gerek görmüyorum... Baktım ki olmuyor illaki lazım o zaman alırız :) Bastonları baya iyi getiriyorlar bildiğim kadarıyla...

canım cvp vermek isterdim ama inan daha hiç araştırmadım araba konusunu.ben doğum olayına takılmış durumdayım.korkularım başladı.nerede doğum yapacağıma karar veremiyorum

kızlar bişey sorcam şimdi bize gazoz içmek zararlı dimi?? ya dünden beri gözümün önünden gazoz geçiyo yarım çay bardağı içsem olurmu ki??

kızlar şimdi ben de sabah işe geliyorum.
akşam işten dönüyorum. yemek hazırla ye falan 8.30- 9 oluyor. sonra da başlıyorum kanepede uyuklamaya. öyle böyle 11 falan oluyor gidip yerime yatıyorum.
hergün böyle bu.
eşimle doğru düzgün konuşup muhabbet bile edemiyorum. ha varlığım ha yokluğum. hiçbirşey demiyor gerçi allah var ama üzülüyorum sabah kalkınca. yaaa diyorum gene erkenden uyudum hiç ilgilenemdim.yani ilgi derken ne sohbet, ne bişey. gidiyor çerezini meyvesini kendisi koyuyor yiyor flan. ben uyuyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…