• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

him araba saklama indirme kaldirma sorunun yok guzel ama hantal tekerlekli bisey alsan bebek buyudukce bastona gecmek isteceyeceksin.bence maxi cosu travel sistemlere bak.yada kraftin travel yeni cikan bir modeli var.bastonlu travel al 7-8 ay travel kullan bebek buyudukce normal kisma gecersin 2 araba almak zorunda kalmazsin.chicco multiwayin tekerlekleri iri surusu rahat ben kizima kullaniyorum.ama cift yonlu degil.kisaca tavsiyem baston travel sistemler.

baston travel için örnek verebilir misin. O markaların hangi modelleri mesela

kızlar mayıs annelerini okuyorum deminden beri, doğum hikayelerini okudukça mutluluktan ağladım, başkalarının hikayelerini okurken böyle ağlıyorsam kendi bebeğimi kucağıma almak nasıl birşeydir kimbilir :43: Allah'ım hepimize hayırlısıyla o anı yaşamak nasip etsin inşallah ...
Arada bende bakıyorum canımm gerçkten çok dyugulanıyor insan
Allah bizlerede bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Ben şimdiden çok heycanlıyım günler geçmek bilmiyor sanki:)

kızlar şimdi ben de sabah işe geliyorum.
Akşam işten dönüyorum. Yemek hazırla ye falan 8.30- 9 oluyor. Sonra da başlıyorum kanepede uyuklamaya. öyle böyle 11 falan oluyor gidip yerime yatıyorum.
Hergün böyle bu.
Eşimle doğru düzgün konuşup muhabbet bile edemiyorum. Ha varlığım ha yokluğum. Hiçbirşey demiyor gerçi allah var ama üzülüyorum sabah kalkınca. Yaaa diyorum gene erkenden uyudum hiç ilgilenemdim.yani ilgi derken ne sohbet, ne bişey. Gidiyor çerezini meyvesini kendisi koyuyor yiyor flan. Ben uyuyorum hep:31:

cnm bende oleyım eve gıt yemek yap evı temızle haftasonları genelde annemdeyım ben haftaıcı yapıyorum temızlıgımı yemek ye sofrayı topla bulasık fln bıtmıs halde oluyrum esımde cok yoruluo onada bısı dıemıyrm ama allhtan yrdm edıo camasrları faln o asıo hep bende hıc ılgılenmyrm calısan bayanın ısı cok zormus gercekten evlı olup calısmk bana cok agr gelıo sahsen bıde sımdı sabhlrı erken kalkmak okdr zorkı ...oyuzden hıc uzulme cnm cogumuz aynı durumdyz:)))

banada yan yatırmak için minik bir yastık yeter böyle şeylere para verme diyorlar, bilemedim bende size sorayım dedim :26:

Kızlar merhaba uzun zaman oldu foruma girip birşeyler yazmayalı zira hep okuyorum ama çalıştığım için yazma fırsatım olmadı. ilk başlarda bir şeyler yazmıştım. Ben ikinci bebeğimi bekliyorum. 19 aylık bir oğlum var allah kısmet ederse Eylül' ün ortasında da bir kızım olacak adını da Yağmur koymayı düşünüyorum. Süksük ismim tabloda mevcut yeni bilgileri de eklersen sevinirim. Teşekkürler. Oğlumun adı da Poyraz... Önce Poyraz estirdik şimdi Yağmur yağdıracağız. Eltimin de 6 aylık bir kızı var o da GÜNEŞ güneşi de açtırdık zaten :46:. Ben ilk defa anne olacaklar için tecrübeli bir anne olarak bazı tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Zaten yan yatırma yastığı ile ilgili yazılarınızı görünce dayanamadım yazmak istedim. Benim oğlumda aldığım ve kullanmaktan büyük mutluluk duyup iyiki almışım dediğim eşya yan yatırma yastığıdır. Çünkü bebekler bazen çok emebiliyor ve dolayısıyla fazla sütü sık sık kusuyorlar ve bur durumda eğer uyuyorlarsa sırt üstü olmamaları gerek evet yastıklarda iş görüyor ama yastıklar bebeğin beden ölçülerine göre çok konforsuz oluyor. yan yatırma yastığı tama bebeğin ölçülerine uygun oluyor ayrıca cırt cırtlı o illa iki parçasını aynı anda kullanıp bebeği sıkıştırmanız gerekmiyor mesela ben hep büyük kısmını kullandım ve uyurken içim çok rahattı bu yüzden. küçük parçasını da küvetinde poposu acımasın diye oturttuğum yere koyardım ki boyutları acayip denk gelmişti. Mesela emzirme yastığı da almıştım ama acayip kullanışsız bir şeydi emzirmek için hiç kullanmadım nerdeyse sadece ilerleyen aylarda bebeği yüzüstü üstüne yatırıyordum gazını kolay çıkarıyordu öyle. Bir de ilk doğum yağtığımda oturmak için popomun altına koymuştum :9:

Kızlar teşekkür ederim ancak çocugun saglık durumu malesef iyi degil..Beyin ölümü gercekleşmiş..Yine de allahtan umut kesilmez diyormus doktorlar..Allah kimseye yasatmasın evlat acısı.Çok güzel ve uslu bir cocuk.Allah insallah ailesine bagıslar onu..:43:

okuyunca içim acıdı.Allahtan umut kesilmez ama ....

Allah anne ve babasına sabır versın ...acının en buyugu budur herhalde..Allah kısmelerı elat acısı ile sınamasın inş...yavrularımızı korusun...annesının durumunu dusunemıyorum bıle

hizmet hast. aradım randevumu aldım.
memorailla bağlantılı oldugu için herhal, adımı veriri vermez onlar da bana bilgilerimi verdiler.

en çok da muayene ücretine seviddim, 87+12( devletin aldıgı) :D

memorail üstüne pek bi uygun geldi bana:1:

ii hafta sonra şeker yüklemem var ama nerde yaptırcam ya. sağlık ocağı yapmıyor.
burdaki devlet hastanesi de nuh nebiden kalma..

selam kızlaar kaç gündür yoktum geçmişi doldurmuşunuz okuyamadım valla. var mı enteresan gelişmeleri olan?

eşimin kardeşi prof fotocu. ona çektiririz dioruz .) biz demesek de o çeker zaten. ama fiyatlar dediin gibi günlük çekim 1000 lira falanmaış galiba[/QUO

Hoşgeldin canım. sen ne durumdasın ? benim karnım kocaman oldu. dün ve önceki günde karnım ağrıyordu bu gün çok şükür iyiyim 3 gün dinlenmek iyi geldi. ama yarın ve pazar günü eğitimim var hiç gitmek istemiyorum ya:50:

Elbet birileri cevap verecek, cevap alana kadar yazacağım:)

Kızlar yine aynı soruyu soracağım:) Şu bebek arabası meselesi, Benim araba hafifmiş, ağırmış, katlanınca bagaja sığsınmış gibi derdim yok çünkü arabayı değiştirip minibüs gibi birşey alacağım, sırf çok seyahat ettiğim için. Benim tek sorunum Canını sevdiğimin düzgün kaldırımlarında(!) arabayı kolayca kullanabilmek. Sanırım bunun için de büyük tekerlekli olmalı, ayrıca çift yönlü istiyorum ama o da tutma yerinden kolayca yönü değiştirilebilenlerden. Mümkünse de puset yerden yüksek olsun bebeğime yakın olayım. Farkettim çok şey istedim:) Sizce hangi modeli almalı ? Kullanan, bilen var mı ?

canım selam ..ben kullanmadım ama param olsa kesinlikle bu arabayı alırdım tam senin istediğin gibi ...
tabi ücreti senin için önemli değilse ...geçen gün butik bebe de indirimdeydi; galiba hala kampanyası devam ediyor.

wollex marka...harika birşey keşek param olsada alsam:27:

Wollex.com.tr | WOLLEX NEWYORK BEBEK ARABASI WOLLEX NEW YORK BEBEK ARABASI

ayy çok yoruldum öğlenden beri bir proje üzerinde çalışıorum oraya kos buraya kos şu saat oldu öğleden beri kızımda benimle resmen koşuyor şimdide ağrım oldu ayaklarımı uzattım çok korkuyorum bazen ama ne yapim iş beklemioki malesef

kızlar biraz önce kızımın park yatağını internetten sipariş verdim. mavisi stoklarında yoktu onuda stoğa girince sipariş vereceğim. resmini ekliyorum sizce güzel mi
$101019_kucuk.webp

kızlar biraz önce kızımın park yatağını internetten sipariş verdim. mavisi stoklarında yoktu onuda stoğa girince sipariş vereceğim. resmini ekliyorum sizce güzel mi
Eki Görüntüle 427988

çok güzel canım güle güle kullan Kraft iyi bir marka bende çok arastırdım bende bunu almaya karar wermiştim bende haftaya alıcamm inş..

canım selam ..ben kullanmadım ama param olsa kesinlikle bu arabayı alırdım tam senin istediğin gibi ...
Tabi ücreti senin için önemli değilse ...geçen gün butik bebe de indirimdeydi; galiba hala kampanyası devam ediyor.

Wollex marka...harika birşey keşek param olsada alsam:27:

wollex.com.tr | wollex newyork bebek arabası wollex new york bebek arabası

gercekten harıka bısı benımde durumum musaıt olursa almyı dusunyrm cok kullanlslı ve rht bısı benzıo

eşimin kardeşi prof fotocu. ona çektiririz dioruz .) biz demesek de o çeker zaten. ama fiyatlar dediin gibi günlük çekim 1000 lira falanmaış galiba[/QUO

Hoşgeldin canım. sen ne durumdasın ? benim karnım kocaman oldu. dün ve önceki günde karnım ağrıyordu bu gün çok şükür iyiyim 3 gün dinlenmek iyi geldi. ama yarın ve pazar günü eğitimim var hiç gitmek istemiyorum ya:50:

benimki de kocaman şimdiden ama seni kadar olunca ne olurum onu hesap edemyorum :)
dötümü çeke çeke dolanıyorum, agır aksak.
annem bendeydi. evde olunca iyi oluyor, en azından işe gidebiliyorum..

ben hala diom senin izin çooktaan başladı :)

Kızlar teşekkür ederim ancak çocugun saglık durumu malesef iyi degil..Beyin ölümü gercekleşmiş..Yine de allahtan umut kesilmez diyormus doktorlar..Allah kimseye yasatmasın evlat acısı.Çok güzel ve uslu bir cocuk.Allah insallah ailesine bagıslar onu..:43:

allah sabır versin ailesine

dedemin söylediği bi söz vardı
"ana baba ölür adetttri, oğul ölür o derttir"

allah kimseye vakitsiz bu acıları yaşatmasın, kimseyi de anasız babasız bırakmasın

Back
X