2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bende senin gibi düşünüyorum eşimden iyi fotoğrfç mı var :) O çekecek her anı doğumada girecek zaten inşaAALLAH tabi ):

bende fotocu ayarlamayacağım eşim halleder diye düşünüyorum :)

Dogum fotograflarını eslerine cektirmey idüsünen arkadaslar icin nacizane bir hatırlatmada bulunmak istiyorum, esler de o gün sizler kadar heyecanlı olacak ve makina ne kadar iyi olursa olsun onu iy ikullanabilmek bir becer igerektiriyor. Dogumhane ısıgında veya bebek odasında heryerde o heyecanla esiniz tüm gelismeleri takip edip fotograflayamayabilir, cünkü o da o esnada baba olmanın heyecanını yasıyor olacak ve ben sahsen esimin yanımda olup elimi tutmak varken sak sak fotograf cekmesini ve herseyi fotograf makinasının vizöründen izlemesini istemezdim, ayrıca tüm o fotograflarda onun da olmasını isterdim, o anın fotograflarında onun yasadıgı heyecanı ve mutlulugu fotograflarda görememek bence büyük bir eksiklik. Ama tabi bu benim görüsüm, belki bu detayları düsünmemis olabilirsiniz diye hatırlatmak istedim.

Kızlar oğlumu düşünüp düşünüp ağlıyorum ,bugün bişeyler oldu bana Allahımın izniyle kucağıma bi alsam yavrumu....

Bende bir kac gündür aynı durumdayım, accaip stresliyim, bir tasınma durumumuz var, resmen stresten elim ayagım titriyor. Sabah 5 e kadar kısa aralıklarla aglayıp durdum, sabah kalktım gecmemis hala,bugünde kötüyüm.

kızlar başka bi topikten arkadaşım uyardı,google a kk daki kullanıcı adımızı girince yazdığımız herşey görünüyo..:100:sonuçta burda özel şeylerimizi paylaşıyoruz..kazen le bi görüşsekte bize bi çözüm üretse olmazmı?? bu durumdan rahatsız olan arkadaşlarımız olabilir.... bilginiz olsun istedim..

güle güle kullansın kuzun :)

ben iki yatagı da beyaz adlım :)

sağol canım hepimizin kuzuları güle güle kullansın inşallah. ben dün hastaneye götüreceğim kıyafetlerini yıkayıp, astım bugünde ütüledim yavaş yavaş çantayı hazırlamaya başlıyorum erken mi dersin?

ben denedim şimdi google a sedefler kadınlar klubü yazdın bişey çıkmadı sadece sedefler yazıncada çıkmıyo:44:

anca. daha sonra uğraşmaktansa.
bizim dolaplar bi kurulsa ben de yapıcam ufak uafk da :)

gogıl a yazdım, benimki de çıkmadı

ben denedim şimdi google a sedefler kadınlar klubü yazdın bişey çıkmadı sadece sedefler yazıncada çıkmıyo:44:

allah allah 2012 gelinleri topiğinde baya bi tepkiler falan olmuş..benimki neden çıkıyo yafss:26:

kızlar bişey sorcam şimdi bize gazoz içmek zararlı dimi?? ya dünden beri gözümün önünden gazoz geçiyo yarım çay bardağı içsem olurmu ki??

Ya ben kendimi çok kötü hissettim şimdi, vallahi ben dayanamayıp bir sürü bardaklar içtim o asitli şeylerden ama normalde bile o kadar içmezken bir dönem canım o kadar çok istedi ki durduramadım kendimi

kızlar bebeklere yan yatırma yastığı alacakmısınız şöyle birşey buldum kullanışlımıdır acaba bilen var mııı?
Eki Görüntüle 427735

Yaa bende çok hevesleniyorum bunlara ama nasıl olur bilmiyorum, suksukun kuzucuğunda uygulamalı gördüm baya rahat gözüküyor

kızlar bende 2 gündür acayip bi yorgunluk var.sizdede varmı.durmadan yatmak istiyorum içimdede b huzursuzluk var sanki boşlukta gibiyim.canım hiç bişey yapmak istemiyor.

Ayhh bende aynı böyleyim iki gündür sinir tepemden çıkıyor, işten geliyorum yatağa giriyorum 1-2 saat kalkip tekrar yatıyorum. Hiç sevmiyorum bu halimi, depresife bağladım yine

Ben bebek arabası almıycam ilk başta gerek görmüyorum... Baktım ki olmuyor illaki lazım o zaman alırız :) Bastonları baya iyi getiriyorlar bildiğim kadarıyla...

Bende senin gibi düşünüyorum, sonra alırım diyorum birde kışa denk geliyor ya ...
Birde görümcemin kız var 3 yaşında, hiç bindiremedi kızı arabaya 2 tane aldı hemde bir baston bir diğerinden... Eğer istersen kullanabilirsin dedi bende bilemedim belkide onunkini alıp idare ederim, çok yeni hiç kullanılmadı çünkü, içime sinerse öyle de yapabilirim gibime geliyor

merhaba kizlar nasilsiniz?

ben bu aralar pek bi uyusugum. habire uyuyasim geliyor.. kalkiyim diyorum azicik daha azicik daha diye diye yatip kaliyorum..sonra yastigimla salina tasiniyorum..yine ayni azcik daha uzaniyim derken aksami ediyorum.. sizde de halsizlik var mi?

nickiniz ve bir bosluk birakarak eylul anneleri derseniz cikar...bunun couzumu yoktur, internet ortaminda cizilen yazilan hersey baki kalir...ama ne olacak ki? yani gorunse ne olur? internette trilyonlarca resim var zaten, denizde kum gibi bisey...angelina jolie'ye benzemediginiz surece sorun yok bence:))

Son düzenleme:
kızlar doktorum aradı şimdi şekerim yüksek kanım az idrarım kötü çıktı
birdaha şeker yüklemesi yapılıcak idrar kültürü off off moralim çok bozuldu
Ayyy şeker yüklemesi demeyin banaaa
size anlatayım başıma gelenleri
1)ÇArş:: aile sağlığı merkezine gittim "aaa burda yapılmıyor" falanca semt polikiliniğine gidin " dediler
2)Perş:falanca semt pol.: aç karnına yine gttim "gidin glukoz alın,için 1 saat sonra kan alınacak dediler"evde çocuğum yatıyor ve bu işi yapan evimin 20 mt ilerisinde revirimiz var yarın orda yaptırırım dedim.
Bu arada revire uğradım 50gr glükoz,su,limon getirin burda içersiniz 1 saat sonra kanınızı alırız dediler.OK dedim.
3)Cuma:Evimin 20 mt ilerisinde revirde beklemeyim evde içeyim saat 10 da gider kan veririm dedim. önceki gün aldığım glükozu sabah 9 da hazırlayıp içtim saat 10 da ben kan vermeye geldim deyip gittim.
Ne deseler "aaa biz bu tahlili yapamayız,siz evde içmişsiniz burda içilecekti"
Allahhh dedim kan beynime bi sıçradı ben adama daldım dalacam
yaa ne fark eder evde içip geldim işte dedim,laborant ben açlık kan şekerine de bakacaktım demezmi,yaa dr istemediki bak kağıtta ne yazıyor glukozla tahlil yazıyor dedim
adam almadı allah almadı,ya işi vardı,ya üşendi
ben de şikayet edicem heryere

kızlar doğum fotoğrafçısı ayarlayan var mı aranızda? Ben bi yerle görüştüm ama biraz pahalı geldi. 500 tl+ kdv dediler
Benim de eşim değil ama kız kardeşlerim bu işte usta ve çok istekliler
ben zaten öyle ameliyathanede,perme perişan halde falan istemiyorum
kafamda kırmızı bant,yavrum kucağımda ilk anlarımı çeksinler yeteeerrrrrrrrr

Yok yavrum yaa benimki de çıkmadı
mommy yazdım ohoooooo neler neler çıktı da ben yokum
çıksa azıcık meşhur olurdum
boşa mı burda yorum yapıyoz ama demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…