Bende senin gibi düşünüyorum eşimden iyi fotoğrfç mı var :) O çekecek her anı doğumada girecek zaten inşaAALLAH tabi ):
bende fotocu ayarlamayacağım eşim halleder diye düşünüyorum :)
Kızlar oğlumu düşünüp düşünüp ağlıyorum ,bugün bişeyler oldu bana Allahımın izniyle kucağıma bi alsam yavrumu....
benimki de kocaman şimdiden ama seni kadar olunca ne olurum onu hesap edemyorum :)
dötümü çeke çeke dolanıyorum, agır aksak.
annem bendeydi. evde olunca iyi oluyor, en azından işe gidebiliyorum..
ben hala diom senin izin çooktaan başladı :)
bence de artık iznimin başlaması lazım kendimi zor taşıyorum. 3 hafta kaldı diye sabretmeye çalışıyorum ama zor ya. doktor arada raporla seni dinlendireceğiz dedi hayırlısı bakalım
güle güle kullansın kuzun :)
ben iki yatagı da beyaz adlım :)
kızlar başka bi topikten arkadaşım uyardı,google a kk daki kullanıcı adımızı girince yazdığımız herşey görünüyo..:100:sonuçta burda özel şeylerimizi paylaşıyoruz..kazen le bi görüşsekte bize bi çözüm üretse olmazmı?? bu durumdan rahatsız olan arkadaşlarımız olabilir.... bilginiz olsun istedim..
sağol canım hepimizin kuzuları güle güle kullansın inşallah. ben dün hastaneye götüreceğim kıyafetlerini yıkayıp, astım bugünde ütüledim yavaş yavaş çantayı hazırlamaya başlıyorum erken mi dersin?
ben denedim şimdi google a sedefler kadınlar klubü yazdın bişey çıkmadı sadece sedefler yazıncada çıkmıyo:44:
anca. daha sonra uğraşmaktansa.
bizim dolaplar bi kurulsa ben de yapıcam ufak uafk da :)
gogıl a yazdım, benimki de çıkmadı
allah allah 2012 gelinleri topiğinde baya bi tepkiler falan olmuş..benimki neden çıkıyo yafss:26:
evet seninki çıkıyormuş
profilini özel yapsana. belki o zaman çıkmaz
şu an herkese açık gözüküyor
özel yaptım ama hala gözüküyo neyse benim için çok sorun değil zaten ama yinede görünmese iyi olur..
kızlar bişey sorcam şimdi bize gazoz içmek zararlı dimi?? ya dünden beri gözümün önünden gazoz geçiyoyarım çay bardağı içsem olurmu ki??
kızlar bebeklere yan yatırma yastığı alacakmısınız şöyle birşey buldum kullanışlımıdır acaba bilen var mııı?
Eki Görüntüle 427735
kızlar bende 2 gündür acayip bi yorgunluk var.sizdede varmı.durmadan yatmak istiyorum içimdede b huzursuzluk var sanki boşlukta gibiyim.canım hiç bişey yapmak istemiyor.
Ben bebek arabası almıycam ilk başta gerek görmüyorum... Baktım ki olmuyor illaki lazım o zaman alırız :) Bastonları baya iyi getiriyorlar bildiğim kadarıyla...
http://www.butikbebe.com/urunlist.aspx?id=255&kid=247
canım buraya bir baksanaaa sanırım aradığın tarz birşeyler var çok güzle gözüküyorlarr ve inanılmaz indirime girmişlerrr 1200 lerden 600 lere 400 lere düşmüşler ve hairka arabalar.
Eki Görüntüle 427744
işte kızlar ablamınn bebısıı merve ... uygulamasıda bolee :)) kurban olsun teyzessıı onaa kuzummmmm
bendeeeeeeeeeebende artık bebegıme kavusmak ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben denedim şimdi google a sedefler kadınlar klubü yazdın bişey çıkmadı sadece sedefler yazıncada çıkmıyo:44:
anca. daha sonra uğraşmaktansa.
bizim dolaplar bi kurulsa ben de yapıcam ufak uafk da :)
gogıl a yazdım, benimki de çıkmadı
Kızlar oğlumu düşünüp düşünüp ağlıyorum ,bugün bişeyler oldu bana Allahımın izniyle kucağıma bi alsam yavrumu....
belım agrıyorr sıddetlıı neden kı hıc bole olmamıstı
Ayyy şeker yüklemesi demeyin banaaakızlar doktorum aradı şimdi şekerim yüksek kanım az idrarım kötü çıktı
birdaha şeker yüklemesi yapılıcak idrar kültürü off off moralim çok bozuldu
Benim de eşim değil ama kız kardeşlerim bu işte usta ve çok isteklilerkızlar doğum fotoğrafçısı ayarlayan var mı aranızda? Ben bi yerle görüştüm ama biraz pahalı geldi. 500 tl+ kdv dediler
kızlar başka bi topikten arkadaşım uyardı,google a kk daki kullanıcı adımızı girince yazdığımız herşey görünüyo..:100:sonuçta burda özel şeylerimizi paylaşıyoruz..kazen le bi görüşsekte bize bi çözüm üretse olmazmı?? bu durumdan rahatsız olan arkadaşlarımız olabilir.... bilginiz olsun istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?