• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bişey sorcam şimdi bize gazoz içmek zararlı dimi?? ya dünden beri gözümün önünden gazoz geçiyo :56: yarım çay bardağı içsem olurmu ki?? :56: :56:

iç canım o kadarcıktan bişey olmaz.ben normaldede asitli şeyler hiç tüketmem ama hamileliğimde bi ara canım acayip gazoz istedi.eşim yarım bardak verdi ama asidinin biraz kaçmasını bekledik öyle içtim.canın çok istiyorsa iç azıcık.

Ya çok canın çekiyorsa yarım çay bardağı içmenin bir zararı olacağı düşünmüyorum ben. Sürekli içersen sorun tabi. Ben dün akşam bir yudum kola içtim mesela:) Allah koruyor kuzularımızı, o kadar evhamlı olma.

kızlar bişey sorcam şimdi bize gazoz içmek zararlı dimi?? ya dünden beri gözümün önünden gazoz geçiyo :56: yarım çay bardağı içsem olurmu ki?? :56: :56:

açıkçası ben o kadarincelemiyorum herşeyi. cnm ne isterse yiyorum. zararlı olanları da nefsimi köreltmek için yiyip içiyorum. mesela benim de kola istiyor bazen bir çay bardağı içiyorum. geçen gün başka bişeye resmen aşerdim şimdi söylemeyeyim. zararlı bişey. ama 4-5 tane yedim ondan da. sakınan göze çöp batar diyorum:49:

kızlar şimdi ben de sabah işe geliyorum.
akşam işten dönüyorum. yemek hazırla ye falan 8.30- 9 oluyor. sonra da başlıyorum kanepede uyuklamaya. öyle böyle 11 falan oluyor gidip yerime yatıyorum.
hergün böyle bu.
eşimle doğru düzgün konuşup muhabbet bile edemiyorum. ha varlığım ha yokluğum. hiçbirşey demiyor gerçi allah var ama üzülüyorum sabah kalkınca. yaaa diyorum gene erkenden uyudum hiç ilgilenemdim.yani ilgi derken ne sohbet, ne bişey. gidiyor çerezini meyvesini kendisi koyuyor yiyor flan. ben uyuyorum hep:31:

canım ya taktığın şeye bak.sen şimdi iki canlısın.hemde çalışıyorsun akşamda yemekle bulaşıkla uğraşıyorsun.daha ne yapacaksın.üzülecek bişey yok hatta eşin meyve çerez sanada getirsin.ben evde olduğum halde uyuyup kalıyorum.sofrayı eşimle kuruyoruz eşimle kaldırıyoruz.bazen senin gibi bende takıyorum kafama biraz ilgileniyim diyorum ama aslında o bizim şuan biraz duygusal olmamızdan kaynaklanıyor.kendimizi suçluyoruz.aslına bakarsan onların bizimle ilgilenmesi gerek.çünkü hamillik gerçekten çok zormuş.üstelik artık bebişlerimiz büyüyor karnımızı taşıyamaz hale geliyoruz.yani kısaca takma böyle şeyleri:)

iç canım o kadarcıktan bişey olmaz.ben normaldede asitli şeyler hiç tüketmem ama hamileliğimde bi ara canım acayip gazoz istedi.eşim yarım bardak verdi ama asidinin biraz kaçmasını bekledik öyle içtim.canın çok istiyorsa iç azıcık.

sorma canım benimde canım çekiyor geçen yarım bardak içtim ama kesmedii :17: azcık tadına bak bişey olmaz ondan..
oh beee çook teşekkürler işte istediğim cevaplar :1: :1: hemeeen mutfağa koşup içeyim bari insanın canı ne kadarda çekiyor böyle hamileyken dimi ama :) :1:

canım ya taktığın şeye bak.sen şimdi iki canlısın.hemde çalışıyorsun akşamda yemekle bulaşıkla uğraşıyorsun.daha ne yapacaksın.üzülecek bişey yok hatta eşin meyve çerez sanada getirsin.ben evde olduğum halde uyuyup kalıyorum.sofrayı eşimle kuruyoruz eşimle kaldırıyoruz.bazen senin gibi bende takıyorum kafama biraz ilgileniyim diyorum ama aslında o bizim şuan biraz duygusal olmamızdan kaynaklanıyor.kendimizi suçluyoruz.aslına bakarsan onların bizimle ilgilenmesi gerek.çünkü hamillik gerçekten çok zormuş.üstelik artık bebişlerimiz büyüyor karnımızı taşıyamaz hale geliyoruz.yani kısaca takma böyle şeyleri:)

evet evet olabilir hamilelikten kaynaklı bir duygusallıktır bu kesin. takılacak bişey yok aslında. uyumaya devam:1:

Elbet birileri cevap verecek, cevap alana kadar yazacağım:)

Kızlar yine aynı soruyu soracağım:) Şu bebek arabası meselesi, Benim araba hafifmiş, ağırmış, katlanınca bagaja sığsınmış gibi derdim yok çünkü arabayı değiştirip minibüs gibi birşey alacağım, sırf çok seyahat ettiğim için. Benim tek sorunum Canını sevdiğimin düzgün kaldırımlarında(!) arabayı kolayca kullanabilmek. Sanırım bunun için de büyük tekerlekli olmalı, ayrıca çift yönlü istiyorum ama o da tutma yerinden kolayca yönü değiştirilebilenlerden. Mümkünse de puset yerden yüksek olsun bebeğime yakın olayım. Farkettim çok şey istedim:) Sizce hangi modeli almalı ? Kullanan, bilen var mı ?

ben jokerde aldı $bebekarabam.webpm beğendim aldım kullanışlı gibi geldi fiyatıda uygundu ağırda değil sen nasıl istiyorsun bilmiorum ben klasik bişe istiyorum çok da güzel bence

içtim işte içtiiiiim :56: magnezyum eritip içmekten ağzımın tadı kaçmıştı yaa :1: 1 çay bardağından biraz az içtiiiim.. ooooh yarasın kızıma oooh :1: :1: :24: :24:

Kızlar oğlumu düşünüp düşünüp ağlıyorum ,bugün bişeyler oldu bana Allahımın izniyle kucağıma bi alsam yavrumu....

kızlar mayıs annelerini okuyorum deminden beri, doğum hikayelerini okudukça mutluluktan ağladım, başkalarının hikayelerini okurken böyle ağlıyorsam kendi bebeğimi kucağıma almak nasıl birşeydir kimbilir :43: Allah'ım hepimize hayırlısıyla o anı yaşamak nasip etsin inşallah ...

kızlar mayıs annelerini okuyorum deminden beri, doğum hikayelerini okudukça mutluluktan ağladım, başkalarının hikayelerini okurken böyle ağlıyorsam kendi bebeğimi kucağıma almak nasıl birşeydir kimbilir :43: Allah'ım hepimize hayırlısıyla o anı yaşamak nasip etsin inşallah ...
amiin canım.. sen söyleyince benimde bakasım geldi :) hemen bi göz atayım :)

Elbet birileri cevap verecek, cevap alana kadar yazacağım:)

Kızlar yine aynı soruyu soracağım:) Şu bebek arabası meselesi, Benim araba hafifmiş, ağırmış, katlanınca bagaja sığsınmış gibi derdim yok çünkü arabayı değiştirip minibüs gibi birşey alacağım, sırf çok seyahat ettiğim için. Benim tek sorunum Canını sevdiğimin düzgün kaldırımlarında(!) arabayı kolayca kullanabilmek. Sanırım bunun için de büyük tekerlekli olmalı, ayrıca çift yönlü istiyorum ama o da tutma yerinden kolayca yönü değiştirilebilenlerden. Mümkünse de puset yerden yüksek olsun bebeğime yakın olayım. Farkettim çok şey istedim:) Sizce hangi modeli almalı ? Kullanan, bilen var mı ?

Him araba saklama indirme kaldirma sorunun yok guzel ama hantal tekerlekli bisey alsan bebek buyudukce bastona gecmek isteceyeceksin.bence maxi cosu travel sistemlere bak.yada kraftin travel yeni cikan bir modeli var.bastonlu travel al 7-8 ay travel kullan bebek buyudukce normal kisma gecersin 2 araba almak zorunda kalmazsin.chicco multiwayin tekerlekleri iri surusu rahat ben kizima kullaniyorum.ama cift yonlu degil.kisaca tavsiyem baston travel sistemler.

Son düzenleme:
kızlar selam birşey sorucam bana yardımcı olur musunuz??? benim bebiş bazen çok hareketli bazen tık yok, bazen çok kuvvetli vuruyor bazende zor hissediliyor :5: sizdede oluyor mu böyle şeyler????????? normal mi yaniii...

canım bebişler artık düzenli uyuyup uyanıyorlarmış anne karnındaa sanırım ondan dır. Aynı şeyleri bende yaşıyorum Artık dr um hareketlerini tkaip edeceğimizi 2 saatte bir hareket etmesi gerektiğini söyledi bana ama tabi ben 27.haftaya girmek üzereyim haftalaırmız arasında fark var epey.

Son düzenleme:
Kızlar az önce öğrendim cok yakın bir arkadasımın 3 yaşındaki oglu balkondan düşmüş.Çocugun durumu kötüymüş.Tam kafa üsstü düşmüş bir de yavrum.Hamilelerin duası kabul olurmus..Lütfen dua edin kücük Mustafa için.İnsallah sag saglim kavussun ailesine:43:

:( çok geçmş olsun. allah şifa versin

canım allah bir an evel sağlığına kavuşturur inşallah, bu kandil gecesinde dualarımız kabul olsun inşallah.......

kolay geldin ama boşver dağınıklığı... mazeretin var....
komşun da ayıp etmiş.. hamileyken hele patlamalar yaşamak daha da kolay. sinir oluyor insan birsürü şeye...

upppss.. çok geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah...görünmez kaza buna derler...

Kızlar teşekkür ederim ancak çocugun saglık durumu malesef iyi degil..Beyin ölümü gercekleşmiş..Yine de allahtan umut kesilmez diyormus doktorlar..Allah kimseye yasatmasın evlat acısı.Çok güzel ve uslu bir cocuk.Allah insallah ailesine bagıslar onu..:43:

Kızlar yine aynı soruyu soracağım:) Şu bebek arabası meselesi, Benim araba hafifmiş, ağırmış, katlanınca bagaja sığsınmış gibi derdim yok çünkü arabayı değiştirip minibüs gibi birşey alacağım, sırf çok seyahat ettiğim için. Benim tek sorunum Canını sevdiğimin düzgün kaldırımlarında(!) arabayı kolayca kullanabilmek. Sanırım bunun için de büyük tekerlekli olmalı, ayrıca çift yönlü istiyorum ama o da tutma yerinden kolayca yönü değiştirilebilenlerden. Mümkünse de puset yerden yüksek olsun bebeğime yakın olayım. Farkettim çok şey istedim:) Sizce hangi modeli almalı ? Kullanan bilen var mı ?

http://www.butikbebe.com/urunlist.aspx?id=255&kid=247

canım buraya bir baksanaaa sanırım aradığın tarz birşeyler var çok güzle gözüküyorlarr ve inanılmaz indirime girmişlerrr 1200 lerden 600 lere 400 lere düşmüşler ve hairka arabalar.

Back
X