2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ay canım benm iyimi kötümü bilemeidm yawss eşit alsan daha hoş olar sanırım:
benim çoğu memişlerde kiloların sonrada göbekte bacaklarda kollarda birşey yok 2 haftadır hmaile pantolonu giyiyorum

Ben düşük belli pantolonlarımı giyiyorum halen ama üst tarafım kalınlaştığı için bol thişört filan giyip üzerine hırka giyiyorum.Bi süre daha böyle idare edebilirsem iyi olacak,en azından havalar iyice ısınana kadar birşey almayıp yazlık kıyafetler almak istiyorum.

ewet canım benim kızımdada öyleydi ama bunda sadece yumurta gibi önde diyor herkes birde arkadan bakıldığında hamile gibi durmuyorum belim sanki içine çökmüş gibi dün eşimde öle diyodu

Eki Görüntüle 383302 Eki Görüntüle 383303

kızlar bunlar nasıl ındırıme gırmıs 5.35 tl
COK GUZELLER AMA HALA CINSYT BELLI DEIL YA HIC BISI YAPAMIYRUM(BUYUK IHTIMAL KIZYA BUZAMAN KDR GOSTRMEDYSE AKILLI BEBK GOSTERMIO:)))
bende büyük göğüsü çok seviyrm,benimkiler çok küçüktü önceden şimdi çok güüzel oldularrr çok seviniyrm.....
ne güzel
ay sapıkmıyım neeeeee
AYNEN CNM BOLE KENIDIMI DHA SEKSI HISSEDYRUM
kızlarrrrr benimmmm memişlerden vereyim sizlere hepinize yeter kocamanlarD
şahlardı şahbaz oldularrr(((

Ooohhh siz uyuyun biz sabahın köründe yollara düşelim işe gitmek için haziranı iple çekiyorum izin almak için. :) bende uyuycaaam artıkk. Sabah alarmın çalmasından nefret eder oldum iyice ben.

AYNI SEYDEN BENDE DERTLIYIM CALISMAK ISTEMIYORUMMM ARTIKKKKKKKKKKKKK

KIZLAR BENIM KARNIM SIVRI GIDIO YA ARKADAN HIC BELLI EIL HAMILE OLDUGUM ANCA ONDEN BAKINCA GÖBECİK SİVRİ SİVRİ DURUO YANLARIMDA YOK HİÇ:nazar

Son düzenleme:

hımssss yaza girdik cnaım artık yavaştnaciciler almaya başlayabilrisinn tabi pantollarına sığıyorsan güzell çünkü alt bulmak daha sıkıntılı st okada rproblem olmuyor inan

canım vazalın kullansak ıı olurmu acaba bırde yuzunuz ıcın kullandgnz krem varmı benm cıldım acayıp kurudu ya

vazelın cok yaglı .. en ıyısı badem yagıı bebe yagıda olabılırr ..yada en dogalı zeytınyagı cnmm ii gelıyor ben kaşındıgı zaman bebe yagı suruyorumm ama sımdıye kadar cok kasıntı olmadı bundn sonra baslar sanırımm bebe yagını yuzunede surebılırsın cnm bebege ozel uretım oldugu ıcın zararlı deıll dustann sonraa yaglan komple gurese gıdıomus gıbı :))

Son düzenleme:
canım vazalın kullansak ıı olurmu acaba bırde yuzunuz ıcın kullandgnz krem varmı benm cıldım acayıp kurudu ya

vazelın cok yaglı .. en ıyısı badem yagıı bebe yagıda olabılırr ..yada en dogalı zeytınyagı cnmm ii gelıyor ben kaşındıgı zaman bebe yagı suruyorumm ama sımdıye kadar cok kasıntı olmadı bundn sonra baslar sanırımm

kasınmaya basldı bnmde cnm bısıler kullnym dıyorum ama yuzumde cok kurudu damarlar belırgnlesıo yuzume normal krem kullansam zararı olurmu acaba

badem yağı tüylenme yapıyor bilginiz olsunnnnnnn

kasınmaya basldı bnmde cnm bısıler kullnym dıyorum ama yuzumde cok kurudu damarlar belırgnlesıo yuzume normal krem kullansam zararı olurmu acaba
bebe yagın varsa onu tum bedenıne surebılırsın bebekler ıcın uretıldıgı ııcn zararı yok yada eczaneden nem maskesı al ıı gelıyo.

kızlar yüzünüze güneş kremi kullanın dışarı çıkarken. artık güneş çıktı, hamilelerin cildi güneşe daha hassas olurmuş korumak lazım.
çocuklar için olanı almak lazımmış, yetişkinler için olanları hamilelikte tavsiye edilmiyo.

hımssss yaza girdik cnaım artık yavaştnaciciler almaya başlayabilrisinn tabi pantollarına sığıyorsan güzell çünkü alt bulmak daha sıkıntılı st okada rproblem olmuyor inan

ben tayt kullanmayı tercıh edıyorumm hnllarr en rahat onlar hamılelere ozel taytlar varr .. super:115::115:

merhaba arkadaşlar ben 2011 eylül annesiyim yanlışlıkla topinize girdim. belki yardımım olur ben gebeliğim boyunca karnıma kakao yağı sürdüm sabah akşam. şimdi karnımda hiç çatlak yok ama göğüslerim ve kasık kısmımı ihmal etmiştim oralar çatladı yani yağı az sürmeyin.hamileliğim boyunca çkolatalı gofret gibi kokmuşum eşimin benzetmesi :). başka birşey kullanmadım. ve sakın kese yapmayın ve kaşınan yerleri kaşımayın kaşınınca hemen yağla masaj yapın. hepinize mutlu huzurlu bir hamilelik, kolay bir doğum, sağlıklı bebekler dilerim.
badem yağınada iyi derler ama o vücutta tüğlenme yapıyor ben o yüzden kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…