Eki Görüntüle 383271
kızlar esım diş teknısyenı bebege dogdunda bundan alıcakmısss yawrumm dalga gecıcekler dıyorum bısı olmazz dıoo
kızlaaar ben hergün abartısız makarna yiyorummm çok kilo yapar mı acep :26:
hahaha çok hoşşş bıdık çok tatlı olur yawssbize bir foto eklerisn artık
dünde bneim eşim isim bakıyorr siddik nasıl dedi güldümD kesin diyor 18 yaşına gelir gelmez değiştirirkesin dedim hehe saya saya babasına değiştirir
bizim bebişin anne karnındaki ismi bereket bu arada:dberket bebek aşağı bereket bebek yukarı
hımssssss bu boğazlaa benim için zor bekuzummm( ama elimden geleni yapacğaımmmm ben hmaile kalmadna nce 5 kg zayıflamıştım iyiki vemişim onları:))) yoksa düşünemiyorum kendimi şimdi
canım benim dediğin çok mantıklı bebiklerr şimdi 200-300gr arası ben 4 kg aldımD suyuyla falan 1 kg bebişimin olsun geri kalanı benim hüngür hüngürrrr
eşim taktı bı keree neyse alsa bıle cok kullandırmam ben onu kıyamam kzuumaaçok şekerrr ama yazık bebeğe bee bütün şirinliği gider :)) en iyisi emzik kullandırma
mıdenbulanıo dıemı aynı seyı yıyosun yoksa canın onumu ıstıyor karbonhıdrata cok yuklenme eger mıden alıosa sebze meyve arada tüket cnm yogurtt.. sut ıcemıyorum bende ama yogurt peynır yıyorum
evet canım kalp atışını duydular küçük telsiz gibi bir aletti çok mutlu oldum o sevinçle aşı acısı falan düşünmedim valla
günaydınnnnnn fotokopi
günaaaaaaaaayyyyyyyyyydın sizedeeee
iyi çalışmalarrrr
evet canımm :94: darısı sizeee olsun ağrısız sızısız
bana 17. hafta dolduğu zaman yapıcaz demişlerdi bebeğin kalp atışını duyunca hemen yapalım dediler.
of üşenmesem ben de gitsem şu sağlık ocağına, bu haftada duyulur mu onların aletiyle acaba
benim salı günü duydular canım, istersen haftaya git çok güzel ilgileniyorlar bir sürü bilgi veriyorlar.
kızlar göğüslerımın kahverengı yerlerı genişledi epeyy ucuda çıkmışş sütlenıcem yakında sanırımsızınde olemı
kızlar göğüslerımın kahverengı yerlerı genişledi epeyy ucuda çıkmışş sütlenıcem yakında sanırımsızınde olemı
AYNEN CNM BENIMDE OLE SASIRYRM IYICE KOYULASIO AMA HOSUMADA GIDIO BEBISIMI EMZIRCEM DIE:))
esımde masllah onlar ne dıoo bıle farkettı yanı buyudugunu kıyafetlerımden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?