2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar göğüslerımın kahverengı yerlerı genişledi epeyy ucuda çıkmışş sütlenıcem yakında sanırım sızınde olemı

kızlaaar ben hergün abartısız makarna yiyorummm çok kilo yapar mı acep :26:

mıdenbulanıo dıemı aynı seyı yıyosun yoksa canın onumu ıstıyor karbonhıdrata cok yuklenme eger mıden alıosa sebze meyve arada tüket cnm yogurtt.. sut ıcemıyorum bende ama yogurt peynır yıyorum

o nasıl ısımmıs ole :)) okulda dusunsenee cocugaa sıddıkk gell dedıklerını :)) emzıgı alıcak keısn ıns ozamanlarr gelsın hemende fotosunu atarıss teyzesıı

bundan sonra dıkat edersın cnmm 1o 12 kg alsak ıı bence uzulme senn verırıss hepsını dogum yapıncada burda 2012 eylul annelerın kglarına ne oldu dıe bı yer acarıss

mıdenbulanıo dıemı aynı seyı yıyosun yoksa canın onumu ıstıyor karbonhıdrata cok yuklenme eger mıden alıosa sebze meyve arada tüket cnm yogurtt.. sut ıcemıyorum bende ama yogurt peynır yıyorum

hem bulantıma iyi geliyor hemde gece rüyalarıma girecek şekilde makarnaya aşeriyorum
sebze meyve eksik etmiyorum allahtan bi tavuk etiyle sütten tiksindim o kadar.

evet canımm :94: darısı sizeee olsun ağrısız sızısız

bana 17. hafta dolduğu zaman yapıcaz demişlerdi bebeğin kalp atışını duyunca hemen yapalım dediler.

of üşenmesem ben de gitsem şu sağlık ocağına, bu haftada duyulur mu onların aletiyle acaba

slm kızlar biraz geçmişi okuduk bebişim le geldik galiba en geç kalkan biziz bugün daha kahvaltı yapcaz tembelleştik iyiyce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…