2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bundan sonra dıkat edersın cnmm 1o 12 kg alsak ıı bence uzulme senn verırıss hepsını dogum yapıncada burda 2012 eylul annelerın kglarına ne oldu dıe bı yer acarıss

inş. canımm yaaaa hepbirlikte onlarıdaa hallederizzz ama dikkat etmektede fayda varrrrr gerçekten.

Merhaba kızlarrrr, 2 gündür sağ kasığımda kıpırtılar hissetmeye başladımmmmmm

masallahh canımm pıtpıt bısıler oluomus gıbı demı. gıtgıde daha faazla hıssettırmeye baslıyorr cok sekerr..

slm kızlar biraz geçmişi okuduk bebişim le geldik galiba en geç kalkan biziz bugün daha kahvaltı yapcaz tembelleştik iyiyce
hg cnm maslalahh sız gec kalktınız aldınız uykunuzzuu .. afıyet olsun
bu arada pzt si kontrolumüz var bakalım bebiş ne durumda özledim sıpamı

ben salı gordum gene ozledım kuzumuu .
bende büyük göğüsü çok seviyrm,benimkiler çok küçüktü önceden şimdi çok güüzel oldularrr çok seviniyrm.....
ne güzel
ay sapıkmıyım neeeeee
hehe ... azcık banada ole geldıı.. bız bıle sasırıyoruzz vucudumuz degısıoo masalahh bızee

kızlarrrrr benimmmm memişlerden vereyim sizlere hepinize yeter kocamanlarD
şahlardı şahbaz oldularrr(((

Kızlar benim üst tarafım çok yağlandı,karnımın yan tarafları filan,oysaki alt tarafım aynı hala eski pantolonlarımı giyebiliyorum,2.5 kilo aldım üst bölgem kalınlaşmış durumda,sizde de öyle mi ?

inş. canımm yaaaa hepbirlikte onlarıdaa hallederizzz ama dikkat etmektede fayda varrrrr gerçekten.

üzülme cnm ben dünde yazmıştım ilk gebeliğimde 57 ile hamile kaldım 90 ile doğuma girdim bebğimi emzirdiğim halde 2 ay içinde 55 kiloya düştüm sadece istek önenli ben yemekten pek kısmadım sadece biraz hareket bir de bel için sıkılaştırma almıştım hepsi o

benım karnımın yan taraflarıda doldu bende 2 kg aldım kalınlasıoo gıtgıde kuzum kendıne yer acıoo sanırım

Ooohhh siz uyuyun biz sabahın köründe yollara düşelim işe gitmek için haziranı iple çekiyorum izin almak için. :) bende uyuycaaam artıkk. Sabah alarmın çalmasından nefret eder oldum iyice ben.

göğüsleri hiç sormayın kızlar, hayretle izliyorum gelişimlerini
sonra geri küçülür mü sarkar mı merak ediyorum.
bikaç gündür fena kaşınıyolar ama çatlıcaklar sanırım

canım benimde kalçalar aldı başını gitti yaaaa
zaten maşallahları vardıııııııı
bebim bebiş kız,annenin karından çok kalçasını büyütürmüş öle duymuştum
seninkinin cinsiyeti neydi annesii???????

ay canım benm iyimi kötümü bilemeidm yawss eşit alsan daha hoş olar sanırım:
benim çoğu memişlerde kiloların sonrada göbekte bacaklarda kollarda birşey yok 2 haftadır hmaile pantolonu giyiyorum

maşallah canım metabolizman nekadar güzel çalışıyormuşş kısa sürede eski kilondanda aşağı düşmüşsün inan moral oldun yawss.
Bizlerde snein gibi oluruz inş. canım
yürüyüşş yapmaya çalışıyorum buara çok düzneli olmuyor yani hergün olmuyorr ama hareketliyimdirr inan evde oturmayı özledi diyeiblirim.

benım karnımın yan taraflarıda doldu bende 2 kg aldım kalınlasıoo gıtgıde kuzum kendıne yer acıoo sanırım

Rahim kendine daha fazla yer açmak için diğer organları öteliyormuş,bi yerde okumuştum.Benim de cinsiyeti kız canım ama kalçalarımda fazla büyüme olmadı.

Ay bende küçülmesinler istiyrm amaaaaaaa
ay kesin çatlıydur canım çatlak önleyici krem kullan mutlakaaaa

Kasındıgı zaman hemen krem surmen gerekıor cnm eger surmessen catlıycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…