2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

AFİYET OLSUN CANIM SIZE BENDE DOYRDUM BEBISI GELDİM:)))

MAŞALLH NEGUZEL BI KIZ BI ERKEK HAYRLI OLSN CNM KAC HAFTALIKTI SENIN

Sagol canim.dr da 15+5 cikti.ben inanamadim dr da 3 kere gosterdi ben yuzde kac diyorum dr kesin yaaa diyor:)ogrendim rahatladim valla.alis veris bile yaptik kizimla:)

Valla cnm bnnm hala devam edıo ılac aldım sımdı ıcmıyım dyrum ama ıcmyncede rht etmıo mıdem

merhaba eylül anneleri.. benim bulantılarım 3 hafta önce kesilmişti ama geri geldi.. hiç böyle olan var mı?

benimde düzelmişti tam rahat ettim derken dün fena bi şekilde çıkarttım umarım bi daha olmazzz ama bazı kokulara karşı dayanamıyorum midem kalkıyo

sen ilaç kullanıyomusun cnım??

hayır ilk baştan beri doktorum inatla ilaç vermeyi reddetti bende 16. haftaya kadar dayanırım dedim dayandım tam bitti diyordum galiba geri geldi, ilaç kullanmak istemiyorum bende açıkcası yoksa çoktan alır kullanırdım.

en guzelını yapıosun aslında cnm bende almıyım dıyorum ama bulantı gırdgı zmn ısyernde butun ıletısımım kesılıo hıc bı işe odaklanamıyorum mecbur alıyorum bende((gercı dr.gunde 3 kere al dedı ama ben yarım ıcıyrm sadece

geldim ama geri gidiyorum uyku basdi birden
Gideyimde uzanayim az ütü yapcakdim güya :d
öle bı uykum varkı nısanın son haftalrnda yıllık ıznımden kullanıcam bıkacgunde olsa evde olucam keyfını cıkarıcammm ogunleımı hayal edıyorum
işin komik tarafı bulantı ilacını aldığım gibi kusuyorum..

bende bı kere olduo ama artık cıkarıcak ddurumdyken aldım ılacı oda bı ıse yaramadı cıktı:)))

merhaba arkadaşlar bugün 3 testimizin sonucu çıktı dr bir sıkıntı yok dedi çok şükür.. ikili testte papp a değeri yüksek çıkmıştı..moralimiz bozulmuştu..
bebeğimin cinsiyetide erkek olabilirmiş.. bu hafta sonuna kadarözel dr ye gideceğiz o zaman kesinleşir cinsiyet heralde
bebeğinin pıtpıtlarını duyan var mı bu arada.. ben 16 hafta içinde sol tarafım gıdıklanma gibi tekmecikler hissettim 3 gün ama sonra günde bir defa hafif birer pıt duyar oldum. acba gaz mı diyede aklımdan geçirmeye başladım..
sizlerde durumlar nasıl

Merhaba kızlarrrr, 2 gündür sağ kasığımda kıpırtılar hissetmeye başladımmmmmm

ben de hissdiyorum artık ama yatınca oluyor demi genelde
hele pazartesi bir hissttim bir kaç kere vurdu ben de ona vurdum :) ne vuruyon diye daha çok vurdu bu sefer
ben birde 14. haftada hisstmiştim 2 kere pıt pıt diye 1 dk arayla sonra hisstmemiştim 18. hafta bitii 19 a girdim daha çok hisstmeye başladım
galiba büyüyorlar az tekme yemeyeceğizz

Eki Görüntüle 383302 Eki Görüntüle 383303

kızlar bunlar nasıl ındırıme gırmıs 5.35 tl

çok güzel ama kargo ile 13 tl falan oluyor bir bebk dükkanından alınsa daha ii olur sanki

kızlar benim 6 yaşında bir kızım var ben doğum yaptıktan 2-3 yıl sonra başka çatlamış göbekleri görünce benim göbeğimin hiç çatlamdığını öğrenmiştim bu pazartesi ultrason sırasına girdiğimde benden önceki 7-8 aylık hamile bayanın karnını görünce harita gibi çok etkilendim.. sonra düşündüm kızım da ben ne yapıyodum karnıma diye .. vazalin sürüyordum yanlızca oda son 4 ayda her hafta yada 2 haftada bir vazelin sürüyodum bolca.... hemen hemen hiç çatlagım yok 55le hamile kaldım 75 le normal doğum yapmıştım..şimdi yine arada sürmeye başladım..
dün akşam arkadaşın 2 aylık bebeğini görmeye gittik emzirirken sordum göğüs ucu acımasına bir çözüm buldun mu diye(kızımda 2 ay boyunca süt verirken ağlıyordum çok acımıştı ve yara olmuştu)oda tv den duyduğunu uyguladığı ve çok raht olduğunu söyledi onunda ilk çocuğunun emzirmesi zormuş..
dediki tahinin beklemesiyle üstünde oluşan yağı doğumdan 40 önce göğüs ucuna masajla sürdüm hergün emzirmede hiç bir srunum olmadı sizede söyleyim dedim .. çünkü çok doğal bir yöntem hemde denenmiş..

susam yağı yani alıp da sürülebilir
1 ay önceden sürmek gerek

Bende emzirmede bı sorun olur dıe korkuyrm ıns olmaz ama cok zormus o acı ya ıns hıcbırımız yasamayız bole sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…