AFİYET OLSUN CANIM SIZE BENDE DOYRDUM BEBISI GELDİM:)))
MAŞALLH NEGUZEL BI KIZ BI ERKEKHAYRLI OLSN CNM KAC HAFTALIKTI SENIN
sagol canim.dr da 15+5 cikti.ben inanamadim dr da 3 kere gosterdi ben yuzde kac diyorum dr kesin yaaa diyor:)ogrendim rahatladim valla.alis veris bile yaptik kizimla:)
merhaba eylül anneleri.. benim bulantılarım 3 hafta önce kesilmişti ama geri geldi.. hiç böyle olan var mı?
benimde düzelmişti tam rahat ettim derken dün fena bi şekilde çıkarttım umarım bi daha olmazzz ama bazı kokulara karşı dayanamıyorum midem kalkıyo
sen ilaç kullanıyomusun cnım??
hayır ilk baştan beri doktorum inatla ilaç vermeyi reddetti bende 16. Haftaya kadar dayanırım dedim dayandım tam bitti diyordum galiba geri geldi, ilaç kullanmak istemiyorum bende açıkcası yoksa çoktan alır kullanırdım.
selam herkese
selam canım:))))
öle bı uykum varkı nısanın son haftalrnda yıllık ıznımden kullanıcam bıkacgunde olsa evde olucam keyfını cıkarıcammm ogunleımı hayal edıyorumgeldim ama geri gidiyorum uyku basdi birden
Gideyimde uzanayim az ütü yapcakdim güya :d
işin komik tarafı bulantı ilacını aldığım gibi kusuyorum..
Merhaba kızlarrrr, 2 gündür sağ kasığımda kıpırtılar hissetmeye başladımmmmmm
ben de hissdiyorum artık ama yatınca oluyor demi genelde
hele pazartesi bir hissttim bir kaç kere vurdu ben de ona vurdum :) ne vuruyon diye daha çok vurdu bu sefer
ben birde 14. haftada hisstmiştim 2 kere pıt pıt diye 1 dk arayla sonra hisstmemiştim 18. hafta bitii 19 a girdim daha çok hisstmeye başladım
galiba büyüyorlar az tekme yemeyeceğizz
evet özellikle yemekten sonra dün akşam uzanınca elimi karnıma koymuştum en fazla o zaman hissettim elimle,gün içinde 3-5 saat arayla bi kaç defa hissediyorum 2 gündür
kızlar benim 6 yaşında bir kızım var ben doğum yaptıktan 2-3 yıl sonra başka çatlamış göbekleri görünce benim göbeğimin hiç çatlamdığını öğrenmiştim bu pazartesi ultrason sırasına girdiğimde benden önceki 7-8 aylık hamile bayanın karnını görünce harita gibi çok etkilendim.. sonra düşündüm kızım da ben ne yapıyodum karnıma diye .. vazalin sürüyordum yanlızca oda son 4 ayda her hafta yada 2 haftada bir vazelin sürüyodum bolca.... hemen hemen hiç çatlagım yok 55le hamile kaldım 75 le normal doğum yapmıştım..şimdi yine arada sürmeye başladım..
dün akşam arkadaşın 2 aylık bebeğini görmeye gittik emzirirken sordum göğüs ucu acımasına bir çözüm buldun mu diye(kızımda 2 ay boyunca süt verirken ağlıyordum çok acımıştı ve yara olmuştu)oda tv den duyduğunu uyguladığı ve çok raht olduğunu söyledi onunda ilk çocuğunun emzirmesi zormuş..
dediki tahinin beklemesiyle üstünde oluşan yağı doğumdan 40 önce göğüs ucuna masajla sürdüm hergün emzirmede hiç bir srunum olmadı sizede söyleyim dedim .. çünkü çok doğal bir yöntem hemde denenmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?