Merhaba kızlarrrr, 2 gündür sağ kasığımda kıpırtılar hissetmeye başladımmmmmm![]()
gözün aydın annesi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlarrrr, 2 gündür sağ kasığımda kıpırtılar hissetmeye başladımmmmmm![]()
bundan sonra dıkat edersın cnmm 1o 12 kg alsak ıı bence uzulme senn verırıss hepsını dogum yapıncada burda 2012 eylul annelerın kglarına ne oldu dıe bı yer acarıss![]()
slm kızlar biraz geçmişi okuduk bebişim le geldik galiba en geç kalkan biziz bugün daha kahvaltı yapcaz tembelleştik iyiyce
hg cnm maslalahh sız gec kalktınız aldınız uykunuzzuu .. afıyet olsunslm kızlar biraz geçmişi okuduk bebişim le geldik galiba en geç kalkan biziz bugün daha kahvaltı yapcaz tembelleştik iyiyce
bu arada pzt si kontrolumüz var bakalım bebiş ne durumda özledim sıpamı![]()
hehe ... azcık banada ole geldıı.. bız bıle sasırıyoruzz vucudumuz degısıoo masalahh bızeebende büyük göğüsü çok seviyrm,benimkiler çok küçüktü önceden şimdi çok güüzel oldularrr çok seviniyrm.....
ne güzel
ay sapıkmıyım neeeeee![]()
inş. canımm yaaaa hepbirlikte onlarıdaa hallederizzz ama dikkat etmektede fayda varrrrr gerçekten.
kızlarrrrr benimmmm memişlerden vereyim sizlere hepinize yeter kocamanlarD
şahlardı şahbaz oldularrr(((
Ay ne güzelllMerhaba kızlarrrr, 2 gündür sağ kasığımda kıpırtılar hissetmeye başladımmmmmm![]()
Kızlar benim üst tarafım çok yağlandı,karnımın yan tarafları filan,oysaki alt tarafım aynı hala eski pantolonlarımı giyebiliyorum,2.5 kilo aldım üst bölgem kalınlaşmış durumda,sizde de öyle mi ?
masallahh canımm pıtpıt bısıler oluomus gıbı demı. gıtgıde daha faazla hıssettırmeye baslıyorr cok sekerr..
evet dokunup dokunup gidiyomuş gibi oluyo günün belli saatlerinde, hemen yüzümde bi gülümseme oluşuyo gözlerim parlıyo tabii
Kızlar benim üst tarafım çok yağlandı,karnımın yan tarafları filan,oysaki alt tarafım aynı hala eski pantolonlarımı giyebiliyorum,2.5 kilo aldım üst bölgem kalınlaşmış durumda,sizde de öyle mi ?
üzülme cnm ben dünde yazmıştım ilk gebeliğimde 57 ile hamile kaldım 90 ile doğuma girdim bebğimi emzirdiğim halde 2 ay içinde 55 kiloya düştüm sadece istek önenli ben yemekten pek kısmadım sadece biraz hareket bir de bel için sıkılaştırma almıştım hepsi o
benım karnımın yan taraflarıda doldu bende 2 kg aldım kalınlasıoo gıtgıde kuzum kendıne yer acıoo sanırım![]()
canım benimde kalçalar aldı başını gitti yaaaa
zaten maşallahları vardıııııııı
bebim bebiş kız,annenin karından çok kalçasını büyütürmüş öle duymuştum
seninkinin cinsiyeti neydi annesii???????
aman nazar degmesın onlar bızım kuzularımıza lazım annesıkımselere vermem ben olsamm
![]()
göğüsleri hiç sormayın kızlar, hayretle izliyorum gelişimlerini
sonra geri küçülür mü sarkar mı merak ediyorum.
bikaç gündür fena kaşınıyolar ama çatlıcaklar sanırım![]()
göğüsleri hiç sormayın kızlar, hayretle izliyorum gelişimlerini
sonra geri küçülür mü sarkar mı merak ediyorum.
bikaç gündür fena kaşınıyolar ama çatlıcaklar sanırım![]()