• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

vallah dün benimde çok kaşındı ama kaşımadım, çikolata yağından sürerek okşayarak kaşımış oldum :52:
bende 5 çeşti krem sürüyorum :1:
duşdayken bebe yağı, çıktıktan sonra frei diye bir hamilelik kremi, susam yağı da arada sürdüm ama kokusu iğrenç geldi bana....
çikolata yağı, üst bacak arkama celellit kremi sürüyorum arada acaba bir zararı olur mu onun :17:

merhaba arkadaşlar ben 2011 eylül annesiyim yanlışlıkla topinize girdim. belki yardımım olur ben gebeliğim boyunca karnıma kakao yağı sürdüm sabah akşam. şimdi karnımda hiç çatlak yok ama göğüslerim ve kasık kısmımı ihmal etmiştim oralar çatladı yani yağı az sürmeyin.hamileliğim boyunca çkolatalı gofret gibi kokmuşum eşimin benzetmesi :). başka birşey kullanmadım. ve sakın kese yapmayın ve kaşınan yerleri kaşımayın kaşınınca hemen yağla masaj yapın. hepinize mutlu huzurlu bir hamilelik, kolay bir doğum, sağlıklı bebekler dilerim.
badem yağınada iyi derler ama o vücutta tüğlenme yapıyor ben o yüzden kullanmadım.

mrb cnm hg tskler bılgılerınız ıcın gecen sene sızde bızım gıbı merakla bebısınızı beklıyodunuzz :)) negusell sımdıı bıze bılgı vermenız cok hosuma gıtttıı saolunnn

vallah dün benimde çok kaşındı ama kaşımadım, çikolata yağından sürerek okşayarak kaşımış oldum :52:
bende 5 çeşti krem sürüyorum :1:
duşdayken bebe yağı, çıktıktan sonra frei diye bir hamilelik kremi, susam yağı da arada sürdüm ama kokusu iğrenç geldi bana....
çikolata yağı, üst bacak arkama celellit kremi sürüyorum arada acaba bir zararı olur mu onun :17:

baska yokmuyduuu masallahhhh :9::9::9::9:

selam kızlar nasılsınız bakalım dün ben çok kötüydüm dün bayağı bir iş yaptım çok sancım oldu aybükemin tüm bebeklik ve giymediği ne varsa hepsini bazadan çıkardım oğluşuma bolcana çıtçıtlı body var sarısı beyazı kremı turuncusu gibi kadifeli tulumları var yeşili sarısı turuncusu onları ayırdım 2 yorgan hurcu aybükenin kıyafetleri çıktı kayınvalideme götürücem aybükemede minik çeyiz hazırladım ilk pikesi ilk eldşvenibodysi çorabı tulumu ilk adım ayakkabısı eldiveni biberonu emziği evlendiğinde ilk hediyesi hazır olcak bu arada paşamın ismini ayberk koyduk

Slm kizlar nasilsiniz?cinsiyetimizi ogrendik kizima erkek kardes geliyormus kesin dedi dr.pipiyi gorduk:)

selam kızlar nasılsınız bakalım dün ben çok kötüydüm dün bayağı bir iş yaptım çok sancım oldu aybükemin tüm bebeklik ve giymediği ne varsa hepsini bazadan çıkardım oğluşuma bolcana çıtçıtlı body var sarısı beyazı kremı turuncusu gibi kadifeli tulumları var yeşili sarısı turuncusu onları ayırdım 2 yorgan hurcu aybükenin kıyafetleri çıktı kayınvalideme götürücem aybükemede minik çeyiz hazırladım ilk pikesi ilk eldşvenibodysi çorabı tulumu ilk adım ayakkabısı eldiveni biberonu emziği evlendiğinde ilk hediyesi hazır olcak bu arada paşamın ismini ayberk koyduk

sanırım bızımkı allah nasıp ederse ıkıncı bebıse ılkten kalanlarolucak .. masallahh canımm ayberk ısmı kızının ısmıylede uymus cok gsell bencee .. :nazar::nazar:

Slm kizlar nasilsiniz?cinsiyetimizi ogrendik kizima erkek kardes geliyormus kesin dedi dr.pipiyi gorduk:)

masallahh canımm .. :nazar::nazar::nazar:

Benım cnmda sureklı bısıler yemek ıstıo ama ne??makarnayı bende bazen cok ıstyrm ozellıkle cubuk makarna:56::56:

Benım cnmda sureklı bısıler yemek ıstıo ama ne??makarnayı bende bazen cok ıstyrm ozellıkle cubuk makarna:56::56:
benim rüyalarıma bile giriyo bikere rüyamda yerken eşim uyandırmıştı beni kızdım ona makarna yiyorum niye uyandırdın diye :1:

yemek lazım o kucuk makarna canavarını :)) masallahh .. benımkıde acıkmıss pıtpıtlıoo yıyımde uyusunn kuzum :9::9::9:
off yanmez miii :) :nazar: maşallah senin bebişe

Back
X