• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Slm kizlar bir kac gundur sutum szalmisti bugun toptan gitti coccumda emiyo emiyo bisi yok kiziyo tekrar yapisiyo gene yok iki ic deniyo sonra agliuo ne yedimse artmadi ne yapim gelir mi tekrar emzirmeye devam etsem bi akil verin lutfenn ne yapayim
cnm bence sen bir pompayla sag bakalim gercekten ne kadar gelecek? bazen az gibi gorunuyor ama gec geliyor biraz, cekince geliyor. Eger sagdiginda azsa hemen kendini bir beslenme kurune koy- ben de biraz yedigime dikkat etmeyince azaliyor hemen- sabah yumurta sut ihmal etme, bol bol protein, baklagiller cok iyi geliyor, asure yap hemen, her ogun yesil yaprakli salatalar ye(ozellikle dereotu), bol su ic corba- birkac gun boyle yuklen bakalim, umarim artar cnm- ona odaklanmamaya calis ayrica, bol bol yetiyor sutum diye pozitif dusunmeye calis ki etkilenmesin.

tabikide hayır canım , burası ekim annelerinden geriye kalanların topiği , zaten bebişlerin bazıları eylülde doğdu , ismi ekim dielim , ama yeni katılan anneler ekim annesi olsa daha iyi paylaşımlarımız olur tabii , eskiler aynen devam , oğluşunda diş sıkıntısı olmasın canım ? bu ara benim kızımda mız mız , damaklar kaşınmaya başladı :nazar::emir_bebek::nazar:

sağlık ocağına aşıya gittiğimde kontrol etti daha yok diş dedi, ben de bakıyorum ama daha belirti yok gibi

ama emziği emmiyor yiyor resmen oğlum :1:, çıkarıyor tersini sokuyor ağzına ya da yandan sokuyor sert yeri gelsin diye

bir de beyefendi beğenmiyor ben ağzına sokuyorum o çıkarıp kendi tekrar sokuyor, kendi işini kendi yapçak zıpır :9:

kızlar ben koltuk altından ölçüyorum ama geçen zafi söylemişti çok kullanışlı die , varmı kullanan , tavsiye edermisiniz ? nasıl ölçüyor ? ne kadar mesafeden ve başka neleri ölçebiliyor ? ve hangi marka ?

mesaj tekrarı olmuş 0_0

kızlar dün kızımda öksürük başlamıştı bugün doktoruna götürdüm.önemli birşey yokmuş.hafiff nezle olmuş dedi.ayrıca kızımın yatmayı hiç istemediğini söyledim.destekli oturtmaya başlayabilirsin dedi.bilginiz olsun

sağlık ocağına aşıya gittiğimde kontrol etti daha yok diş dedi, ben de bakıyorum ama daha belirti yok gibi

ama emziği emmiyor yiyor resmen oğlum :1:, çıkarıyor tersini sokuyor ağzına ya da yandan sokuyor sert yeri gelsin diye

bir de beyefendi beğenmiyor ben ağzına sokuyorum o çıkarıp kendi tekrar sokuyor, kendi işini kendi yapçak zıpır :9:

:) bizim de ayni gercekten, emzigin tersiyle damagini kasiyor, mizir mizir tum gun, oyalamak icin kirk dereden su getiriyoyuz, huyu degisti. dis belirtileri olsa gerek, hepimizde ayni durumlar var..

diş görünmesede dipten geliyordur canım , belli zaten kaşındığı çünkü benim fıstıkım ne bulsa saldırıyor , parmağınla masaj yap arada diş etlerine , rahatlatıyor biraz

biz demir damlasını sevmediği için arkadan hemen vitamini veriyoruz. dr söylediğimde olur dedi hiç sakıncası yok.yeterki alsın dedi. arkasından da emziriyorum hemen.
Zuhal'in de söylediği gibi kalsiyum içerikli gıdalarda demir ilacının alınmaması gerekiyor. Vitamin de tokken verilmeli. Ben ilk kullanmaya başladığımızda demir ilacını tokken veriyordum hemen kırmızı kırmızı kusuyordu. Doktora danıştıktan sonra açken veriyorum, emzirdikten sonra kussa bile rengi kırmızı olmuyor, yani çoktan sindirmiş emilimi gerçekleşmiş oluyor. Bence sen de hemen emzirme canım.

diş görünmesede dipten geliyordur canım , belli zaten kaşındığı çünkü benim fıstıkım ne bulsa saldırıyor , parmağınla masaj yap arada diş etlerine , rahatlatıyor biraz

kızlar bizdede huysuzluk hat safhada.doktoruna sordum bugün diş için görünür bi durum yok ama dipte hareketlenmeler oldukça huysuzluk yaparmış kuzucuklarda.bakalım ne kadar sürecek bu vızıldanmalar

:) bizim de ayni gercekten, emzigin tersiyle damagini kasiyor, mizir mizir tum gun, oyalamak icin kirk dereden su getiriyoyuz, huyu degisti. dis belirtileri olsa gerek, hepimizde ayni durumlar var..

doğsun rahatız, 40ı çıksın rahatız, hele bir otursun daha rahat, hele bir yürüsün dişi çıksın derken bir bakçaz kocaman olmuş minişler :emir_bebek:

bugün çok moralim bozuk işyerinden birinin eşi bebeğini kaybetti :ssz: 7 aylık hamileydi karnında ölmüş bebek, doğum yapmasını bekliyolar şimdi. yıllarca tedavilerle olsun diye çabalamışlardı. odasını eşyalarını hazırlamaya başlamışlardı. o kadar üzüldüm ki :((

rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısı. bazen aklıma geliyor da içim yanıyor düşüncesinden bile.Allah'ım sen koru evlatlarımızı...

doğsun rahatız, 40ı çıksın rahatız, hele bir otursun daha rahat, hele bir yürüsün dişi çıksın derken bir bakçaz kocaman olmuş minişler :emir_bebek:

bugün çok moralim bozuk işyerinden birinin eşi bebeğini kaybetti :ssz: 7 aylık hamileydi karnında ölmüş bebek, doğum yapmasını bekliyolar şimdi. yıllarca tedavilerle olsun diye çabalamışlardı. odasını eşyalarını hazırlamaya başlamışlardı. o kadar üzüldüm ki :((

rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısı. bazen aklıma geliyor da içim yanıyor düşüncesinden bile.Allah'ım sen koru evlatlarımızı...

rabbim sabırlar versin gerçekten çok çok çok zor , artık rahat zamanlarımız hamilelikte kaldı canım , 3 yaşından sonra rahatlarız yavaştan die düşünüyorum , bekleyip görücez artık

kızlar dün kızımda öksürük başlamıştı bugün doktoruna götürdüm.önemli birşey yokmuş.hafiff nezle olmuş dedi.ayrıca kızımın yatmayı hiç istemediğini söyledim.destekli oturtmaya başlayabilirsin dedi.bilginiz olsun
Geçmiş olsun miniğe, benim oğlum da öksürüyordu, ona da hafif dedi. Sabah akşam kaşığın ucuyla çok az şurup kullandık, geçti. Ben oturtmaya başladım, özellikle kucağımda sırtını gayet dik tutuyor, kasları bayağı gelişmiş kendi istiyor.

aman canım olmasın önemli bişeyi , mevsim geçişlerinde dikkat etmek lazım çok , hava bi iyi bi kötü :37: ben biraz aktivite merkezine bıraktığımdan birde oturtmuyorum , orda istikhakını dolduruyor benim cimcime :) 6 ayı bi devirelimde , aslında şanslıyız kızlar yaa , bebeklerimiz 6. ayını doldurduğunda yaz gelmiş olucak , 7-8 aylık oldularmı deniz zamanı :21:

canım benim oğluşumda iki hftadır emziğin sertkısmı arkasını sürekli ağzına sokuyordu emzik kısmını çiğniyordu iki gün önce damağında ince bir çizgi gördüm bu günde dişinin ucu çıkmış görünüyor, ama o kadar huysuzki anlatamam gece saat başı kalkıyor sürekli eli ağzında diş jeli ile masaj yapıyorum ama etkisi olmuyor yazık kuzuma canı yanıyor belliki. seninkininde eli kulağında bir haftaya kadar çıkarırı ucunu.

canım benim oğluşumda iki hftadır emziğin sertkısmı arkasını sürekli ağzına sokuyordu emzik kısmını çiğniyordu iki gün önce damağında ince bir çizgi gördüm bu günde dişinin ucu çıkmış görünüyor, ama o kadar huysuzki anlatamam gece saat başı kalkıyor sürekli eli ağzında diş jeli ile masaj yapıyorum ama etkisi olmuyor yazık kuzuma canı yanıyor belliki. seninkininde eli kulağında bir haftaya kadar çıkarırı ucunu.
Darısı başımıza, ucunu bi görseydik biz de, doktoru az kalmış dedi hadi hayırlısı. Bebeğim helak oldu bu diş yüzünden oysa çok uslu bir bebekti. Çok canı yanıyor, boncuk boncuk oluyor gözleri, masaj yapınca öyle minnettar bakıyor ki off yüreğim parçalanıyor. Dişliğini tam tutamasa da havucu ağzına götürebiliyor, kendi eli benim elim tatmin etmediğinde oyalanıyor. Allah bütün yavrulara yardımcı olsun çok zor bir dönem:(

hayırlı aksamlar annişler.idili dr una götürdük öksürüğü geçmiş dedi pzrtesi ameliyat için hazırlıklar baslıcak sanırım artık.salı ameliyat olma ihtimali büyük içim daha bi sıkıldı böle olunca :37:

hayırlı aksamlar annişler.idili dr una götürdük öksürüğü geçmiş dedi pzrtesi ameliyat için hazırlıklar baslıcak sanırım artık.salı ameliyat olma ihtimali büyük içim daha bi sıkıldı böle olunca :37:

bir an önce olsunda rahatlasın bebiş , tabii sizde , herşey iyi olucak inşallah Allahın izniyle , dualarımız minik kızınla

Back
X