• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

canim cok gecmis olsun. allah koruyor meleklerimizi. cok hareketlendiler gecenngun benim oglumda dusuyodu koltuktan son dakika yakaladim odum kopmustu. allahim sen koru hepimixin evlatlarini. ayrica bayildim fotografa. bizimkide basladi ayaklarini tutumaya coraplarini cikariyor. henuz agzina goturmedi ama.

tesekkur ederim cnm:16: Rabbim koruyor meleklerimizi cok sukur biseycik olmadan atlatdik :21:siz de atlatmissiniz cok sukur:21:

bikac gundu tutuyordu ama bugun aksamdan yapmaya basladi kuzuuu:nazar: goturur annesi 1kac gune:34:

tulin ahmetcik nasil emmesi fln duzeldimi
bizimki cok istahsiz
:5: bugun toplasan 15 dak emmedi memeyi her aldiginda hirsla isirmaya calisiyor :41:

melegimi aksam 9 da uyumaya alistirayim dedim fena oldu 6 bucuktan beri uyanik 2 de uyuyup emzirmek icin 3 defa uyanan ben icin cok kotu oldu

merhabalar
2 gundur yokdum baya degisiklik olmus okudum hepsini tam 22 sayfa :37:
Omerle ilgili biraz sikintim vardi:ssz::ssz::ssz:anlatayim simdi
2 gun once aksam yemegi yerken Omeri yanimizda arabasina yari oturur pozisyonda koymusdum bizi rahat gorsun diye

o da herzamanki gibi basini kaldirip oturuyordu ve bundan zevk aliyordu gulucukler cigliklar atiyordu her kalkisinda
veee ben basimi one cevirip yemege devam ederken birden guuup diye bi ses duydum
geri cevrildikde Omeri yerde yuzustu dusmus sekilde gordum
:14:inan korkumdan ne yapacagimi sasirdim :14:o kadar yuksekden aglamaya basladi ki kolu-bacagi kirilmis ve ya kafasina bisey olmus zann etdim :43:biranda yerimde donup kaldim basladim aglamaya dunyam durdu sanki
:43:esim kucagina alip capucak soydu uzerini koluna bacagina heryerine bakdi kafasinda cizik vardi hafifce baska heryeri normal gozukuyordu
inanin tum geceni sok icinde gecirdim ona bisey olursa naparim diye yalvardim Rabbime bi problem cikmasin diye
dun de butun gun izledim hareketlerini her saniyesine kadar cok sukur hersey normaldi
insan basina gelmeyince anlamiyor hicbiseyiiii:ssz: Rabbim bebelerimizi korusun:5:
amin canım, korkulmazmı ben dişetlerine masaj yaparken bazn yanağına biraz sertçe giriş yapıyorum basıyor çığlığı korkudan ölüyorum damağımı yırttım diye.

tulin ahmetcik nasil emmesi fln duzeldimi
bizimki cok istahsiz
:5: bugun toplasan 15 dak emmedi memeyi her aldiginda hirsla isirmaya calisiyor :41:

yok sevilcim duzelmedi maalesef. memeyi birakicak herhalde diyo insanlar. bakalim alti aylik olalim en azindan diyorum bende. insallah emer bir ay daha. omerdemi istahsiz :( ya insallh bi donemdir bu. ben hep belki yarin duzelir umidiyle doluyum. tam yirmi gun oldu. insallah omercikte duzelir yakin zamanda. ben uyutup oyle emziriyorum.

canım benim oğluşumda iki hftadır emziğin sertkısmı arkasını sürekli ağzına sokuyordu emzik kısmını çiğniyordu iki gün önce damağında ince bir çizgi gördüm bu günde dişinin ucu çıkmış görünüyor, ama o kadar huysuzki anlatamam gece saat başı kalkıyor sürekli eli ağzında diş jeli ile masaj yapıyorum ama etkisi olmuyor yazık kuzuma canı yanıyor belliki. seninkininde eli kulağında bir haftaya kadar çıkarırı ucunu.

hayirli olsun kuzunun ilk disiiiiiiii :) yazik ya, umarim kolayca atlatir:( bizim de eli kulaginda, soyledigin tum belirtiler mevcuttt!

hayırlı aksamlar annişler.idili dr una götürdük öksürüğü geçmiş dedi pzrtesi ameliyat için hazırlıklar baslıcak sanırım artık.salı ameliyat olma ihtimali büyük içim daha bi sıkıldı böle olunca :37:

insallah bir an once olur da bir an once iyilesir bebegin cnm, bebeginize acil sifalar, dualarimiz sizinle, size de kolaylik ve sabir diliyorum..

ya benim.sutte gec geliyor sut var ama gelmiyor uyanikken dauamiyorum kizim birakiyor ancak.uykusunda gelene kadar sabrediyor gece tam 12 dk sut gelsin diye cekti durdu sinir krizi gecirecektim uykudan uyanip bos bosuna bekledim ne yapsak erken gelir elimle u seklinde sıkiyorum masaj yapiyorum nafile

cnm sut inmesini kolaylastiran en onemli faktor rahat olmakmis o an- sut gelmedi mi geldi mi diye bekleyince stres oluyor insan ve de sut inmesi de etkileniyormus. soguk da etkiliyormus, sicak su torbasi deneyebilirsin. daha once okuduklarima gore sut inmesini kolaylastiran faktorler: sessiz rahat bir ortam, rahatlamis omuzlar ve kaslar, sicak, derin derin nefes almak, omuzlarina ya da sirtina sicak su torbasi koymayi deneyebilirsin, sarki soylemek ve mirildanmak da kolaylastiriyormus :) bir de gorsel olarak sutun indigini hayal etmek, o kanallardan sutun aktigini canlandir, ya da bir selale vs.
bir de sut inmesi sartlanmis refleksmis, hani su pavlovun kopegi vardir ya sartlanma, o sekilde. o yuzden belli bir rutinle sartlandirma yapmak mumkunmus,mesela her emzirmeden once ayni fincanla ayni bitki cayini icmek, ayni odaya ayni koltuga gitmek, derin nefes almaya baslamak vs. ise yarar mi bilmiyorum ama bir sure deenyip bakabilirsin.

buda benim melegim Nihle

Eklentiler

• $542719_10151479441819324_296871729_n.webp
    $542719_10151479441819324_296871729_n.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 46
merhabalar
2 gundur yokdum baya degisiklik olmus okudum hepsini tam 22 sayfa :37:
Omerle ilgili biraz sikintim vardi:ssz::ssz::ssz:anlatayim simdi
2 gun once aksam yemegi yerken Omeri yanimizda arabasina yari oturur pozisyonda koymusdum bizi rahat gorsun diye

o da herzamanki gibi basini kaldirip oturuyordu ve bundan zevk aliyordu gulucukler cigliklar atiyordu her kalkisinda
veee ben basimi one cevirip yemege devam ederken birden guuup diye bi ses duydum
geri cevrildikde Omeri yerde yuzustu dusmus sekilde gordum
:14:inan korkumdan ne yapacagimi sasirdim :14:o kadar yuksekden aglamaya basladi ki kolu-bacagi kirilmis ve ya kafasina bisey olmus zann etdim :43:biranda yerimde donup kaldim basladim aglamaya dunyam durdu sanki
:43:esim kucagina alip capucak soydu uzerini koluna bacagina heryerine bakdi kafasinda cizik vardi hafifce baska heryeri normal gozukuyordu
inanin tum geceni sok icinde gecirdim ona bisey olursa naparim diye yalvardim Rabbime bi problem cikmasin diye
dun de butun gun izledim hareketlerini her saniyesine kadar cok sukur hersey normaldi
insan basina gelmeyince anlamiyor hicbiseyiiii:ssz: Rabbim bebelerimizi korusun:5:
canim bununla gecmis olsun bir daha olmaz ins uc gun once bende dusurdum melegimi hemde yanimdayken yastigin yuzunu degistirmek icin ustun koru yer attim sonra telefona bildirim geldi ona bakarken nasil oldu anlamadim bir anda yere dustu ama cok sukur yere attigim yastigin uzerine elimle koymusum gibi yatiyordu aglamadi ama bir anda oda ne oldugunu anlamadi bensoka girdim nasil dustude yastiga denk geldi diye Rabbim korudu cabuk atlattik soku

Çok geçmiş olsun sevindim önemli birşey olmadığına minik kuzucuklar hastalanmasın hiç...Bizimde babamız hastalandı şimdide nezle öksürük çok korkuyorum bizim bebişe geçecek diye birdaha o günleri yaşamak istemiyorum:31: biraz alakasız olacak ama çamaşırları görünce aklıma geldi canım sen hangi deterjanı kullanıyorsun:3:

çok teşekkür ederim canım sizin babanıza da geçmiş olsun.ben dalin toz deterjanını kullanıyorum canım lavanta esanslı.

Back
X