- Konu Sahibi Sarisekerannesi
kızlarr evlılık cızelgeme bakınnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar aras 4 ay olmadan dönmeye başladı kanepede falan bırakamıyorum
yere yorgan battanıye atıyorum dönuyo duruyo ev sıcak ama yınede yerden soguk kaparmı dıye korkuyorum sızler ne yapıyosunuz kızlar
Kizlar bes gundur duzenli lesliiee ile onbes dakika yuruyus yaparak isiniyorum sonra onbes dakikada eliptik bisiklete biniyorum.yarim kilo gtti kaldi iki bucuk kilom.ama asil amacim sikilasmak gobegimi toparlamak![]()
masaallah Arasabizimki 4.aydan beri sirtustunden yuzustune cevriliyor,bide saga sola cevirirken yuzustu donuyo
kendisi saga-sola sadece memeyi gorurken donmeye cabaliyoama yukari donse totosu donmuyo totosu donse yukari
tenbel oglum benim
![]()
kızlarr evlılık cızelgeme bakınnnnnn
masaallah Arasabizimki 4.aydan beri sirtustunden yuzustune cevriliyor,bide saga sola cevirirken yuzustu donuyo
kendisi saga-sola sadece memeyi gorurken donmeye cabaliyoama yukari donse totosu donmuyo totosu donse yukari
tenbel oglum benim
![]()
beraber nice mutlu yillaraaaa, yildonumunuz kutlu olsunn :)
kızlar yaa benm oğlanın elleri sürekli ağzında yaa hiç çıkarmıyor bu şekilde olan var mı
hiç durmuyor yaa üstünü bile değiştirirken ellerini zor geçiriyorum kolundan hemen ağzına almak istiyor
benim kizim da oyle, hele yuzustu koyunca nasil bagiriyor anlatamam, nefret ediyor, napicaz bilmem, hergun biraz koymaya calisioyrum yuzsustu alissin diye ama alismiyor, sevemedi.
kızlar saat 11 e gelıyo arası ve yarenımı yatırayım gelırım yıne
11 i saatımız belledık sasmasın
uyuma ıslemı tamamdır kızlarrrr
yedı kılo verdım ılk aylarda 6 kılosunu gerı aldım hamıle kalmadan oncekı halımden 1 kg bıle daha azdım doguma gırerken...zaten kızımda1950 kg dogdu 34 haftalık
ne guzelcocuklar vaktinde uyuyorlarmi bari
bu arada canimbugun evlilik yildonumun hemde 8 yillik
nece mutlu huzurlu saglam senelere bebislerinle kocanla
![]()
uyumuslar bile
![]()
iyi geceler kızlar
duydum ki yeni topic açılmış (geç kaldım tabi biraz) bende katılayım dedim tabi izin varsa
benim ismim gülcan, oğlum 29 ekim 2012'de doğdu, ismi Kaan ve şu an yanımda mışıl mışıl uyuyor![]()
yere henuz koymadim cnm icime sinmiyo soguk fln alir diye:18: sadece yatagina kendi yatagimiza sirtustu yada yana donuk koyuyorum oda cevrilmeye basliyooh masalla tos tosa oda erken dönmuş cnm pekala sen nereye koyuyosun cnm yerım onun totosunu
cnmmmm hosgeldınnnn bızımde 2 gun oldu cok gez sayılmaz nasılsın bakalım gözukmuyorsun özlettın kendını kaanın nasıl
burayı senin msjlardan buldum yarenim hemen koştum bende
iyiyim çok şükür sen nasılsın yaren aras nasıllar?
Kaanım iyi maşallah teyzesi, günden güne değişiyor, çığlıklar, gülücükler, ilgi istemeler, oyunlar, bizi taklit etmeler vs
her günümüz neşeyle geçiyor çok şükür
yalnız oğlum hala dönmüyor ona kafayı taktım aras dönmeye başlamış galiba dimi?
canım ben face girip çıkıyorum uzun zamandır hiç bi yere bakmıyordum nette, kaan sağolsun izin vermiyordu ama büyüdükce rahatladım biraz hemen koştum buralara
bu arada 8 yılı devirmişsiniz, maşallah size, nice senelere inşallah sağlıkla, mutlulukla, aşkla ve çocuklarınızla inşallah![]()
iyi geceler kızlar
duydum ki yeni topic açılmış (geç kaldım tabi biraz) bende katılayım dedim tabi izin varsa
benim ismim gülcan, oğlum 29 ekim 2012'de doğdu, ismi Kaan ve şu an yanımda mışıl mışıl uyuyor![]()