• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

kızlar aras 4 ay olmadan dönmeye başladı kanepede falan bırakamıyorum
yere yorgan battanıye atıyorum dönuyo duruyo ev sıcak ama yınede yerden soguk kaparmı dıye korkuyorum sızler ne yapıyosunuz kızlar

masaallah Arasa:nazar: bizimki 4.aydan beri sirtustunden yuzustune cevriliyor,bide saga sola cevirirken yuzustu donuyo
kendisi saga-sola sadece memeyi gorurken donmeye cabaliyo:1: ama yukari donse totosu donmuyo totosu donse yukari:9: tenbel oglum benim:27:

Kizlar bes gundur duzenli lesliiee ile onbes dakika yuruyus yaparak isiniyorum sonra onbes dakikada eliptik bisiklete biniyorum.yarim kilo gtti kaldi iki bucuk kilom.ama asil amacim sikilasmak gobegimi toparlamak:-)

:46:superr yaaa:nazar:kiskandim:23: bu bana ilk gaz oldu ben de basliyorum yarindan itibaren egzersizlere:6::122:

masaallah Arasa:nazar: bizimki 4.aydan beri sirtustunden yuzustune cevriliyor,bide saga sola cevirirken yuzustu donuyo
kendisi saga-sola sadece memeyi gorurken donmeye cabaliyo:1: ama yukari donse totosu donmuyo totosu donse yukari:9: tenbel oglum benim:27:

oh masalla tos tosa oda erken dönmuş cnm pekala sen nereye koyuyosun cnm yerım onun totosunu

benim kizim da oyle, hele yuzustu koyunca nasil bagiriyor anlatamam, nefret ediyor, napicaz bilmem, hergun biraz koymaya calisioyrum yuzsustu alissin diye ama alismiyor, sevemedi.

kızlar yaa benm oğlanın elleri sürekli ağzında yaa hiç çıkarmıyor bu şekilde olan var mı
hiç durmuyor yaa üstünü bile değiştirirken ellerini zor geçiriyorum kolundan hemen ağzına almak istiyor

benim oğlumda öyle hatta bir eli yetmiyor ikisini birden ağzına sokmaya uğraşıyor =)

benim kizim da oyle, hele yuzustu koyunca nasil bagiriyor anlatamam, nefret ediyor, napicaz bilmem, hergun biraz koymaya calisioyrum yuzsustu alissin diye ama alismiyor, sevemedi.

cnm bızımkıde yuzustu dönuyo ama döndunede bın pışman oluyo tosunum vıdeo eklenıyomı buraya

kızlar saat 11 e gelıyo arası ve yarenımı yatırayım gelırım yıne
11 i saatımız belledık sasmasın

ne guzel :nazar: cocuklar vaktinde uyuyorlarmi bari:emir_bebek:
bu arada canim:52::52: bugun evlilik yildonumun hemde 8 yillik :52::52:nece mutlu huzurlu saglam senelere bebislerinle kocanla:16::16::16:

yedı kılo verdım ılk aylarda 6 kılosunu gerı aldım hamıle kalmadan oncekı halımden 1 kg bıle daha azdım doguma gırerken...zaten kızımda1950 kg dogdu 34 haftalık

25 haftalık resmini gördüğümde kendi hamileliğimi düşündüm benim 38. haftamda ancak o kadar göbeğim oldu senin kızın 40 ı görseydi senin göbüş nasıl olurdu kimbilir =)

ne guzel :nazar: cocuklar vaktinde uyuyorlarmi bari:emir_bebek:
bu arada canim:52::52: bugun evlilik yildonumun hemde 8 yillik :52::52:nece mutlu huzurlu saglam senelere bebislerinle kocanla:16::16::16:

sagol cnm benımmmmmm
cocuklar uyuyolar cnm vakıtlerınde arası 8 bucuk yada 9 dan sonra hıc uyutmuyorum zaten 2 saat uyanık kalınca uyku gelıyo 22.30 gıbı hazırlılarına başlıyoruz her aksam aynı şeylerı yapıyoruz ıtıraz etmıyo hasta falan olmadıgı surece aynı:nazar::nazar:

iyi geceler kızlar :16:

duydum ki yeni topic açılmış (geç kaldım tabi biraz) bende katılayım dedim tabi izin varsa :3:

benim ismim gülcan, oğlum 29 ekim 2012'de doğdu, ismi Kaan ve şu an yanımda mışıl mışıl uyuyor :nazar:

duydum ki yeni topic açılmış (geç kaldım tabi biraz) bende katılayım dedim tabi izin varsa :3:

benim ismim gülcan, oğlum 29 ekim 2012'de doğdu, ismi Kaan ve şu an yanımda mışıl mışıl uyuyor :nazar:

cnmmmm hosgeldınnnn bızımde 2 gun oldu cok gez sayılmaz nasılsın bakalım gözukmuyorsun özlettın kendını kaanın nasıl

oh masalla tos tosa oda erken dönmuş cnm pekala sen nereye koyuyosun cnm yerım onun totosunu
yere henuz koymadim cnm icime sinmiyo soguk fln alir diye:18: sadece yatagina kendi yatagimiza sirtustu yada yana donuk koyuyorum oda cevrilmeye basliyo:emir_bebek: tam duz biyer olsa daha iyi olurdu aslinda donmesi acisindan:26:

cnmmmm hosgeldınnnn bızımde 2 gun oldu cok gez sayılmaz nasılsın bakalım gözukmuyorsun özlettın kendını kaanın nasıl

burayı senin msjlardan buldum yarenim hemen koştum bende :1:
iyiyim çok şükür sen nasılsın yaren aras nasıllar? :nazar:
Kaanım iyi maşallah teyzesi, günden güne değişiyor, çığlıklar, gülücükler, ilgi istemeler, oyunlar, bizi taklit etmeler vs :52:
her günümüz neşeyle geçiyor çok şükür :nazar:
yalnız oğlum hala dönmüyor ona kafayı taktım aras dönmeye başlamış galiba dimi?
canım ben face girip çıkıyorum uzun zamandır hiç bi yere bakmıyordum nette, kaan sağolsun izin vermiyordu ama büyüdükce rahatladım biraz hemen koştum buralara :1:

bu arada 8 yılı devirmişsiniz, maşallah size, nice senelere inşallah sağlıkla, mutlulukla, aşkla ve çocuklarınızla inşallah :16:

burayı senin msjlardan buldum yarenim hemen koştum bende :1:
iyiyim çok şükür sen nasılsın yaren aras nasıllar? :nazar:
Kaanım iyi maşallah teyzesi, günden güne değişiyor, çığlıklar, gülücükler, ilgi istemeler, oyunlar, bizi taklit etmeler vs :52:
her günümüz neşeyle geçiyor çok şükür :nazar:
yalnız oğlum hala dönmüyor ona kafayı taktım aras dönmeye başlamış galiba dimi?
canım ben face girip çıkıyorum uzun zamandır hiç bi yere bakmıyordum nette, kaan sağolsun izin vermiyordu ama büyüdükce rahatladım biraz hemen koştum buralara :1:

bu arada 8 yılı devirmişsiniz, maşallah size, nice senelere inşallah sağlıkla, mutlulukla, aşkla ve çocuklarınızla inşallah :16:

cnm gercekten cok sevındım senı gördugume
masalla kaanıma evınıze neşe sacmış bızde aynı hallerdeyz cnm
sakın haa kafana takma benım kızım 5 aya yaklaşırken yuzustu döndu kızım kolundan destek alarak dönmeye calısıyodu ugras sonrasında basarmıştı
aras kafadan destek alarak dönuyo bırden altını alırken döndu bı dahadaa devam
cnm 5 ıle 6 ay arası dönemde olurmuş
aras bıraz erken gelışım gösterdı
bızım cocugun acelesı var teyzesı hep önden gıdıyo ne acelesı varsa

bu arada teskkurler cnm hepımıze mutlu yuvalar

Son düzenleme:

hosgeldin canim aramiza :16:

Back