ekim anneleri hepinize yavrularınızla hayırlı uzun ömürler diliyorum
sizlere birşey sorayım, daha yeni doğum yaptığınız için bu sorunun cevabını en iyi sizden alabilirim diye düşündüm..
doğumuma az kaldı.. ben 2 tane lohusa pijaması aldım, öncedende 1 geceliğim bide pijamam var.. onları kullanıcam nasib olursa..
yeni aldıklarımdan bi tanesi biraz süslü yakaları fırfırlı filan.. az önce onları ütülerken eşime sordum bunuda hastanede giyer miyim diye.. aslında o biraz süslü diye ben onu mevlütte giymeye ayıracaktım ilk olarak mevlütte giyerim diyordum.. eşimde diyor ki zaten kaç gün giyeceksin bunları.. hastanede de giy işte güzel güzel diyor.. sizce ne yapayım hastanede ilk gün giysem mi gelen giden olur .. bilmiyorum karar veremedim . bi yandan hemen ziyan etmeyim mevlüde kalsın diyorum. ama hastaneye gelenler genelde mevlüde gelmezler arkadaşlar filan..
ne dersiniz bana bi fikir verir misiniz yardımınıza ihtiyacım var ..
siz ne giydiniz ilk gün ?
benim sezeryan olacak nasib olursa..
bakın resimlerinide ekleyeyim
bu mevlüt için ayırdığım özel olan. ilk gün bunu giysem abes mi kaçar
Eki Görüntüle 535360
bunuda gündelik kullanıma aldım.. çantama yanıma alırım diyorum
Eki Görüntüle 535361
çok rica ediyorum yardımcı olur musunuz arkadaşlar
Cimikkk sen napiyosun kiz,emziriyor musun?
Kizlar genelde bu saatlerde mide bulantisindan uyuyamazdim sunun surasinda yirmi gun kadar once,simdiyse emzir sut sag derken uyuyamiyorum ama olsun kizim saglikli olsun insallah,ben uyumasam da olur.bulanti Arkidisim eda napiyo acaba,onunla
buralarda kusa kusa nobet tutardik,saka gibi ama dokuz ay bulanti ve kusma,hic gecmedi ayyy kabus gunler.,..
Sut sagiyorum su anda gene,kizim da uyuyo,babasi da guya kalkip ilgilenecekti ben uyuyacaktim biraz ama horul horul horluyoadamcagiz,kiyamadim uyandirmaya,annelik baska bisey ya,uyuyamiyorsun iste baskalari gibi.
Burnumuzdan sesler geliyor hiril hiril,ne yapsam acaba,serum fiz le olmuyor,ondan sıkıyorum.
Kizlar genelde bu saatlerde mide bulantisindan uyuyamazdim sunun surasinda yirmi gun kadar once,simdiyse emzir sut sag derken uyuyamiyorum ama olsun kizim saglikli olsun insallah,ben uyumasam da olur.bulanti Arkidisim eda napiyo acaba,onunla
buralarda kusa kusa nobet tutardik,saka gibi ama dokuz ay bulanti ve kusma,hic gecmedi ayyy kabus gunler.,..
Sut sagiyorum su anda gene,kizim da uyuyo,babasi da guya kalkip ilgilenecekti ben uyuyacaktim biraz ama horul horul horluyoadamcagiz,kiyamadim uyandirmaya,annelik baska bisey ya,uyuyamiyorsun iste baskalari gibi.
Burnumuzdan sesler geliyor hiril hiril,ne yapsam acaba,serum fiz le olmuyor,ondan sıkıyorum.
kızlar bulgur ve soğan gaz yapıyormuş,
cimeka çizelgeyı tarıf etmıssın tesekkurler..hoşgeldin prensesim i nereye yazdın ?? tekrar yazıp duzeltebılırmıyım acaba?
valla canım bız 2 haftalık olduk dunkü banyomuzda tırnaklarını kestım ve eldıvenlerını cıkarttım takmıyorum artık..dokunmaktan cok memnun bebısım emerken gogsume dokunuyo cok tatlısizde gaz problemı nasıl??
Dustu mu gobisiniz:)))kurumuş baya... annem bugün yarın düşer diyor ama bilmem beklicez bakalım
Ben gunde 1 kere sagiyorum,aksam oglus cok uyuyor 7 gibi ggsum doluyor,5er dk sagiyorum toplam 100 cc falan cikiyor.kızlar sütünüzü nasıl sağıyorsunuz yanı kac saatte bır sağıyorsunuz?ve kac cc cıkıyor sutunuz? sağdıkca coğalıyormus ...
Bende dinletmistim bunu birkac kez ise yaradi
kızlar bulgur ve soğan gaz yapıyormuş,
slm arkadaşlar ne güzel hepiniz kavuştunuz meleklerinize darısı bana ve geride benim gibi bekleyen arkadaşlarıma dün doktorum doğumun heranda olabilir bayramda da olabilir kasımın ilk haftasınada kalabilir dedi
benim size sorum özellikle normal doğum yapanlar kanamanız kaç gün sürüyo , çok yoğunmu ? hasta bezi filan aldım hergün kullanılıyomu? yoksa eve döndükten sonra normal gece pedleri yeterlimi?
canım fön maknesi baya sakinleştiriyo deneyebilirsin...Cok agliyo bu kizim benim yaaa:26:Napicam,bi tek omzuma koyup pit pit vurunca susuyo aksi halde katiliyor kizlar napicam?
Yaaa bende emzige alissin istiyorum.avent bizimki ama almadi.azicik aliyor atiyor.tamam oldu dedigim anda pit atiyor.
valla benm kızım da almadı bakkal emziği denedik onu emiyo...
Bir de kizim uyurken birden ciglik cigliga bagiriyor kucagima alinca sak diye susuyor.gaz sancisi degil gibi.susmaz hemen cunku..boyle olan var mi.ani aglama ve hemen susmalar...
canım fön maknesi baya sakinleştiriyo deneyebilirsin...
aynen benimkide aynı özellikle akşamları gündüz daha sakin oluyo akşam bi başlıyo yatana kadar ağlıyo ememiyo gazdan kucağıma alınca susuyuo anlamadım bende...