2012 Ekim bebekleri büyüyor

Giy işte süslü olanı hastanede. Miniğini karşılayacaksın, mevlüde gelenlerden daha değerli o.. Daha güzel olmalısın. Ben de hastaneye ucuz bir pijama götürmüştüm, doğumdan sonra bunu giyerim diye. Ama benimle ilgilenen abla gitmiş süslü geceliğimi alıp getirdi.. "aa bu kan olur, daha güzel bir günde giyerdim"dediğimde, "bundan daha güzel bir günün mü var" dedi. ben normal doğum yaptım, ilk 2 gün kanamam yoğun olmasına rağmen hiç kirlenmedi, ziyan falan da olmadı.

Kizlar genelde bu saatlerde mide bulantisindan uyuyamazdim sunun surasinda yirmi gun kadar once,simdiyse emzir sut sag derken uyuyamiyorum ama olsun kizim saglikli olsun insallah,ben uyumasam da olur.bulanti Arkidisim eda napiyo acaba,onunla
buralarda kusa kusa nobet tutardik,saka gibi ama dokuz ay bulanti ve kusma,hic gecmedi ayyy kabus gunler.,..
Sut sagiyorum su anda gene,kizim da uyuyo,babasi da guya kalkip ilgilenecekti ben uyuyacaktim biraz ama horul horul horluyoadamcagiz,kiyamadim uyandirmaya,annelik baska bisey ya,uyuyamiyorsun iste baskalari gibi.
Burnumuzdan sesler geliyor hiril hiril,ne yapsam acaba,serum fiz le olmuyor,ondan sıkıyorum.

Cimikkk sen napiyosun kiz,emziriyor musun?

evet canım o arada ben de emzirmeye kalkmıştım,ya liva uyanıyor ık ık mık mık meme arıyor,kucağıma alır almaz ağzını mıh gibi kapatıp uykuya dalıyordu..yazamadım o arada..uyku düzenimiz oluşuyor gibi..sabahın köründe uyanıyor tabi her bebek gibi.. gerçi işime gelir benim de.işe başladığımda erkenden karnını doyurmuş olurum belki biz de kahvaltı yapmış oluruz..

günaydın anneler...

ilk sayfada bebek doğum günü tickerını nasıl yapılacağını yazdım...umarım iyi yapmışımdır...

vay be 9 ay gun saydım dogurunca saymıcam zannedıyordum şimdide sayıyorum 3 aylık olsunda gaz problemı bıtsın,uyku duzenı otursun vs.vs.demek gun saymalar bıtmıyomuş bızımde burnumuz hırıl hırıl unutmazsam doktora soracam

cimeka çizelgeyı tarıf etmıssın tesekkurler..hoşgeldin prensesim i nereye yazdın ?? tekrar yazıp duzeltebılırmıyım acaba?

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ne güzel hepiniz kavuştunuz meleklerinize darısı bana ve geride benim gibi bekleyen arkadaşlarıma dün doktorum doğumun heranda olabilir bayramda da olabilir kasımın ilk haftasınada kalabilir dedi

benim size sorum özellikle normal doğum yapanlar kanamanız kaç gün sürüyo , çok yoğunmu ? hasta bezi filan aldım hergün kullanılıyomu? yoksa eve döndükten sonra normal gece pedleri yeterlimi?

coyotemm bulantılar son zamanlarda bende de başlamıştı kiiiii doğurduk tühh tamda kuskus kulübü kurmuştuk

burnumuz bizimde aynı canım,,akşam ağladım bi ara acaba başka bişey mi var doktor mu anlamadı diyee hep yavrularımız için endişeleneek geçiyor günlerimiz,, gifrer işe yarıyor ama sanki kısa süreli sonra yine oluyor...

cimeka çizelgeyı tarıf etmıssın tesekkurler..hoşgeldin prensesim i nereye yazdın ?? tekrar yazıp duzeltebılırmıyım acaba?

canım doğum tarihini yazdığın aşamada optional settings var,orada yukarıdaki boşluga yazdım hoşgeldin prensesim diye,alta da X months x weeks yazıyor oraya da liva yazdım..türkçe karakterleri kabul etmiyor
hoşgeldin yazmadım hosgeldin yazdım..

en baştan yapıcaksın oluyor..

Son düzenleme:

Ben daha cikarmadim eldivenini gaz cok sukur yok gibibirsey sizin nasil

kurumuş baya... annem bugün yarın düşer diyor ama bilmem beklicez bakalım
Dustu mu gobisiniz:)))
kızlar sütünüzü nasıl sağıyorsunuz yanı kac saatte bır sağıyorsunuz?ve kac cc cıkıyor sutunuz? sağdıkca coğalıyormus ...
Ben gunde 1 kere sagiyorum,aksam oglus cok uyuyor 7 gibi ggsum doluyor,5er dk sagiyorum toplam 100 cc falan cikiyor.

Bende dinletmistim bunu birkac kez ise yaradi

kızlar bulgur ve soğan gaz yapıyormuş,

Sogani bende biliyorum ama bulguru sut yapar yiyin diyorlar nolcak simdi:)))

Uykusuzum oglan gece yarim saatte bir uyandi anammm uyumadi bundan once gece uyanmiyo diyordum dilimi kesicem:))))
Bayildim gece artik basagrisindan...

Ben normal doğum yapmama rağmen (normal doğumda kanama daha fazla oluyor) hasta bezi falan kullanmadım. Zaten kanama 3 gün yoğun geliyor. 3 gün de bebek bezi kullandım. Sonra orkid gece.. 8. günde de orkid normale başladım. Hasta bezleri hem pahalı hem de paket kalır demişlerdi, iyi ki almamışım. Onun yerine bir paket daha bebek bezi al, kalanını bebişin kullanır.

Cok agliyo bu kizim benim yaaa:26:Napicam,bi tek omzuma koyup pit pit vurunca susuyo aksi halde katiliyor kizlar napicam?
canım fön maknesi baya sakinleştiriyo deneyebilirsin...

aynen benimkide aynı özellikle akşamları gündüz daha sakin oluyo akşam bi başlıyo yatana kadar ağlıyo ememiyo gazdan kucağıma alınca susuyuo anlamadım bende...

Tatlim fon makinsai ornegi vermissin ama fon makinasi inanilmaz radyasyon yayiyor hic iyi degil ben bile cok nadir kurutuyorum makinayla bebege hic tutamayacam sussun diye

kızlar yaa geldiğinizde bana cvp verirmisiniz lütfen sezeryandan kaç gün sonra tuvalete çıktınız büyük abdest diim yani bide ne yiyip içtiniz bide normal tuvalete giren sezeryanlı varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…