- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
asudem monalısam senın paşa kolik oldumu erkek cocuklarda daha sık olurmus denılıyorda 3.haftadan sonra mı ne baslıyormus senınkı bızden 10 gun falan buyuk sorayım dedım..bızım bugun 2. haftamız doldu çok şükür..arada gaz gelıyor cıglıgı basıyor sonra susuyor ama kolık oldugunda susmuyormus..cok korkuyorum kolık olmasından o agladımı bende aglıyorum korku ve panıkten..ama illede kolik olacak diye bir şey yok heralde dimi ??
kızlar yalancı emzik veren var mı bebeğine?benimki beni artık yalancı emzik olarak kullanmaya başladı galiba...
dilfezammm geçmiş olsun canım...bebeğinde hayırlı olsun
canım ben Garmastan kullandım 2 gün içinde geçti tekrar sürmedim bile tavsiye ederim
canım ben yorganı az cekmeyi denedim ama gece kalktımki yine bürünmüşüm :)) ve terlemişim bugün dediğin gibi pikeyle yatıcam hep annemin yüzündenlohusasın üşütme diye diye terletti beni.. bu arada 10 kg almıştım hepsi gitti bendeeeee
kızlar hiç kafanıza takmayın bebişinizle ilgili olaylarda.En büyük şans bebekleriniz yanınızda huzurlu .Benim bebeğim kaç ay hastanede kalacak.Yaşam tehlikesi var.İçim acıyor bunları yazarken.O kadar özeniyorum ki burdaki annelere.Allah Bebeklerinize uzun ömürler versin.
benim oğlum ağzına sokarken daha ittiriyor diliyle, alışamadık hiç
benimkide almıyor canım ya hergün deniyorum ittiriyor zorlayınca basıyor çığlığı..silikon uçlu bizim mememiz acaba kauçuk mu alsak daha yumuşak oluyormuş..
anam bizim hatunlar burdaymışbiz çok uzak kalmışız oğluşumla
annanedeyiz 10 gündür, bayramda babamız gelcek evimize gitçez inşallah
yukardaki msjı diğer topiğe yazmıştım burayı sonradan gördüm kopyalıyım dedim
nasılmış güzel anneler tatlı bebişler
asudem monalısam senın paşa kolik oldumu erkek cocuklarda daha sık olurmus denılıyorda 3.haftadan sonra mı ne baslıyormus senınkı bızden 10 gun falan buyuk sorayım dedım..bızım bugun 2. haftamız doldu çok şükür..arada gaz gelıyor cıglıgı basıyor sonra susuyor ama kolık oldugunda susmuyormus..cok korkuyorum kolık olmasından o agladımı bende aglıyorum korku ve panıkten..ama illede kolik olacak diye bir şey yok heralde dimi ??
kızlar şu meşhur sevi bebenin çok amaçlı yastığını kullananlara sesleniyorum...terletiyor mu bebeğinizi benimkini terletiyor acaba üstüne bişey mi örtsem ama delikleri kapanıyor o zaman da ne anlamı var boğulmayı önlüyormuş ya o delikler.içi sünger sonuçta hiç sağlıklı değil gibi..
Cok agliyo bu kizim benim yaaa:26:Napicam,bi tek omzuma koyup pit pit vurunca susuyo aksi halde katiliyor kizlar napicam?
benımkıde öyle coyote zaten daha 2 ay anne karnında zannerdermıs kendılerını senın kokunu duydugu ıcın rahatlıyor kuzu bende ıyıce uykuya dalana kadar koynumda pış pışlıyorum oyle yatagına koyuyorum...
kızlar doğurdum geldim pazartesi suni sancı verildi doğum gerçekleşmedi salı sabah spinal anesteziyle sezeryana alındım kızlar yaa benim sütüm gelmiyo dünden beri mama veriyoruz arada bide bugün hiç çişini yapmadı kuzum bişey olurmu_?