2012 Ekim bebekleri büyüyor

bizde başladı bile akşam 8-11:30 nöbetimiz var

hergün sabah banyo yaptırıyoduk, dün akşam 7:30da yaptık banyomuzu, daha sakin uyudu çok şükür

o yüzden artık banyo saatimizi akşama alıcam

dilfezammm geçmiş olsun canım...bebeğinde hayırlı olsun

canım ben Garmastan kullandım 2 gün içinde geçti tekrar sürmedim bile tavsiye ederim

benimde doktorum yazmıştı doğumdan sonra reçeteye çok memnun kaldım

ilk bikaç gün göğüs uçlarım resmen parça parça olmuştu, kanıyolardı

doruk emdikçe beynim oyuluyordu, çok şükür geçti uzun sürmedi

ah anneler ah beni de doruk'u da sarıp sarmalıyor bir de herkesin bir laf söylemesi yok mu deliriyorum

bende 77yle hamile kaldım, 87,5la doğum yaptım şimdi 73üm

Allah acil şifalar versin inşallah kıyamam yavruma neden hastanede kalıcak?

benim oğlum ağzına sokarken daha ittiriyor diliyle, alışamadık hiç

benimkide almıyor canım ya hergün deniyorum ittiriyor zorlayınca basıyor çığlığı..silikon uçlu bizim mememiz acaba kauçuk mu alsak daha yumuşak oluyormuş..

kızlar şu meşhur sevi bebenin çok amaçlı yastığını kullananlara sesleniyorum...terletiyor mu bebeğinizi benimkini terletiyor acaba üstüne bişey mi örtsem ama delikleri kapanıyor o zaman da ne anlamı var boğulmayı önlüyormuş ya o delikler.içi sünger sonuçta hiç sağlıklı değil gibi..

benimkide almıyor canım ya hergün deniyorum ittiriyor zorlayınca basıyor çığlığı..silikon uçlu bizim mememiz acaba kauçuk mu alsak daha yumuşak oluyormuş..

valla ben zorlamamaya karar verdim canım, aynı senin gibi başka emzik mi denesem dedim sonra vazgeçtim

öyle çok durmayan bir çocuk da değil çok şükür oğlum

İyiyz canim hepimizde ayni sorunlar,gazlar:)))bende annemdeyim,evimi ozledim artik ama tek cok zor oluyor,bakalim duzene giricez insallah...

canım şimdilik yok çok şükür tek sorunumuz gaz...onun içinde doktorun dediğine göre yapacak pek bişey yok...gaz ilacı asla vermiyorum dedi...rezene yada papatya verelimmi dedimm,, sen kendin iç dedi resmen zaten hep alttan çıkarıyoruz gazı :)) çokk pırtlı kokulu bi oğlum var

tabi ki illa olacak diye bişey yok tatlımm...bizim oğlanın doktoru bana rahat ol diyor..en büyük kolik senin bebeğine sütten geçecek olan strestir diyor...sende rahat ol..birde en çok bizim sesimizle sakinleşirlermiş,,şarkı söyle sürekli ben öyle yapıyorum...inan bana öyle alıştı ki sustuğumda başlıyor ağlamaya..

canım bizde aynı derrtten muzdaripiz ve kullanmıyoruz..ilk 1 hafta kullandık o kadar...ana kucağı kullanıyoruz sürekli,,geceleride beşiğe koyuyoruz sallanmak istiyor benim kuzum

benim de yavrumu kucağıma almama sadece 5 gün kaldı
sağ salim inş...

Cok agliyo bu kizim benim yaaa:26:Napicam,bi tek omzuma koyup pit pit vurunca susuyo aksi halde katiliyor kizlar napicam?

Simlara ben yastigin ustune battaniye serdim hic terlemiyor kizim.normalde de teri yok hic.bogulma onleyici ozelligi icin kullanmiyorum zaten.o delikler yuzustu yatarken bogulmayi onler ama bebeklerinizi yuzustu yaturmayin diyorlar bircok yerde.ben genelde gece saga sola kaymasin eli kolu ahat dursun diye yan yastiklarla kullaniyorum.gunduz ise tek basina kullaniyorum.

Cok agliyo bu kizim benim yaaa:26:Napicam,bi tek omzuma koyup pit pit vurunca susuyo aksi halde katiliyor kizlar napicam?

benımkıde öyle coyote zaten daha 2 ay anne karnında zannerdermıs kendılerını senın kokunu duydugu ıcın rahatlıyor kuzu bende ıyıce uykuya dalana kadar koynumda pış pışlıyorum oyle yatagına koyuyorum...

cimeka bu arada ben gecen hafta kraft aura yı aldım,fıstık yeşilini begendık eşimle ...saglık ocagına gotururkende kullandım rahat geldı bana ...

Ayy bende iyice uyuyo da yerine koyunca viyaaaaaaakkkk....gaziniz var mi napiyosun gazi olunca?

kızlar göbişleri naptınız.ben şimdi gül dibine gömdüm geldim paşamın göbişini.Şnslı oluyormuş hayatı boyunca.gerçeklik payı var mı bilmem.Allah gönlümüze göre versin.

kızlar doğurdum geldim pazartesi suni sancı verildi doğum gerçekleşmedi salı sabah spinal anesteziyle sezeryana alındım kızlar yaa benim sütüm gelmiyo dünden beri mama veriyoruz arada bide bugün hiç çişini yapmadı kuzum bişey olurmu_?

CAnim cok anlamam ama yapmasi gerekir diye biliyorum,yani mama da farkli mi durum bilemedim,bi dr unu ara istersen...icin rahat etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…